John Bollinger bikás Bitcoin véleményt tett közzé

-

A Bollinger Bands indikátor legendás megalkotója, John Bollinger az X közösségi médiaplatformon bikás Bitcoin felhívást intézett a globális kriptopénz közösséghez.

A tweetje optimistán hangzik, és azt állítja, hogy várakozásai szerint a jelenlegi Bitcoin eladási hullám hamarosan megáll.

A Bitcoin árfolyama bikás fordulatot mutat

A világ legfontosabb kriptovalutája, a Bitcoin pénteken lenyűgöző emelkedést produkált, 5,52%-ot tett hozzá és a 42.000 dolláros árszint fölé emelkedett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Miután nem tudta ott tartani magát, a Bitcoin egyik pillanatról a másikra 41.429 dollárra esett vissza, de aztán emelkedés következett, ami a BTC-t a 41.700 dolláros zónába vitte, ahol e cikk írásakor is éppen gazdát cserél.

A Bitcoin eddig február 23., azaz kedd óta jelentős, 7,86%-os emelkedést könyvelhetett el, a 38.705 dolláros árszintről felfelé haladva.

A Bitcoin-kereskedők és befektetők ezt megelőzően eladták Bitcoin-állományuk egy részét, miután az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet január közepén zöld utat adott a spot Bitcoin ETF-kibocsátóknak, lehetővé téve számukra, hogy kereskedjenek új, nagy érdeklődéssel várt termékeikkel, a Bitcoin azonnali árfolyamát követő tőzsdén kereskedett alapokkal.

A Grayscale ETF folyamatosan elveszíti a Bitcoint

A jóváhagyás hírére aztán a Bitcoin a 42 000 dolláros szint fölé szökött, de aztán hirtelen összeomlott, mivel a kereskedők elkezdték rögzíteni a nyereségüket, és néhányan azért adtak el, hogy megvegyék a BlackRock, a Fidelity, a VanEck, az Ark Invest és más Wall Street-i fedezeti alapok által kibocsátott új Bitcoin ETF-eket, összesen 11-et.

E vállalatok már a jóváhagyás előtt elkezdtek nagy mennyiségű bitcoint vásárolni az ETF-jeikhez, és ezt most is folytatják.

Ez alól az egyetlen kivétel a Grayscale Bitcoin Trust spot ETF; most, hogy lejárt a kötelező futamidő, amely alatt az ügyfelek BTC-it ott zárolták, a Grayscale ügyfelei tömegesen elkezdték kivonni Bitcoinjaikat a GBTC Trustból, és maga a Grayscale is nagy Bitcoin-mennyiségeket értékesített a közelmúltban.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Coinbase Institutional-nak küldött több millió dollárnyi Bitcoin

Az elmúlt 24 órában közel 1 milliárd dollár értékű Bitcoin került a Coinbase Institutional-hoz több névtelen bálna által négy hatalmas tranzakcióban.

Az említett platformról hasonló mennyiségű Bitcoint vettek ki 13 átutalással, amelyek egyenként körülbelül 1400 BTC-t tartalmaztak.

A Bitcoin-bálnák aktivitása megugrott, mivel a BTC ismét emelkedni kezdett.


Olvastad már? Az Uniswap (UNI) és a Toncoin (TON) megpróbál talpra állni, a Meme Moguls (MGLS) új mérföldkőhöz érkezik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A vicces Sealana ICO-ja hamarosan kiteszi a STOP táblát

A Solana napjainkra a mém érmék blokkláncává vált, és már számos sikertörténetet nézhetett végig közvetlenül az első sorból. Az idei, 2024-es év különösen eseménydús a...

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!