A Bitcoin tartja a kulcsfontosságú szinteket

-

A Fundstrat elismert kriptopénz-elemzője, Tom Lee a CNBC-nek adott nemrégiben megjelent interjújában azt állítja, hogy a Bitcoin a jelentős szabályozási kihívások ellenére is tartja a kulcsfontosságú szinteket.

Lee szerint a Bitcoin idén meg tudta őrizni erős teljesítményét, és még az iparág néhány legszigorúbb szabályozási intézkedése közepette is ellenálló képességről tett tanúbizonyságot.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin, amely idén új belépőket és az ágazat nagy szereplőinek kilépését egyaránt látta, Lee szerint továbbra is meggyőző befektetés marad.

Rámutat, hogy a Bitcoin technikai támogatása és az olyan hagyományos, jó hírű cégek, mint a BlackRock és a Citadel belépése erősebb alapot és nagyobb hitelességet biztosított a kriptopénznek.

De Lee megjegyezte, hogy a Bitcoin hajlamos jól teljesíteni a „kockázatos” környezetben, és hivatkozott az S&P és a Nasdaq indexek erős éveivel való történelmi korrelációjára.

Annak ellenére, hogy számos ellenzője szerint a Bitcoin nem rendelkezik eredendő értékkel, Lee megvédi a kriptopénzt, kiemelve annak bizalmi és hálózati értéken alapuló jellegét.

Összehasonlítva más pénzügyi rendszerekkel és eszközökkel, mint például a dollár vagy a technológiai részvények árfolyamával, azt állítja, hogy ezeket ugyanazok az alapelvek támasztják alá, mint a Bitcoint.

Azt állítja, hogy a Bitcoin azon képessége, hogy meg tudja tartani a szintjét, bizonyítja a rugalmasságát és a növekedési potenciálját.

Az interjúban Lee elismerte, hogy a Bitcoin és az arany gyakran különböző típusú befektetőket vonz, a Bitcoin inkább a fiatalabb, ezredfordulós demográfiai korosztály számára vonzó.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ezt azonban előnyösnek tartja a Bitcoin jövője szempontjából, mondván, hogy ahogy a vagyon a következő 20 évben átkerül a fiatalabb generációkhoz, a kriptovaluta népszerűsége és értéke valószínűleg tovább fog nőni.

„Az arany egyfajta Baby Boomer dolog, a Bitcoin pedig inkább az ezredfordulósoké” – mondta Lee, hozzátéve, hogy jelenleg csak 100 millió Bitcoin-tulajdonos van világszerte.

Olvastad már? Az Ethereum (ETH) 59% -kal emelkedett az év során

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!