3 kripto ami készen áll, hogy az egekbe szökjön februárban

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac jelenleg korrekciós fázisban van, ami különösen az altcoinokat érinti a spot Bitcoin ETF jóváhagyása után.

A visszaesés ellenére az elemzők potenciális vásárlási lehetőségként tekintenek rá egy esetleges emelkedés előtt.

Számos altcoin teszteli a kulcsfontosságú támaszszinteket, ami azt jelzi, hogy ez lehet az utolsó szakasz a teljes visszafordulás előtt, mielőtt új mélypontokra kerülne.

A szakértők úgy vélik, hogy ez a fázis több, mint egy egyszerű buy-the-dip lehetőség; ez a jelentős piaci mozgás előtti nyugalmat jelzi.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezen piaci dinamika közepette a kiválasztott kriptovalutákat figyelik, mivel várhatóan februárban az egekbe szöknek.

Tarts velünk, amikor közelebbről megvizsgáljuk ezeket a digitális eszközöket és azt a potenciált, hogy ígéretes lehetőségeket kínálnak a piac korrekciós szakaszában.

ScapesMania: Az előértékesítés lehetőségei és azon túl

A ScapesMania, egy egyedülálló játék ökoszisztéma, februárban lezáruló előértékesítésével kelt izgalmakat.

A projekt több mint 4.900.000 dollárt gyűjtött össze a közönség és a kiskereskedők hozzájárulásaiból, ami gyors növekedést mutat.

A népszerű tőzsdei platformokon való közelgő debütálás sarkalatos pillanatot jelent, amely jelentős nyereséget hozhat.

A tapasztalt csapat egy erőteljes, tőzsdei bevezetés utáni marketingstratégiát dolgozott ki, amely a tokent a Holdra való utazásra pozícionálja.

A tokentulajdonosok különböző előnyökre számíthatnak, például visszavásárlásra, égetésre, stakingre és még sok másra.

A token hasznossága megkülönbözteti azt az egyszerű mém tokenektől, tartós vonzerőt kínálva.

Cselekedj gyorsan a hátralévő előértékesítési napokon, hogy részesülj a jelenlegi kedvezményes árból.

Ragadd meg a lehetőséget, mivel a kedvezmény nem tart örökké.

kripto

Biztonság és előnyök

A ScapesMania nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, amelyet egy díjnyertes csapat támogat, amely sikeresen átesett több biztonsági tesztelésen is.

Ahogy készül a tőzsdei platformokra való felvételre, a nagyobb láthatóság és a likviditás hozzájárul a várható növekedéshez.

Az előértékesítésekben való részvétel lehetőséget biztosít a kripto rajongóknak, hogy megismerjenek és megszerezhessenek egy új érmét, mielőtt az hivatalosan megjelenne a tőzsdéken.

A folyamatban lévő ScapesMania előértékesítés egy korlátozott ablakban 20%-os kedvezményt kínál, lehetőséget nyújtva a nagy megtakarításra és potenciálisan jelentős hozam elérésére.

>>> Előértékesítés hamarosan zárul: Utolsó lehetőség a kedvezmény biztosítására! <<<

Növekedési kilátások

A ScapesMania kilátásai ígéretesek, a legfontosabb mutatók alapján.

A projekt a virágzó alkalmi játékipart használja ki, amely az előrejelzések szerint 2027-re eléri a 19,12 milliárd dollárt.

Az egyszerű tokenomika és az 5.000.000 dollárhoz közelítő előértékesítési számok tovább növelik a pozitív kilátásokat, így a ScapesMania a 2024-es év egyik potenciálisan kiemelkedő kriptopénzévé válhat.

Végső lehetőség: Biztosítsa a kedvezményt

Cselekedjen gyorsan! Ha most csatlakozol az akcióhoz, megalapozod magad a potenciális nyereségre, amint a projekt a következő fázisba – a tőzsdei jegyzésbe – lép.

Ne feledje, ezt az árazást többé nem kínálják fel, szóval ne hagyja ki!

kripto

kripto

Biztosítson nagyobb nyereséget a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszának megragadásával!

Használja a CDI312 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet kössön egy olyan kriptopénzre, amely az egész kripto közösség irigységére válhat.

Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Magic Square (SQR): Forradalmasítja a Web3 alkalmazások hozzáférhetőségét

A Magic Square (SQR) forradalmasítja a Web3 alkalmazások hozzáférhetőségét a mindent egyben platformjával, leegyszerűsítve a decentralizált ökoszisztémában új felhasználók számára a belépési folyamatot.

A Magic Square (SQR) célja a decentralizált alkalmazások tömeges elfogadásának felgyorsítása azáltal, hogy felhasználóbarát felületet biztosít több alkalmazáshoz.

A Magic Square (SQR) 2024. január közepi megjelenése óta emelkedő árfolyamot mutat. A 0,30 dollárról induló árfolyam körülbelül 0,72 dollárig emelkedett.

Bár a nemrég történt bevezetése miatt nehéz megjósolni a pontos jövőbeli pályáját, a szakértők szerint az értéke emelkedhet, és a jövőbeli árfolyamára vonatkozó becslések is eltérőek.

A Magic Square (SQR) jó helyzetben van a növekedésre, mivel innovatív megközelítése a Web3 alkalmazáshasználat egyszerűsítésére irányul, és szélesebb felhasználói bázisra vonzó.

A platform közösségi alapú marketingre és fejlesztői támogatásra való összpontosítása tovább erősíti potenciálját.

Azonban, mint minden kripto startup esetében, itt is benne rejlik a kockázat és az árfolyam-ingadozás lehetősége a kezdeti fellendülést követően.

A Magic Square (SQR) sikere nagyban függ attól, hogy képes lesz-e fenntartani a felhasználók elkötelezettségét és folyamatosan új alkalmazásokat vonzani az ökoszisztémájába.

Izumi Finance (IZI): A likviditás mint szolgáltatás úttörője

Az Izumi Finance (IZI) nemrégiben jelentős, 22 millió dolláros finanszírozási kört zárt le.

Ez a decentralizált pénzügyi (DeFi) protokoll a Liquidity-as-a-Service (LaaS), a likviditás fokozásának újszerű megközelítése a DeFi területen.

Az összegyűjtött pénzeszközök az iZiSwap Pro, a zkSync Era hálózaton futó on-chain Order Book DEX termék korai likviditását támogatják.

Bár a cikk nem közöl konkrét árinformációkat az Izumi Finance (IZI) esetében, a sikeres finanszírozási kör pozitív piaci hangulatot és növekedési potenciált jelez.

Az innovatív LaaS-modell és az iZiSwap Pro bevezetése jelentősen befolyásolhatja a piaci teljesítményét.

Az Izumi Finance jövője ígéretesnek tűnik a DeFi likviditás javítására helyezett stratégiai hangsúlyával, amelyet a sikeres finanszírozási kör és az iZiSwap Pro bevezetése a zkSync Era-n támogat.

Ugyanakkor a DeFi versenyhelyzetben való navigálás és a folyamatos innováció biztosítása olyan kihívások, amelyek hatással lesznek a sikerére, így a Liquidity-as-a-Service modell hatékony megvalósítása és a felhasználói bázis megtartása létfontosságú.

Következtetés

A jelenleg korrekciós szakaszban lévő kriptopénzpiacot a szakértők potenciális vásárlási lehetőségként értékelik, és a közeljövőbeni emelkedést várják.

Három kiemelt kriptopénz, a Magic Square (SQR), az Izumi Finance (IZI) és a ScapesMania ígéretesnek tűnik a februári szárnyalásra.

A tőzsdei bevezetés dátumával a láthatáron a ScapesMania hamarosan piacra kerül, és potenciálisan felülmúlhatja még a legoptimistább résztvevők várakozásait is.

Így most lehet a tökéletes alkalom a projekt felfedezésére és kedvezményes tokenek megszerzésére.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!