Dogecoin-beruházás hírétől omlott össze egy streaming cég weboldala

-

Februárban egy hatalmas online forgalmi hullám átmenetileg túlterhelte a weboldal szerverét, miután a vállalat bejelentette, hogy befektetett a Dogecoinba.
A Hello Pal, egy kanadai közösségi platform weboldala még februárban élt át egy átmeneti leállást.

A társaság csütörtöki sajtóközleménye szerint az incidens röviddel azután történt, hogy jelentős beruházásokat jelentettek be a Dogecoin- és a Litecoin-bányászatban.
A vállalat ekkor jelentette be, hogy 15%-os részesedést vásárolt egy Dogecoin- és Litecoin-bányász​​létesítményben. Jelentések szerint a szóban forgó farm a világ legnagyobb DOGE- és LTC-bányász központja, amely 70 megawatt kapacitású, és több mint 90.000 egységgel rendelkezik.
A közösségi platform elárulta azt is, hogy a DOGE és LTC bányászatára szánt 12.500 bányászegység felét már leszállította.
A Hello Pal szerint a Dogecoin és a Litecoin bányászati ​​beruházásokról szóló hírek 10-szeresre növelték oldaluk forgalmát, és ez a hullám elég volt ahhoz, hogy ideiglenesen összeomoljon a webhely.
Hasonló emelkedés volt megfigyelhető a Hello Pal streamingszolgáltatásain és alkalmazásain is azonban azok nem szenvedtek kimaradást ebben az időszakban.
A Hello Pal alapítója, K.L. Wong a weboldal összeomlásához vezető forgalmi hullámot pozitív fejleményként értékelte:

„A weboldalunk és a Hello Pal alkalmazás aktivitásának hirtelen növekedése megerősíti álláspontunkat a Dogecoinnal, és a kriptovalutákkal kapcsolatban.”

A Dogecoin bányászbefektetés a vállalat kriptovaluta-portfóliójának bővítéseként is szolgál. A Hello Palnál már elérhető a kriptotárca-szolgáltatás is a bitcoin, ethereum és egyéb digitális eszközök számára.
Az online forgalmi hullámokat okozó érdeklődés nem új keletű dolog a kriptovalutáknál. A több éve működő kriptovaluta-tőzsdéken a mai napig történnek rövid kimaradások a magas kereskedői aktivitás miatt.
A Dogecoin az elmúlt hónapokban látott népszerűségét a Tesla vezérigazgatójának, Elon Musknak és a Dallas Mavericks tulajdonosának, Mark Cubannak is köszönheti.

Olvastad már? Bitcoin ciklusok: A csúcstól-csúcsig vezető utak

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!