Mi hajtja Pepe legújabb rallyját?

-

Egy hónapos ígéretes bikarally után a Pepe (PEPE) növekedési lendülete november 8-án csökkenni látszott.

A helyzet azonban gyorsan a mém érme javára változott, mivel az elmúlt 24 órában kétszámjegyű rallyt produkált az árfolyama.

Az ellenőrzés során kiderült egy lehetséges ok, ami ezt a fellendülést táplálhatta.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A PEPE újra a helyes úton jár

A PEPE ígéretes rallyt produkált a múlt hónapban, a legtöbb kriptót felülmúlva, mivel az ára több mint 90%-kal emelkedett.

Azonban november 8-án az árfolyamgrafikonja pirosra váltott, elszomorítva a befektetőket, mivel ez a mém érme bikafutásának végét sugallta.

A PEPE-nek azonban más tervei voltak, mivel árfolyama ismét bikás lendületet vett.

A CoinMarketCap szerint a PEPE csak az elmúlt 24 órában több mint 9.34%-kal emelkedett.

A cikk írásakor 0,000001277 dolláron kereskedtek vele, több mint 560 millió dolláros piaci kapitalizációval.  A jó hír az volt, hogy az árfolyamrallyt 40%-os emelkedés kísérte a kereskedési volumenében.

A megugrás lehetséges oka az lehet, hogy a mém érme alulértékelt.

A Cryptolaxy közzétett egy tweetet, amelyben kiemelte, hogy a PEPE alulértékeltségi indexe 4,2 volt.

Kezdetnek az alulértékelés indexe megmutatja, hogy az az ár, amelyen egy eszközzel kereskednek, valóban az az ár, amelyen értékelni kellene. Ezért az árfolyam-emelkedés lehetősége valószínűnek tűnt.

Sőt, a Lookonchain egy másik tweetje rámutatott, hogy egy bálna már elkezdte felhalmozni a PEPE-t.

A Santiment szerint nemcsak a bálnák, hanem a befektetők egésze is felhalmozta a mémérmét, ami a birtokosok számának emelkedéséből is látszik.

Más mutatók arra utaltak, hogy az emelkedő trend tovább folytatódhat. Például a PEPE tőzsdei kiáramlása megugrott, ami arra utal, hogy nagy a vásárlási nyomás az érmén.

Emellett az MVRV-aránya és a hálózat növekedése is nőtt az elmúlt napokban.

pepe
Forrás: Santiment

Mit várhatunk a PEPE-től

Bár a mérőszámok optimistának tűntek, ahhoz, hogy jobban megértsük, milyen irányba tart a PEPE, ellenőrizzük a mém érme napi grafikonját.

A PEPE MACD-je bullish crossover-t mutatott, köszönhetően a közelmúltbeli árfolyam-emelkedésnek.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Relative Strength Indexe (RSI) szintén felfelé mozgott, növelve a további emelkedés esélyét.

A Money Flow Index (MFI) állapota azonban aggasztó volt, mivel csökkenést regisztrált, és az 50-es semleges szint felé tartott.

PEPE
Forrás: TradingView

Olvastad már? Miért nem érhet véget egyhamar Solana győzelmi sorozata?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

3 kripto robbanni fog, miután az Ethereum ETF jóváhagyást kap – Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA) és Solana (SOL)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca, amely jelenleg 1,41 billió dollár kapitalizációval rendelkezik, egy egyedülálló fázist él át, amelyet az altcoinok visszaesése jellemez. Mindezek ellenére van remény egy esetleges...

Kiyosaki: most kell bitcoint venni, amíg nem késő!

Robert Kiyosaki ismételten az alternatív befektetési eszközöket szorgalmazza, beleértve az aranyat, az ezüstöt, és a Bitcoint, miközben óva int a hagyományos fiat pénzrendszertől. Kiyosaki, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!