Az 1 millió dolláros Bitcoin fogadás nyertese

-

A Bitcoin fogadás nyertese, a @jdcmedlock álnevű Twitter fiók, azt tervezi, hogy a nyeremény egy részét egy macskaház felépítésére fordítja a környék elszaporodott kobor macskái számára – írja a Quartz.

Balaji Srinivasan márciusban fogadást kötött arra, hogy a Bitcoin 90 napon belül eléri az 1 millió dollárt az amerikai hiperinfláció miatt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Mivel azonban a Federal Reserve intézkedéseket hozott az árak megszelídítésére, a hiperinfláció továbbra is távoli perspektíva, így @jdcmedlock lett a nyertes.

A fogadás széles körű figyelmet keltett, és olyan szakértők, mint a „Black Swan” szerzője, Nassim Nicholas Taleb nevetségessé tették Srinivasan jóslatát.

Mike Novogratz, a Galaxy Digital alapítója aggodalmát fejezte ki a Bitcoin 1 millió dolláros értékelés elérésének lehetséges következményei miatt, mivel ez káoszhoz és pusztuláshoz vezethet.

A fogadás kimenetele ellenére mind Srinivasan, mind @jdcmedlock jó helyre tette a nyereményt.

Srinivasan további 500.000 dollárt adományozott a Bitcoin core fejlesztőinek, míg Medlock 500.000 dollárt adományozott a GiveDirectly nevű, a szegénység ellen küzdő jótékonysági szervezetnek.

Az adók kifizetése és néhány adósság rendezése után Medlock a macskaház építésére és alacsony díjú indexalapokba való befektetésre fog koncentrálni.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A győztes ezeket az indexalapokat a Bitcoin sokkal jobb alternatívájának tekinti.

A fogadás vitákat indított el a Bitcoin jövőjéről és a merész jóslatokkal járó kockázatokról.

Egyes szakértők az óvatos befektetés fontosságát hangsúlyozzák, és azt, hogy a kriptoiparnak a legitimitást kell előtérbe helyeznie.

zeta

Olvastad már? Breaking: A FED egy újabb kamatemelés mellett dönt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nyilvánosságra került, hogy milyen sok befektetési cég vásárolt Bitcoin ETF-et

Tegnap lejárt a határidő azoknak a befektetési cégeknek, amelyek több mint 100 millió dollár értékű Bitcoin ETF-et kezelnek, hogy nyilatkozzanak a birtokolt mennyiségről. Az adatok azt...

3 kriptó, amivel 100 dollárból 1000-ret csinálhatsz 2024-ben

Vendégbejegyzés Mivel a kriptopénzpiacon mindig bizonytalanság uralkodik, a befektetők időről-időre mérlegelik, hogy az esetleges veszteségek elkerülése érdekében ne-e inkább az eladás mellett döntsenek. Tény, hogy a kriptopiacok...

Michael Saylor: A szenátus akarja a Bitcoint

A SEC vitatott SAB 121 szabályának megsemmisítését célzó határozat elfogadását a kriptopénz-ipar jelentős jogalkotási győzelmeként ünnepelték. A MicroStrategy társalapítója, Michael Saylor az X közösségi oldalon ünnepelte...

A Bitcoin és a Coinbase viszonya – Több mint 1 milliárd dollárnyi BTC költözött és még több…

Egy friss elemzés egy bizonyos tőzsdéről történő Bitcoin-kiáramlás következetes mintázatát azonosította. Ezeket a kiáramlásokat több hónapon keresztül figyelték meg. Ez a mintázat hozzájárult ahhoz, hogy a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!