Lido DAO (LDO) technikai elemzés 02.26.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Lido DAO (LDO)

A Lido DAO (LDO) árfolyama a 2,55 és 4,04 dolláros sávban mozog. A legutóbbi megugrás azonban azt sugallja, hogy az LDO készen állhat egy felfelé irányuló mozgásra.

A Lido DAO árfolyama visszanyerte a 3,29 dollárt, ami a 2,55 és 4,04 dolláros tartomány középpontja.

Ezzel a Relative Strength Index (RSI) az 50-es átlagszint fölé fordult, ami a bikás trend lehetséges kezdetére utal.

Ugyanezt láthatjuk az Awesome Oscillator (AO) esetében is, amely átfordult a nulla trendvonalon, ami a bikás lendület visszatérését jelzi.

Amennyiben a Lido DAO díjváltási javaslatot terjeszt elő vagy közvetlenül végrehajtja azt, az LDO árfolyama 20% -ot rallyzhat, és a 4,04 dolláros tartományi csúcsot jelölheti meg.

A február 4. és február 23. közötti legújabb trendre vonatkozó trend alapú Fibonacci kiterjesztési eszköz alapján a 4,30 dolláros 161,8%-os szint tűnik a célpontnak.

E szinten túl, ha a vételi nyomás továbbra is halmozódik, az LDO árfolyama újra tesztelheti a következő célpontot 4,63 dollárnál, ami a 200%-os kiterjesztési szint.

A 2023. december 18. és 2024. január 23. közötti szélesebb trendre vonatkozó trendalapú Fibonacci-szintet használva a 4,62 dolláros szint a következő célpont.

Mivel e szint egybeesik mind a nagyobb, mind a kisebb trenddel, a befektetők arra számíthatnak, hogy a potenciális díjváltoztatási forgatókönyv az LDO-t 4,62 dollárig hajtja.

Bár a Lido DAO árfolyamának kilátásai technikai szempontból logikusan értelmesek, a befektetőknek óvatosnak kell lenniük egy esetleges Bitcoin eladással kapcsolatban.

Ez az akció sok befektetőt váratlanul érhet. Ebben az esetben az altcoinok, köztük az LDO is, lejjebb csúszhatnak.

Egy 2,93 dollár alatti tizenkét órás gyertyás zárás érvényteleníti a Lido DAO árára vonatkozó bikás tézist egy alacsonyabb mélypont előállításával.

Amennyiben ez a fejlemény folytatódik, az LDO 12%-ot zuhanhat, és visszatérhet a 2,55 dolláros tartományi mélypontra.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin az egekbe szökhet 650.000 dollárra, ha ez bekövetkezik…

Woo szerint az önfenntartó beáramlások jelenleg sokkal nagyobbak, ezért a 2,56 billió dolláros piaci tőkecél egy alsó határt jelentő becslés. A Bitcoin (BTC) a medve piaci...

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!