Kiyosaki szerint jön a válság, és a bitcoint sem fogja kímélni

-

A Gazdag papa, szegény papa című bestseller szerzője, Robert Kiyosaki szerint összeomlás és depresszió jön, és azt jósolja, hogy „az arany, az ezüst, a bitcoin és az ingatlanok is összeomlanak”.
Hozzátette, hogy ő mind a négy befektetési típus megvásárlására felkészül a krach után.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Robert Kiyosaki azt jósolja, hogy jön a válság

Robert Kiyosaki, a Rich Dad Poor Dad című könyv szerzője ismét a közelgő összeomlásra figyelmeztetett, amelyet depresszió követ. Több piac, köztük a bitcoin összeomlására is számít.
A Rich Dad Poor Dad egy 1997-es könyv, amelyet Kiyosaki és Sharon Lechter közösen írtak. Több mint hat évig szerepelt a New York Times bestseller listáján. A könyvből több mint 32 millió példányt adtak el több mint 51 nyelven, több mint 109 országban.
Kiyosaki csütörtökön azt tweetelte, hogy a Federal Reserve és Joe Biden elnök „hamis inflációt erőltet”, hozzátéve:

Összeomlás és depresszió jön. Az arany, ezüst, bitcoin, ingatlanok is összeomlanak. Készen állok, hogy több aranyat, ezüstöt, bitcoint, ingatlant vásároljak, miután ez megtörténik. Ideje meggazdagodni a hamis infláció összeomlása után.”

A bestseller író a múlt héten a Biden-kormányról is tett egy jóslatot. „Biden hamarosan lemond” – mondta. „Kamala [Harris] lesz [az] első női elnök. Mindvégig ez volt [a] terv. Trump tönkretette Hillary felemelkedését Obama után”.
A híres Rich Dad Poor Dad szerzője már többször figyelmeztetett az összeomlásra. Júniusban azt mondta, hogy a világtörténelem „legnagyobb összeomlása” következik.
Szeptemberben megismételte figyelmeztetését, októberre „óriási tőzsdei összeomlást” várva. Ezután arra figyelmeztetett, hogy az USA depresszióba csúszik.

Borús jóslatai közepette Kiyosaki a bitcoin vásárlását ajánlja. Augusztusban azt mondta, hogy a bitcoin a legnagyobb felfelé ívelő befektetés.
Októberben azt mondta, hogy a bitcoin „nagyon fényes” jövő előtt áll. A múlt hónapban pedig elárulta, hogy az inflációs aggodalmak erősödésével egyre több bitcoint és ethert vásárol.

Olvastad már? Elemzők szerint Bitcoin nyílt érdeklődésének csökkenése „utat ad a növekedésnek”

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: Gage Skidmore

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


2 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyesek szerint a bitcoin maximalisták olyanok, mintha egy szekta tagjai lennének

Nic Carter, a régebben jól ismert bitcoin-támogató nemrégiben úgy fogalmazott a közösségi médiában, hogy a keményvonalas maximalisták a jelek szerint örülnek annak, hogy a hatóságok...

Nagy emelkedésre várnak a bitcoin-kereskedők

A grafikonok alapján az optimista kereskedők úgy vélik, akár 60%-os bitcoin árfolyam-növekedés is bekövetkezhet, ez most a 40 ezer dolláros szint elérését jelentené. A BTC egy...

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!