Az Ethereum bálnák 64 millió dollárt vontak ki a tőzsdékről

-

Az Ethereum (ETH) bizalmának figyelemre méltó megnyilvánulásaként a kriptopénz bálnák együttesen mintegy 64 millió dollár értékű ETH-t vontak ki a főbb tőzsdékről – jelentette a Lookonchain.

A jelentős aktivitás az ETH árfolyamának figyelemre méltó emelkedése közepette történik, ami tovább táplálja a spekulációkat és az érdeklődést a kriptopénzpiacon.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Lookonchain kimutatta, hogy jelentős mennyiségű ETH került ki a tőzsdék karmaiból biztonságosabb környezetbe.

Pontosabban, egy 0x8B94 jelű Ethereum címről elképesztő mennyiségű, 14 632 ETH-t vontak ki a Binance-ról, nagyjából 45,5 millió dollár értékben.

Ez a hatalmas kivonás nem maradt kihasználatlanul, hanem az elmúlt hat napban aktívan feltöltötték a pénzeszközöket.

Továbbá az elemzés kiemelte két új bálna tárca megjelenését, amelyek együttesen 6000 ETH-t, ami 18,7 millió dollárnak felel meg, mozgattak át a Kraken-ről ismeretlen helyre az elmúlt két napban.

Ezek a mozgások azt jelzik, hogy a nagybefektetők körében egyre nagyobb tendencia, hogy nagy mennyiségű Ethereumot biztosítanak a tőzsdei platformokon kívül.

Az Ethereum bálnák bikáznak

A jelenlegi piaci dinamika hátteret nyújt ezeknek a jelentős tranzakcióknak.

Az Ethereum ára 3.053 dolláron áll, ami 0,7%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órában és lenyűgöző 34,9%-os emelkedést az elmúlt 30 napban.

Ezenkívül az Ethereum kereskedési volumene 9,77%-kal megugrott, elérve a 15.653.834.293 dollárt ugyanebben a 24 órás időszakban, ami a kriptopénz iránti fokozott aktivitást és érdeklődést mutatja.

ethereum
Forrás: CoinGecko

A médiában megjelent, egy tárca, amelyről azt gyanítják, hogy Justin Sun blokklánc mágnással áll kapcsolatban, nemrégiben egy lenyűgöző 13.780 ETH-t vásárolt a Binance-től, körülbelül 41,24 millió dollár értékben.

A vásárlás egy nagyobb összefüggés része: az állítólagos Justin Sun tárca kevesebb mint két hét alatt összesen 168.369 ETH-t gyűjtött össze a Binance-től és a DEX-től, mintegy 487 millió dollár értékben.
E fejlemények arra utalnak, hogy az Ethereum befektetők, különösen az úgynevezett „bálnák”, akik jelentős mennyiségű kriptopénzzel rendelkeznek, egyre optimistábbak.

Ahogy ezek a nagybefektetők továbbra is jelentős mennyiségű ETH-t vonnak ki a tőzsdékről, a piac szorosan figyel.

E lépések következményei az Ethereum jövőjét illetően bikás kilátásokat jelezhetnek.

Olvastad már? A Sponge újjászületése sokkal előnyösebb, mint gondoltuk

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!