Pepe (PEPE) technikai elemzés 01.27.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Pepe (PEPE)

A Pepe (PEPE) január 11. és 24. között 35%-ot esett. Medvés piaci struktúrája január 3. óta tart.

A cikkírás idején egy olyan támaszzónában kereskedett, amelyet a PEPE bikák 2023 novembere óta védtek.

E zóna alá történő csökkenés esetén a mémérme valószínűleg visszavonná a 2023 októberének második felében elért összes nyereségét.

Egy láncon belüli mérőszám azt sugallta, hogy a tulajdonosok a token eladására készülnek, ami az árak zuhanását eredményezheti.

A PEPE RSI-je az egynapos grafikonon január 2-án a semleges 50-es szint alá esett.

Ez azóta alatta maradt, eltekintve egy rövid kitéréstől, ami január 11-én történt.

Az OBV szintén lejjebb csúszott az elmúlt két hétben, de az elmúlt három hónapban emelkedő tendenciát mutatott. Az egynapos grafikonon a piac szerkezete medvés volt.

Egy 0,0000012 dollár feletti mozgásra lenne szükség ahhoz, hogy a struktúra bikás irányba forduljon.

A keresleti zóna (zöld doboz) a PEPE gyors emelkedését látta novemberben. Ezért várható, hogy a vevők szívesen visszatérnének a piacra.

Azonban a 0,000001 dolláros támasz alatti napi zárás a közelgő veszteségek korai jele lenne.

A Santiment adatait elemezve jobban megérthetjük, hogyan állt a PEPE. Az aktív címek mérőszáma januárban folyamatosan csökkenő tendenciát mutatott.

A tőzsdéken lévő kínálat is magasabbra ugrott az elmúlt hónapban. Együttesen a PEPE iránti kereslet hiányát és egy újabb eladási hullám lehetőségét mutatták.

Noha a súlyozott társadalmi hangulat az elmúlt napokban pozitív volt, ez nem volt elég ahhoz, hogy megállítsa a csökkenő árfolyamot.

Az MVRV arány azt jelezte, hogy a tulajdonosok veszteségben vannak, és hogy a token alulértékelt lehet. Mégis, lehet, hogy ez sem elég ahhoz, hogy rallyt indítson el.

 

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Minek köszönhető az Ethereum szép teljesítménye?

Az Ethereum natív tokenje, az eth, a tegnapi nap során mintegy 4,5%-kal nőtt, és június 19-én elérte a 3550 dollárt. Meglepő módon a fő hajtóerő...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.21.

Prémium Solana Annak ellenére, hogy a kanadai kriptoeszköz-kezelő "3iQ" új Solana ETF-et kérelmezett Kanadában, a SOL árfolyama ezen a héten továbbra is negatív árfolyammozgást mutatott. Ez kiemeli a...

Fantom (FTM) árfolyam elemzés 06.21.

Prémium Fantom (FTM) Miközben a mémérmék rallyja megnyugszik, a szélesebb piacon a különböző szegmensekből származó altcoinok kerülnek a középpontba. Az AI tokenek mellett az Fantom (FTM) árfolyamugrása a...

Egyes elemzők szerint akár 54 ezer dollárra is csökkenhet a bitcoin árfolyama

Miután június 13-án elérte a 68.000 dollárt, a Bitcoin árfolyama csökkenő tendenciát mutatott, mivel a heti és napi grafikonja is piros maradt. Eközben egy kulcsfontosságú mutató...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!