Ripple (XRP) technikai elemzés 02.26.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

Valószínűvé válik a Ripple (XRP) árfolyamcsökkenése a lélektanilag fontos 0,50 dolláros szintre, mivel az altcoin hétfőn 0,53 dollárra esik.

Az XRP tulajdonosok várják az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) következő lépését.

Bill Morgan jogász szerint a szabályozó valószínűleg erősen motivált lesz arra, hogy fellebbezzen Analisa Torres bíró júliusi döntése ellen a SEC kontra Ripple perben.

Az XRP árfolyam jelenleg csökkenő tendenciát mutat, és az altcoin a 0,50 dolláros támaszhoz érhet, mielőtt elkezdene fellendülni.

Az XRP árfolyama hétfőn 0,53 dolláron áll. Valószínűleg az altcoin a támaszig zuhan, ahogy az alábbi árfolyamgrafikonon is látható.

A 0,50 dolláros szint több hónapja pszichológiailag fontos szintként funkcionál. Az Awesome Oscillator (AO) piros sávjai jelzik, hogy az XRP árfolyam csökkenése valószínűsíthető. A csökkenő trend valószínűleg fennáll.

A Moving Average Convergence/ Divergence (MACD) indikátor zöld sávjai jelzik, hogy pozitív lendület van, és az XRP árfolyam hamarosan fellendülhet.

Amennyiben az XRP árfolyama 0,5446 dollárig emelkedik, és a 2024-es csúcsról való visszaesés 38,2%-os Fibonacci retracement szintje felett zár egy napi gyertya, a medvés tézis érvényét vesztheti, és az altcoin a 78,6%-os Fibonacci retracement felé, 0,6073 dollárnál lévő szint felé emelkedhet.


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!