Dogecoin-beruházás hírétől omlott össze egy streaming cég weboldala

-

Februárban egy hatalmas online forgalmi hullám átmenetileg túlterhelte a weboldal szerverét, miután a vállalat bejelentette, hogy befektetett a Dogecoinba.
A Hello Pal, egy kanadai közösségi platform weboldala még februárban élt át egy átmeneti leállást.

A társaság csütörtöki sajtóközleménye szerint az incidens röviddel azután történt, hogy jelentős beruházásokat jelentettek be a Dogecoin- és a Litecoin-bányászatban.
A vállalat ekkor jelentette be, hogy 15%-os részesedést vásárolt egy Dogecoin- és Litecoin-bányász​​létesítményben. Jelentések szerint a szóban forgó farm a világ legnagyobb DOGE- és LTC-bányász központja, amely 70 megawatt kapacitású, és több mint 90.000 egységgel rendelkezik.
A közösségi platform elárulta azt is, hogy a DOGE és LTC bányászatára szánt 12.500 bányászegység felét már leszállította.
A Hello Pal szerint a Dogecoin és a Litecoin bányászati ​​beruházásokról szóló hírek 10-szeresre növelték oldaluk forgalmát, és ez a hullám elég volt ahhoz, hogy ideiglenesen összeomoljon a webhely.
Hasonló emelkedés volt megfigyelhető a Hello Pal streamingszolgáltatásain és alkalmazásain is azonban azok nem szenvedtek kimaradást ebben az időszakban.
A Hello Pal alapítója, K.L. Wong a weboldal összeomlásához vezető forgalmi hullámot pozitív fejleményként értékelte:

„A weboldalunk és a Hello Pal alkalmazás aktivitásának hirtelen növekedése megerősíti álláspontunkat a Dogecoinnal, és a kriptovalutákkal kapcsolatban.”

A Dogecoin bányászbefektetés a vállalat kriptovaluta-portfóliójának bővítéseként is szolgál. A Hello Palnál már elérhető a kriptotárca-szolgáltatás is a bitcoin, ethereum és egyéb digitális eszközök számára.
Az online forgalmi hullámokat okozó érdeklődés nem új keletű dolog a kriptovalutáknál. A több éve működő kriptovaluta-tőzsdéken a mai napig történnek rövid kimaradások a magas kereskedői aktivitás miatt.
A Dogecoin az elmúlt hónapokban látott népszerűségét a Tesla vezérigazgatójának, Elon Musknak és a Dallas Mavericks tulajdonosának, Mark Cubannak is köszönheti.

Olvastad már? Bitcoin ciklusok: A csúcstól-csúcsig vezető utak

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!