Pepe (PEPE) technikai elemzés 06.26.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Pepe

Miközben az általános kriptopiac jelentős rallyt tapasztalt a hétvégén, a Pepe (PEPE) egy kritikus ellenállási szinten stagnált.

A 81%-os rally, amely a méme coint 0,00000090 dollárról 0,00000162 dollárra vitte, a szerkesztés idején kemény medvés ellenállásba ütközött, megakasztva a bikás haladást.

A cikkírás idején az árfolyam 0,00000154 dolláron kereskedett, éppen a kritikus ellenállás alatt, 0,00000162 dolláron. Ha a vevők nem tudják megdönteni ezt a szintet, az a bikás rally végét jelezheti.

A PEPE napi kereskedési volumene 36,4%-kal csökkent az elmúlt 24 órában a CoinMarketCap szerint.

Ez arra utalt, hogy a PEPE iránti piaci érdeklődés csökkenhet, ami csökkenti a likviditást a jelentős ármozgásokhoz.

Ez annak tudható be, hogy a mém coin jelentős ellenállásba ütközött a 0,00000162 dollárnál, és a vevők profitot vettek a PEPE elmúlt öt napban elért 81%-os nyereségét követően.

Annak ellenére, hogy visszanyerte a 0,00000115 dolláros támaszt, a bikáknak nem sikerült a 0,00000162 dolláros ellenállás felett zárniuk. Ez lehetőséget adott az eladóknak, hogy visszafordítsák a közelmúltbeli nyereséget.

A június 24-i négyórás gyertyazárás az ellenállás szintje alatt vezetett oldalazó mozgáshoz, és a grafikonon megjelenő mutatók nem tűntek jónak a PEPE számára.

Az RSI folyamatosan csökkent a túlvásárolt zónából, és a cikkírás idején éppen a semleges 50-es szint felett lebegett. Ez a mém coin iránti csökkenő keresletre utalt.

A MACD június 24-én medvés átmenetet mutatott, több piros sávval a nulla jel alatt. Hasonlóképpen a CMF is nulla alá süllyedt, ami tőkekiáramlást jelzett.

A rövid távú célban a medvék az árfolyam megfordulását célozhatják meg a 0,00000115 dolláros szintre.

Másrészt a bikák remélik, hogy meglovagolják a medvés hullámot, mielőtt újabb bikás rohamot indítanának a 0,00000205 dollárig.

pepe

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!