A Ripple vezetői megtagadták személyes pénzügyeik vizsgálatát

-

Hogy „mennyit költenek az élelmiszerboltban” nem egy releváns kérdés az SEC folyamatban lévő értékpapír-perében, Bradley Garlinghouse és Christian Larsen jogi csapata szerint.
A Ripple vezetői, Bradley Garlinghouse és Christian Larsen elutasították az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletének személyes pénzügyi információk megadására vonatkozó követelését az XRP-eladások folyamatban lévő vizsgálatának részeként.

Március 11-én a Ripple Labs társalapítói védelmet kértek személyes adataikkal kapcsolatban, és kérték a bíróságot, hogy semmisítse meg a bankjaik által kiállított idézéseket.
A megnevezett bankintézetek az SVB Financial Group, a First Republic Bank, a New York-i Federal Reserve Bank, a Silver Lake Bank, a Silvergate Bank és a Citibank voltak.
A Garlinghouse és Larsen ügyvédei azzal érveltek, hogy az SEC túllépte vizsgálódásának hatáskörét, amikor azt állította, hogy a vádlottak összemosták személyes és a vállalati pénzügyeiket.
A csütörtöki beadványukban az állt:

„Az SEC többoldalú kísérlete az alperes személyes pénzügyi információinak bekérésére egy csalásmentes perben, ahol az alperesek már megállapodtak a kifogásolható tranzakciókra vonatkozó releváns információk átadásában, egy abszolút helytelen túlkapás.”

A szóban forgó „kifogásolt tranzakciók” 2013-tól kezdődően összesen 14,6 milliárd XRP nyilvántartásba nem vett eladásához kapcsolódnak – amely a panasz idején 1,38 milliárd dollárt, jelenleg pedig 6,5 milliárd dollárt ér.
Garlinghouse és a Larsen jogi csapata egyértelművé tette ügyfeleik együttműködési hajlandóságát az XRP-eladások pénzügyi nyilvántartásaival kapcsolatban, beleértve a kereskedelmi nyilvántartásokat, és a Ripple-től kapott juttatások dokumentálását is.

„Az egyéni vádlottak megállapodtak abban, hogy (a) a vitatott XRP-értékesítéssel kapcsolatos kereskedési nyilvántartásokat, és (b) a Rippletől kapott juttatások pénzügyi nyilvántartásait benyújtják a bíróság számára” – áll a beadványban.

Az ügyvédek szerint a független üzleti tevékenységekre vonatkozó pénzügyi nyilvántartások és a napi kiadások számlái nem relevánsak ebben az esetben.

A bejelentés a következőket írta elő:

„A megfogalmazásuknak megfelelően ezek a kérelmek mindent megkövetelnek, a nem kapcsolódó üzleti tevékenység bevételeitől kezdve, egészen addig, hogy mennyi pénzt költenek hetente az élelmiszerboltban.”

Az SEC által kibocsátott idézések több évnyi tranzakciós adatot és havi kimutatásokat kérnek Garlinghouse és Larsen személyes bankszámláiról, beleértve az összes utalványt, csekket és elektronikus átutalást.

Olvastad már? ETC Group: növekszik az igény az Ethereumra a tőzsdéken

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple technikai elemzés 06.04.

Prémium Ripple Az elmúlt hetekben a Ripple árfolyama emelkedő tendenciát mutatott, és egy figyelemre méltó támaszszintről állt talpra. Azonban még mindig van egy döntő ellenállási szint, amelynek...

2000 dollár lehet a tényleges Ethereum cél?

Az Ethereum, a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a közelmúltban egy mérsékelt, 5%-os árfolyam-ugrást produkált az elmúlt héten. Ez az ármozgás azonban egybeesik a kereskedők jelentős...

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!