Dogecoin-beruházás hírétől omlott össze egy streaming cég weboldala

-

Februárban egy hatalmas online forgalmi hullám átmenetileg túlterhelte a weboldal szerverét, miután a vállalat bejelentette, hogy befektetett a Dogecoinba.
A Hello Pal, egy kanadai közösségi platform weboldala még februárban élt át egy átmeneti leállást.

A társaság csütörtöki sajtóközleménye szerint az incidens röviddel azután történt, hogy jelentős beruházásokat jelentettek be a Dogecoin- és a Litecoin-bányászatban.
A vállalat ekkor jelentette be, hogy 15%-os részesedést vásárolt egy Dogecoin- és Litecoin-bányász​​létesítményben. Jelentések szerint a szóban forgó farm a világ legnagyobb DOGE- és LTC-bányász központja, amely 70 megawatt kapacitású, és több mint 90.000 egységgel rendelkezik.
A közösségi platform elárulta azt is, hogy a DOGE és LTC bányászatára szánt 12.500 bányászegység felét már leszállította.
A Hello Pal szerint a Dogecoin és a Litecoin bányászati ​​beruházásokról szóló hírek 10-szeresre növelték oldaluk forgalmát, és ez a hullám elég volt ahhoz, hogy ideiglenesen összeomoljon a webhely.
Hasonló emelkedés volt megfigyelhető a Hello Pal streamingszolgáltatásain és alkalmazásain is azonban azok nem szenvedtek kimaradást ebben az időszakban.
A Hello Pal alapítója, K.L. Wong a weboldal összeomlásához vezető forgalmi hullámot pozitív fejleményként értékelte:

„A weboldalunk és a Hello Pal alkalmazás aktivitásának hirtelen növekedése megerősíti álláspontunkat a Dogecoinnal, és a kriptovalutákkal kapcsolatban.”

A Dogecoin bányászbefektetés a vállalat kriptovaluta-portfóliójának bővítéseként is szolgál. A Hello Palnál már elérhető a kriptotárca-szolgáltatás is a bitcoin, ethereum és egyéb digitális eszközök számára.
Az online forgalmi hullámokat okozó érdeklődés nem új keletű dolog a kriptovalutáknál. A több éve működő kriptovaluta-tőzsdéken a mai napig történnek rövid kimaradások a magas kereskedői aktivitás miatt.
A Dogecoin az elmúlt hónapokban látott népszerűségét a Tesla vezérigazgatójának, Elon Musknak és a Dallas Mavericks tulajdonosának, Mark Cubannak is köszönheti.

Olvastad már? Bitcoin ciklusok: A csúcstól-csúcsig vezető utak

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Litecoin technikai elemzés 05.28.

Prémium Litecoin Az elmúlt 48 órában a kriptopiac rövid távú rallyja során a Litecoin 7,9%-os nyereséget ért el. Ez határozott visszapattanást eredményezett a 85 dolláros támaszszintről, és...

A Bitcoin felébredt, a cím aktivitás szárnyal

A Bitcoin aktív címei háromhetes csúcsra emelkedtek, ami a Santiment portál szerint a használhatóság jelentős fellendülését jelzi. Május 3. óta először fordult elő, hogy a BTC...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!