A Mátrix: Feltámadások című filmet népszerűsítő új interjúban Keanu Reeves megosztotta gondolatait a kriptókról, az NFT-kről és a metaversumról.

Keanu Reevesnek van egy kis kriptója.

Amikor a The Verge-nek adott új interjújában arról kérdezték, hogy „személyesen is benne van-e a kriptopénzekben”, a színész azt mondta, hogy „egy barátom vett nekem néhányat egy ideje”, és hogy nem csinált vele semmit, mert „nem volt rá szükségem”.

„Ezt hívják HODL-nak, amikor egyszerűen nem nyúlsz a kriptódhoz” – magyarázta Reevesnek Alex Heath, az interjú készítője. „Igen, HODL-olok egy keveset” – mondta Reeves.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Nem világos, hogy mely konkrét kriptovalutákról van szó.

Reeves és Carrie-Anne Moss színésztársa a „Mátrix: Feltámadások”, a „Mátrix” sorozat legújabb filmjének promóciója kapcsán adtak interjút.

A film megvitatása mellett a duó a kriptovalutákról, a metaversumról, egy „Mátrix” videojátékról és az NFT-kről, sőt, még a VR-alapú pornográfia jövőjéről is válaszolt a kérdésekre.

A film mögött álló stúdió, a Warner Bros. Pictures aktívan tevékenykedett a kriptotérben: a film novemberi bemutatójának népszerűsítése érdekében 100.000 darab nem helyettesíthető tokent (NFT) bocsátott ki.

Az NFT-k különböző Mátrix-témájú avatárokat ábrázoltak, és tokenenként 50 dollárért futottak. Minden egyes NFT kapcsán a film egyik legtörténelmibb pillanatát tükrözve a tulajdonosok választhattak, hogy bevesznek-e egy piros vagy egy kék pirulát.

Reeves az interjú során szkeptikusan nyilatkozott az NFT-kről.

Amikor megkérdezték, mit gondol a „digitális szűkösségről” és a „nem másolható dolgokról”, a színész hozzátette, hogy „amelyek könnyen reprodukálhatók”, majd nevetett.

Ami a metaversum körüli felhajtást illeti, Reeves megkérdezte:

„Nem lehetne, hogy a metaversumot ne a Facebook találja fel? A metaverse fogalma ennél sokkal régebbi” – mondta. „Én csak azt mondom, hogy »ugyan már, ember«”.

Olvastad már? Elemzők szerint Bitcoin nyílt érdeklődésének csökkenése „utat ad a növekedésnek”

Forrás: decrypt.co

Kiemelt kép: Stylish HD Wallpapers


SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!