Cosmos (ATOM) technikai elemzés 06.26.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cosmos

A Cosmos (ATOM) shortolók a Bitcoin (BTC) visszalépését követően megragadták a shortolás lehetőségét.

bitcoin a 30.000 dolláros zónába csúszott, miután június 23-án új 2023-as csúcsot ért el 31.400 dollárral.

Az ATOM átvette a BTC példáját, és visszafordította a közelmúltbeli nyereség egy részét, így a 10 dolláros pszichológiai szint átlépése elhalasztott célt jelentett a bikák számára.

Az eladók a 8,98 dolláros árfolyamot veszik célba?

Az ATOM fellendülésének első, június 10-től kezdődő szakasza egy szűk, 8,44 dollár – 8,98 dollár közötti árfolyam-konszolidációs tartományba lépett.

A rally második szakasza június 20-a körül kezdődött, és a 8,98 dolláros tartományi csúcsot döntötte meg, hogy aztán a korábbi 9,63 dolláros alsó csúcson, valamivel a 10 dolláros pszichológiai szint alatt, megtorpanjon.

Az eladók a 9,63 dolláros akadálynál léptek be, és a 8,93 dolláros korábbi tartományi csúcson elért nyereséget célozták meg.

A cél szintén az 50%-os Fib-hez igazodik, és a retracement 8,93 dollárnál enyhülhet, ha a BTC nem esik 30.000 dollár alá.

Az RSI azonban enyhült az 50-es középértéknél, és az elmúlt napokban nem esett a semleges szint alá.

Emellett a CMF (Chaikin Money Flow) a nulla pont felett volt, ami azt jelenti, hogy a tőkebeáramlás stabil maradt.

A mutatók együttesen a 8,93 dolláros árfolyamnál egy lehetséges visszapattanás felé mutatnak.

Ez hamarabb is bekövetkezhet a 8,93 dolláros szint érintése nélkül, ha a BTC erőteljesen magához tér a visszahúzódásból, medvecsapdába csalva az eladókat.

A bikák számára a közvetlen célpontok a 9,63 és a 10,0 dolláros szintek lesznek.

cosmos

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!