Márciusi altcoinok megfigyelése a Solana árnyékában

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac napjainkban jelentős átalakulásnak lehet tanúja, amit a Solana (SOL) figyelemre méltó útja és a skálázható, biztonságos és decentralizált web3 platform előmozdítását célzó stratégiai kezdeményezései is alátámasztanak.

A Solana, amelyet Anatolij Jakovenko társalapító egy késő esti megvilágosodásából fogant, nagy teljesítményű blokklánc protokollt fejlesztett ki, hangsúlyt fektetve a skálázhatóságra és az egyedülálló Proof of History időmérő módszerre.

A Solana (SOL) a kihívások, köztük a technológiai problémák és a Sam Bankman-Fried érintettségéből fakadó következmények ellenére ellenálló képességről és innovációról tett tanúbizonyságot.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az utóbbi egy év során számos versenytársát megelőzte, amit a fejlesztők, felhasználók és támogatók élénk közössége, valamint a jelentős iparági szereplőkkel kötött stratégiai partnerségek erősítettek.

A platformon futó több mint 400 projekttel és jelentős közösségi médiajelenléttel a Solana (SOL) ökoszisztéma fejlődése és közösségi elkötelezettsége figyelemre méltó.

Az a képesség, hogy neves befektetők és hírességek finanszírozását és támogatását vonzza, még inkább aláhúzza potenciálját és vonzerejét a kriptoszektorban.

Az idei március enyhén szólva is rendkívül érdekes hónapnak ígérkezik. Számos erő van játékban, és számos lehetőség kínálkozik a pénzkeresésre.

Annyira, hogy sikerült összeállítanunk egy listát nem 2, hanem 5 altcoinról, amelyek potenciálisan túlszárnyalhatják a Solana (SOL) múltbeli növekedési rekordjait.

ScapesMania: A közösség erejének felszabadítása

A ScapesMania előértékesítése nagy durranással zárult, és lenyűgöző 6,125 millió dollárt gyűjtött be kizárólag a tömegből és a lakossági hozzájárulásokból, ami erőteljes közösségi támogatást jelez.

A figyelem most a közelgő TGE-re irányul, amely a február 26. és március 9. között megrendezésre kerülő PancakeSwap-on kerül megrendezésre.

A TGE után a tokenek az eladás előtti feltételek nélkül lesznek elérhetőek.

altcoin

Miért érdemes a tőzsdei bevezetés után csatlakozni?

Vajon miért érdemes a tőzsdei bevezetés után beszállni?

Íme, miért:

  • Kaparintsd meg a tokeneket versenyképes árfolyamon, előzetes értékesítési korlátozások nélkül.
  • Használd ki a kedvező piaci feltételeket a TGE alatt.
  • Diverzifikáld portfóliódat ígéretes projektekkel.
  • Profitálj a token visszavásárlásból, égetésből és stakingből a tartós elkötelezettség érdekében.
  • Tapasztald meg a páratlan token hasznosságot a múló trendeken túl.

altcoin

Közösségi érdeklődés

A több mint 60.000 követővel rendelkező ScapesMania egyre nagyobb teret nyer.

A 20.000 dollárt meghaladó befizetésekkel rendelkező kriptobálnák figyelmét is magára vonzza, akik a korlátozott tokenforgalom miatt jövedelmező lehetőséget látnak benne, ami potenciálisan folyamatos értéknövekedést eredményezhet.

Ráadásul a BlockSafu sikeres auditja növeli a projekt biztonságába vetett bizalmat.

A kripto influencerek jóváhagyásai és a bloggerek pozitív véleményei világszerte tovább erősítik a hitelességét és a közösségen belüli izgalmat.

Víziószerű előrejelzések

A ScapesMania most a kiterjedt fejlesztésre helyezi át a hangsúlyt.

Mivel a casual gaming piac 2027-re várhatóan meghaladja a 19 milliárd dollárt, a projekt stratégiailag a siker érdekében pozícionálja magát.

A projektek minden befogadóját arra ösztönzik, hogy részesüljön az iparág várható évi 9%-os növekedésének előnyeiből.

A ScapesMania csapata erős tervvel rendelkezik a tokenek kezelésére, hogy biztosítsa a stabilitást és támogassa a hosszú távú növekedést. Ezenkívül a tőzsdei jegyzést követő marketingstratégia célja a kereslet és az elkötelezettség növelése.

A ScapesMania tapasztalt játékfejlesztő stúdiókkal szövetkezik, és egy házon belüli termékcsapatot alakít ki, hogy a legjobb tehetségeket vonzza.

A ScapesMania vezérigazgatója egy nemrégiben tartott AMA ülésen beszélt a fejlesztési stratégiáról, kiemelve az ötletek valós piaci helyzetekben történő tesztelésének fontosságát.

Ne hagyd ki ezt az altcoint!

Ahhoz, hogy mindig képben maradj a ScapesMania tőzsdei bevezetésének időpontjáról, csatlakozz a közösséghez, és iratkozz fel az értesítésekre a hivatalos weboldalon.

Csak töltsd ki az űrlapot, és minden lépésről értesülni fogsz.

>>> Értesítést kapsz a listázásról – ragadd meg az esélyt! <<<

Jito (JTO): Egy feltörekvő csillag a DeFi égbolton

A Jito (JTO) a Solana ökoszisztémán belüli innovatív megközelítésének köszönhetően felkeltette a DeFi közösség figyelmét.

A Jito (JTO) a likvid staking megoldás és a MEV (Maximum Extractable Value) termékek kínálatával kulcsszereplővé pozícionálta magát.

A platform egyedülálló kínálata, a JitoSOL nemcsak a SOL-tulajdonosok számára tartja fenn a likviditást, hanem lehetővé teszi számukra, hogy staking jutalmakat szerezzenek, amelyet tovább növel a MEV-kivonásból származó tranzakciós bevétel.

E kettős előny jelentősen hozzájárult a Jito piaci vonzerejéhez.

A Jito (JTO) árfolyama figyelemre méltó emelkedést mutatott, és elérte a 3,93 dolláros csúcsot, a jelenlegi kereskedési volumen pedig erős likviditást jelez.

Ezt az emelkedést több tényező kombinációjának tulajdonítják, beleértve a sikeres airdropot és a platform aktív támogatását a Solana ökoszisztémához, ami elősegítette a bikás piaci hangulatot.

Míg a Jito (JTO) innovatív megközelítése és a Solana ökoszisztémába való integrációja ígéretes jövőt mutat, a potenciális befektetőknek óvatosnak kell lenniük a viszonylag új piacra lépéssel járó kockázatokkal kapcsolatban.

A korlátozott forgalomban lévő kínálat árérzékenységhez és piaci manipulációhoz vezethet.

Mindazonáltal, ha a Jito (JTO) továbbra is fenntartja a pályáját és tovább szilárdítja pozícióját a DeFi területen belül, akkor a közeljövőben potenciálisan 3 és 4,50 dollár között ingadozhat az ára, egy optimista forgatókönyv szerint a tartomány felső vége felé mozoghat.

Sui (SUI): A potenciális újonc

A Sui (SUI), a kriptopiac újonca, gyorsan letette a névjegyét azzal, hogy betört a piaci tőkeérték alapján a 100 legjobb kriptovaluta közé.

A natív tokenje, a Sui (SUI), rallyt élt át, ami a korlátozott kínálatának és a növekvő elfogadottságának tulajdonítható.

A platform integrációja a Circle USD Coin (USDC) nevű fizetőeszközével, valamint a sebességre és az alacsony tranzakciós költségekre való összpontosítása kulcsfontosságú szerepet játszott a közelmúltbeli sikerében.

A Sui (SUI) árfolyama jelentős növekedést mutat, az előrejelzések szerint 2025-re elérheti az 5,24 dollárt.

Ezt az optimista kilátást támogatják a Sui (SUI) stratégiai lépései, beleértve az USDC-vel való integrációt és a teljes lezárt érték (TVL) szerinti top 10 kriptoplatformon belüli pozícionálását.

A Sui (SUI) jövője ígéretesnek tűnik, jelenlegi pályája jelentős növekedési potenciált jelez.

Ugyanakkor, mint minden kriptopénz esetében, itt is vannak kockázatok, különösen a Sui (SUI) közelmúltbeli piacra lépése miatt.

A platform hosszú távú sikere szempontjából kulcsfontosságú lesz, hogy továbbra is a fejlesztésre és az elfogadásra összpontosítson, ami potenciálisan jelentős árfolyam-emelkedéshez vezethet.

Hashflow (HFT): A DeFi kereskedés forradalmasítása

A Hashflow (HFT) a 2.0 frissítéssel jelentős újításokat vezetett be a DeFi kereskedési élményben.

A platform szándékalapú intelligens megbízásirányítás és a natív cross-chain swap ügyletek, különösen a Solana esetében, valamint az újragondolt felhasználói élmény mellett kiemelik a DEX-térség javítása iránti elkötelezettségét.

A Hashflow (HFT) fejlesztések és a kereskedési hatékonyság és a láncok közötti átjárhatóság optimalizálását célzó funkciók bevezetése várhatóan pozitívan befolyásolja piaci pozícióját és kereskedési értékét.

A Hashflow (HFT) jövője fényesnek tűnik, mivel továbbra is a DeFi területen egyedülálló ajánlataira épít.

A platform a felhasználói élményre és a technológiai innovációra való összpontosítása jó pozíciót biztosít a növekedéshez.

A DeFi versenyhelyzete, valamint a folyamatos fejlesztés és elfogadás szükségessége azonban továbbra is kihívások elé állítja a Hashflowt (HFT).

Sei (SEI): A kereskedés hatékonyságának megcélzása

A Sei (SEI) jelentős hatást ért el indulása óta, különösen a V2-es frissítéssel és az USDC-vel való integrációval.

A platformnak a kereskedés egyszerűbbé és hatékonyabbá tételére való összpontosítása, valamint a röviddel a piaci debütálását követő nagy kereskedési volumen, aláhúzza a kriptotéren belüli potenciálját.

A Sei (SEI) árfolyama december elején történelmi csúcsot ért el, és az előrejelzések szerint 2024-re 1,66 dollárra emelkedhet.

Ezt a növekedést a Sei (SEI) technológiai fejlesztései és stratégiai partnerségek támogatják, amelyek növelték a piaci vonzerejét.

A Sei (SEI) pályája ígéretes jövőre utal, a V2 korszerűsítés és a karbonsemleges kezdeményezések az innováció és a fenntarthatóság iránti elkötelezettséget tükrözik.

Míg a platform sikere a szélesebb piaci trendektől és az elfogadási arányoktól függ, a sebességre, az alacsony tranzakciós költségekre és a környezeti felelősségvállalásra való összpontosítása figyelemre méltó versenyzőként pozícionálja a változó kriptoterepen.

Következtetés

A Solana (SOL) gyakran használják más altcoinok mércéjeként, így annak meghatározásához, hogy melyik altcoinok lehetnek a következő ragyogók, a Solana (SOL) segítségével megtudhatjuk, hogy hol helyezkednek el a magas hozam iránt érdeklődők érdeklődési spektrumán.

A fenti írásban említett coinok többsége ígéretes, de van egy projekt, amelyik a leginkább kiemelkedik – a ScapesMania.

Ez segíthet elérni minden pénzügyi célodat, ezért mindenképpen figyelj oda.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!