A Bitcoin tartja a kulcsfontosságú szinteket

-

A Fundstrat elismert kriptopénz-elemzője, Tom Lee a CNBC-nek adott nemrégiben megjelent interjújában azt állítja, hogy a Bitcoin a jelentős szabályozási kihívások ellenére is tartja a kulcsfontosságú szinteket.

Lee szerint a Bitcoin idén meg tudta őrizni erős teljesítményét, és még az iparág néhány legszigorúbb szabályozási intézkedése közepette is ellenálló képességről tett tanúbizonyságot.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin, amely idén új belépőket és az ágazat nagy szereplőinek kilépését egyaránt látta, Lee szerint továbbra is meggyőző befektetés marad.

Rámutat, hogy a Bitcoin technikai támogatása és az olyan hagyományos, jó hírű cégek, mint a BlackRock és a Citadel belépése erősebb alapot és nagyobb hitelességet biztosított a kriptopénznek.

De Lee megjegyezte, hogy a Bitcoin hajlamos jól teljesíteni a „kockázatos” környezetben, és hivatkozott az S&P és a Nasdaq indexek erős éveivel való történelmi korrelációjára.

Annak ellenére, hogy számos ellenzője szerint a Bitcoin nem rendelkezik eredendő értékkel, Lee megvédi a kriptopénzt, kiemelve annak bizalmi és hálózati értéken alapuló jellegét.

Összehasonlítva más pénzügyi rendszerekkel és eszközökkel, mint például a dollár vagy a technológiai részvények árfolyamával, azt állítja, hogy ezeket ugyanazok az alapelvek támasztják alá, mint a Bitcoint.

Azt állítja, hogy a Bitcoin azon képessége, hogy meg tudja tartani a szintjét, bizonyítja a rugalmasságát és a növekedési potenciálját.

Az interjúban Lee elismerte, hogy a Bitcoin és az arany gyakran különböző típusú befektetőket vonz, a Bitcoin inkább a fiatalabb, ezredfordulós demográfiai korosztály számára vonzó.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ezt azonban előnyösnek tartja a Bitcoin jövője szempontjából, mondván, hogy ahogy a vagyon a következő 20 évben átkerül a fiatalabb generációkhoz, a kriptovaluta népszerűsége és értéke valószínűleg tovább fog nőni.

„Az arany egyfajta Baby Boomer dolog, a Bitcoin pedig inkább az ezredfordulósoké” – mondta Lee, hozzátéve, hogy jelenleg csak 100 millió Bitcoin-tulajdonos van világszerte.

Olvastad már? Az Ethereum (ETH) 59% -kal emelkedett az év során

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!