Az Ethereum (ETH) 59% -kal emelkedett az év során

-

A CoinGecko adatai szerint a második legnagyobb kriptopénz, az Ethereum 59%-ot erősödött eddig év során.

A Bitcoin ezzel szemben 84%-os nyereséget ért el az év eddigi részében.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az elmúlt hét elég jelentős volt a kriptoipar számára, mivel az árak a BlackRock Bitcoin spot ETF kérelmét követően ismét fellendültek.

Június 15. óta az ETH folyamatosan emelkedik. A nyereség fokozódott, miután az ETH feloldott egy bikás zászlót, amely három egymást követő nap nyereséget hozott, és június 21-én elérte az 1.901 dolláros csúcsot, mielőtt a bikák szünetet tartottak.

Jelen állás szerint az Ethereum árfolyama fokozatosan újabb tendert épít, ami folytatódó konszolidációra utal.

Az elmúlt öt napban az ETH árfolyama 1.861 és 1.936 dollár között ingadozott.

A korábbiakhoz hasonlóan az Ethereum felfelé megoldhatja ezt a bikás zászlót, a 2000 dolláros szint feletti célt szem előtt tartva.

Lefelé nézve az Ethereumnak óriási támasza van az 1.855 dolláros tartomány közelében, ahol 3,36 millió ETH-t vásárolt 2,8 millió cím.

A cikk írásakor az ETH az elmúlt 24 órában minimálisan csökkent, 1.850 dolláron állt.

Mire számíthatunk

A CoinShares adatai cikk írásakor az ETH a digitális eszközbefektetési termékekbe 2022 júliusa óta a legnagyobb heti beáramlást regisztrálták, összesen 199 millió dollárt.

Ez megfordította a korábbi, egymást követő hetek majdnem fele kiáramlását.

Az Ethereum 7,8 millió dolláros beáramlást tapasztalt, ami viszonylag kevesebb, mint a Bitcoiné, ami arra utalhat, hogy az Ethereum iránt jelenleg kisebb az érdeklődés, mint a Bitcoin iránt.

Ettől függetlenül az Ethereum az elkövetkező napokban katalizátorokat kaphat az árfolyamára nézve.

Újabb hírek szerint a legnagyobb hongkongi bank, az HSBC mostantól lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy a hongkongi tőzsdén jegyzett Bitcoin és Ethereum ETF-eket vásároljanak és eladjanak, ezzel az első bank lett, amely ezt megteszi.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az Ethereum EIP-4844, az úgynevezett „proto-danksharding”, amely csökkentené az ETH Layer 2 megoldások költségeit, várhatóan a Dencun frissítés során kerül bevezetésre, amelyre várhatóan 2023 harmadik negyedévének második felében vagy negyedik negyedévének elején kerül sor.

A proto-danksharding bevezetése várhatóan fellendíti az ETH hálózat gazdasági tevékenységét, ami középtávon várhatóan nagyobb értékfelhalmozódást eredményez.


Olvastad már? Felébred és milliókat mozgat az alvó Ethereum bálna

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!