Az Uniswap (UNI) és a Toncoin (TON) megpróbál talpra állni, a Meme Moguls (MGLS) új mérföldkőhöz érkezik

-


Vendégbejegyzés


Az Uniswap (UNI) egy népszerű DEX token, amely a közelmúltban a piros zónába esett az értéke, egy szélesebb piaci korrekciós fázist követően.

Ezen kívül a Toncoin (TON) is volatilitást tapasztalt a grafikonokon, ami azt jelzi, hogy a kriptopénznek még van helye felfelé mozogni, feltéve, hogy áttör egy kulcsfontosságú ellenállási pontot.

Mellettük a Meme Moguls (MGLS) előértékesítése hatalmas lendületet vett, és hamarosan új magasságokba emelkedhet.

Áttekintjük mindegyik árfolyamának teljesítményét, és meghatározzuk, melyik a legjobb.

A Toncoin (TON) jelentős csökkenést tapasztal – 2024-ben 3 dollár fölé emelkedhet?

A Toncoin (TON) jelentős csökkenést tapasztalt az értékében.

Noha a kripto érme jelentős piaci tőkeértékkel rendelkezik, jelenleg kihívásokkal küzd, mivel megpróbálja leküzdeni az ellenállást a hosszú távú ársávon belül.

Nemrégiben a Toncoin árfolyama áttörte a 2 dolláros árfolyamhatárt, és csak az elmúlt hét napban 2,45 dollárig emelkedett, ahol a csúcsot is elérte.

Ezt követően 2,10 dollárnál talált támaszra, ami a Toncoin kriptopénz teljes heti 12,4%-os csökkenését jelzi.

Ezzel az ütemmel egyértelmű, hogy a medvék elkapták a TON árfolyamát, és még rengeteg mozgásnak kell történnie ahhoz, hogy az árfolyam talpra álljon.

Mégis, az on-chart adatok szerint a Toncoin árfolyam előrejelzés szerint 2024 végére akár 3,72 dollárig is emelkedhet.

A Meme Moguls (MGLS) elérte az előértékesítés 5. szakaszát – közel 2 millió dollárt gyűjtött össze

A Meme Moguls (MGLS) egy olyan közelgő projekt, amely teljesen újra felforgathatja a mémcoin piacot egy olyan egyedi megközelítéssel, amely a digitális szórakoztatásra és tartalomkészítésre összpontosít.

A platformon keresztül a felhasználók létrehozhatják, megoszthatják és akár pénzzé is tehetik tartalmaikat, mivel az egyedi mémérme-kultúrát valós hasznossággal ötvözi.

A játékosok még a Moguls Casino-t is elérhetik a tőzsdei kereskedési platform mellett.

Ezenkívül a játékosok rendelkezésére áll a Moguls World, egy dedikált metaverse, amelyben bárki kihasználhatja a különféle lehetőségeket.

Az MGLS a natív kriptó, amelyet a felhasználók számára passzív jövedelemhez jutva lehet letétbe helyezni.

A Meme Moguls a meme érmék piacának élvonalába tartozik, és most, az előértékesítés 5. szakaszában mindössze 0,0036 dolláros értéken kereskedik.

Eddig közel 2 millió dollárt gyűjtött össze, és a bevezetéskor az elemzők 100-szoros árfolyam-emelkedést várnak, így ez a legjobb kriptopénz, amit most érdemes megvásárolni.

Az Uniswap (UNI) 16,6%-ot zuhan – Biztos a fellendülés a negyedik negyedévre?

Az Uniswap (UNI), az azonos nevű decentralizált kereskedési protokoll natív kriptopénze az elmúlt három hónapban erős mozgásokat produkált.

Mégis, a közelmúltban a kriptopénz értéke a vörös zónába esett, mivel az Uniswap kriptopénz csak az elmúlt héten 16,6%-kal csökkent.

Ez alatt az idő alatt az UNI a 4,60 dolláros mélypontról 6,89 dolláros csúcsra emelkedett, mielőtt 5,68 dolláros értéken támaszt talált volna.

Ebből következően az Uniswap árfolyamának most át kell törnie a 7 dolláros fő árfolyamhatárt ahhoz, hogy új magasságokba emelkedjen.

A semleges RSI és MACD pontszámmal egyértelmű, hogy ez bekövetkezhet, de csak egy olyan forgatókönyv esetén, ahol a kriptopénz magára vonja a jövőbeli vásárlók figyelmét.

Az Uniswap árfolyam-előrejelzése szerint az év negyedik negyedévét 10,77 dolláros értéken fogja zárni.

Összegzés

Míg az Uniswap és a Toncoin jelenleg nem csak az értékük megtartásáért, hanem jelentős értéknövekedésért is küzdenek, addig a Meme Moguls kriptopénz uralja a chartokat.

Hatalmas ökoszisztémájával és egyedi értékkel bíró ajánlatával az év egyik legizgalmasabb projektjévé válhat.

Látogasson el a Meme Moguls oldalára

Webhely: https://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Telegram: https://t.me/Mememogulsofficial

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!