Ripple (XRP) technikai elemzés 06.27.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

A Ripple (XRP) június 16. óta folyamatosan emelkedik. Június 16-tól június 22-ig az XRP bikák a 0,4600 dolláros árzónából felemelkedtek, és folyamatosan feljebb vitték az árakat, hogy elérjék a 0,5277 dolláros mini-csúcsot.

Ez a mozgás egy hét alatt 15,5%-os nyereséget jelentett, de a nyereség majdnem felét június 22-én 12 óra alatt eltüntették.

A medvés rendelési blokkban (piros 0,5200 – 0,5400 dollár) történő gyors visszautasítás következtében az árak a 0,4940 dolláros ellenállási szint alá süllyedtek.

A Volume Profile Visible Range (VPVR) eszköz az ellenőrzési pontot (piros) 0,4620 dollárnál mutatta.

Ez jelölte meg azt a pontot, ahol a legnagyobb volumenű kereskedés történt a látható tartományban, amely március végéig visszanyúlt.

A Value Area High 0,5456 dollárnál volt (összefolyás a kulcsfontosságú ellenállással), a Value Area Low pedig 0,4172 dollárnál (összefolyás a kulcsfontosságú támasszal).

Ez olyan szinteket jelölt ki a kereskedők számára, amelyeken figyelniük kell az ármozgásokat, amelyek meghatározhatják az XRP hosszú távú trendjét.

Mivel a POC a korábbi bikás rally bázisaként szolgált, az alatta való áttörés a lendület bikásról medvés irányba való elmozdulását jelezheti.

A bikák azonban erről a szintről ismét felszökhetnek, különösen, mivel a piacon még mindig uralkodó az általános bikás hangulat.

Eközben a Relatív Erősség Index (RSI) a semleges 50-es szint alatt maradt, ami arra utal, hogy nincs elegendő kereslet egy tartós rallyhoz.

A Chaikin Money Flow (CMF) június 23-án a nullás érték alá süllyedt. Rövid időre +0,09-ig emelkedett, de jelenleg is ott van.

ripple

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Miért érdemes odafigyelni az Arbitrumra?

Az Arbitrum nagyjából egy hete indította el a saját fejlesztési programját, egyfajta ösztöndíjat, és már most látszik a hálózati változásokból, hogy a kezdeményezés megfelelő útra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!