Miért nem érhet véget egyhamar Solana győzelmi sorozata?

-

A Solana (SOL) ökoszisztéma továbbra is pozitív hetet élt meg a TVL növekedésben.

A TVL emelkedése egyértelműen azt jelentette, hogy a blokklánc teljesítménye a DeFi fronton javult a múlt héten. A token árfolyammozgása is a bikák mellett maradt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Solana TVL-je emelkedik

A Solana Daily, a népszerű X-en egy tweetet tett közzé, amely kiemelte a blokklánc teljesítményét a DeFi térben az elmúlt héten.

A tweet szerint a Solana TVL-je 442 millió dolláron állt, a 24 órás változás több mint 2,5% volt.

A SOL TVL-jének emelkedését általában pozitív fejleményként értékelik, mivel a magas TVL azt jelenti, hogy egy hálózat sokkal megbízhatóbb.

Ezen kívül a tweetben megemlítették a leginkább hozzájáruló projekteket is.

A Marinade Finance, a Jito és a Solend volt az első három projekt a TVL növekedése szempontjából a múlt héten. Ugyanezen a listán a Lido és a Marginfi is bekerült az első ötbe.

Az ellenőrzés során kiderült, hogy a blokklánc rögzített értéke is megugrott a múlt héten.

Ez az Artemis adataiból derült ki, amelyekből kiderült, hogy a Solana díjai és bevételei az elmúlt napokban felfelé ívelő lendületet kaptak, ami ígéretesnek tűnt.

Emellett a napi tranzakciói is hasonló növekedési trendet követtek. Meglepő volt azonban, hogy bár a tranzakciók száma nőtt, a SOL napi aktív címei csökkentek a múlt héten.

solana
Forrás: Artemis

A Solana ára is emelkedik

A hálózati aktivitásához és a DeFi térhez hasonlóan a blokklánc natív tokenjének árfolyama is támogatta a bikákat a múlt héten.

A CoinMarketCap szerint a SOL több mint 5%-kal emelkedett az elmúlt hét napban. A cikk írásakor 46.33 dolláron kereskedtek vele, 19,5 milliárd dollárt meghaladó piaci kapitalizációval.

Miközben a token ára emelkedett, a kereskedési volumene csökkent az elmúlt 24 órában, ami azt tükrözi, hogy a befektetők kevésbé érdeklődnek a token kereskedése iránt.

A kereskedési volumenhez hasonlóan a SOL közösségi volumene is csökkent a múlt héten.

Emellett a Solana súlyozott hangulata is zuhant, ami azt jelenti, hogy a piacon a medvés hangulat dominált.

solana
Forrás: Santiment

Mindazonáltal a befektetőknek talán nem kell aggódniuk, mivel néhány mérőszám bullishnak tűnt.

ellenőriztük a SOL derivatív statisztikáit, és úgy találtuk, hogy az árfolyam folyamatos emelkedésének lehetősége magas.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Úgy tűnt, hogy ez így is van, mivel miközben a SOL árfolyama emelkedett, az Open Interest is emelkedett.

Ráadásul a Coinglass szerint a SOL finanszírozási aránya is zöld maradt, ami azt jelenti, hogy a SOL iránt kereslet van a határidős piacon.

solana
Forrás: Coinglass

Olvastad már? Kriptós szolgáltatásokat indítana Európában a Robinhood

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum és a Solana növekedése az ETF-ek miatt várható: Tökéletes időzítés az MTAUR előértékesítéshez

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán figyelemre méltó fejlemények figyelhetők meg, az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL) jelentős növekedés előtt áll, elsősorban az ETF-ek közelgő jóváhagyása miatt. A...

200 dolláros havi stratégia, hogy 2024-ben vagyonra tegyen szert a kriptobizniszben

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, sokan egy közelgő bikafutást várnak. Az altcoinok különösen mélyponton vannak, és felkészültek a jelentős emelkedésre. Ezen radar alatti lehetőségek gondos kiválasztásával egy...

Egyre kisebb az USDT részesedése a tőzsdéken

Az USDT piaci részesedése a központosított kriptotőzsdéken 2024-ben 82%-ról 74%-ra csökkent. Bár az elmúlt években számos nagy horderejű összeomlás és árfolyam-ingadozás történt, a stablecoinok iránt...

A Bitcoin visszaszerzi a 60.000 dolláros szintet: Itt egy lista fontosabb altcoinokról

A Bitcoin jelenleg 60.000 dolláron áll, és megpróbálja visszaszerezni a jelenlegi szintek feletti kritikus tartományi mélypontokat. Miközben vannak pozitív jelek, még mindig van mit tenni ahhoz,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!