A kriptopiac az erős hét után kicsit visszavett a lendületből a hétvégére, és a nagyobb projektek többsége lejtmenetbe kezdett.

Ez persze nem radírozta ki teljesen az eddigi növekedéseket az olyan altok esetében, mint a Solana, a Terra, vagy az Algorand.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Solana egy hét alatt több, mint 25%-ot emelkedett, 183 dollár fölé, az előző hónapban viszont még csak 39 dolláron állt.

Az Ethereum egyik nagy kihívójának tartott projekt akkor még csak nem is volt bent a top10-ben a kapitalizációja alapján.

A hónap elején azonban maga mögé utasította a Dogecoint, majd pedig nem sokkal később az XRP-t is megelőzte. Mindenesetre nem a Solana az egyetlen okosszerződés-platform, amely szépen emelkedik.

Az Algorand 77%-kal kerül többe az előző héthez képest, de ha az előző hónapot nézzük, azóta megháromszorozódott az árfolyama.

Augusztus végén jelentették be, hogy a Koibanx fintech vállalattal együttműködve ők fejlesztik ki El Salvador blokkláncos infrastruktúráját.

A Terra is több, mint 20%-os növekedést ért el múlt héthez képest.

Ezt az erősödést vélhetően a hálózat várható fejlesztése hajtja, bár a csapat egy pár hetes csúszást jelentette be, így nem a héten történt meg az új verzió bemutatkozása.

A mostani frissítéssel a Terra számára lehetővé válik, hogy a Cosmos Blockchain Communication protokoll segítségével más blokkláncokkal tudjon kommunikálni majd.

A listavezető kriptók viszont estek. A bitcoin 9,3%-kal áll alacsonyabban, mint egy hete, az ether pedig 15,2%-kal csúszott lejjebb.

Olvastad már? A salvadori ellenállás a kripto bevezetése ellenére növekszik

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.