Keanu Reeves: „HODL-olok egy keveset”

-

A Mátrix: Feltámadások című filmet népszerűsítő új interjúban Keanu Reeves megosztotta gondolatait a kriptókról, az NFT-kről és a metaversumról.
Keanu Reevesnek van egy kis kriptója.
Amikor a The Verge-nek adott új interjújában arról kérdezték, hogy „személyesen is benne van-e a kriptopénzekben”, a színész azt mondta, hogy „egy barátom vett nekem néhányat egy ideje”, és hogy nem csinált vele semmit, mert „nem volt rá szükségem”.
„Ezt hívják HODL-nak, amikor egyszerűen nem nyúlsz a kriptódhoz” – magyarázta Reevesnek Alex Heath, az interjú készítője. „Igen, HODL-olok egy keveset” – mondta Reeves.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Nem világos, hogy mely konkrét kriptovalutákról van szó.
Reeves és Carrie-Anne Moss színésztársa a „Mátrix: Feltámadások”, a „Mátrix” sorozat legújabb filmjének promóciója kapcsán adtak interjút.
A film megvitatása mellett a duó a kriptovalutákról, a metaversumról, egy „Mátrix” videojátékról és az NFT-kről, sőt, még a VR-alapú pornográfia jövőjéről is válaszolt a kérdésekre.
A film mögött álló stúdió, a Warner Bros. Pictures aktívan tevékenykedett a kriptotérben: a film novemberi bemutatójának népszerűsítése érdekében 100.000 darab nem helyettesíthető tokent (NFT) bocsátott ki.
Az NFT-k különböző Mátrix-témájú avatárokat ábrázoltak, és tokenenként 50 dollárért futottak. Minden egyes NFT kapcsán a film egyik legtörténelmibb pillanatát tükrözve a tulajdonosok választhattak, hogy bevesznek-e egy piros vagy egy kék pirulát.

Reeves az interjú során szkeptikusan nyilatkozott az NFT-kről.
Amikor megkérdezték, mit gondol a „digitális szűkösségről” és a „nem másolható dolgokról”, a színész hozzátette, hogy „amelyek könnyen reprodukálhatók”, majd nevetett.


Ami a metaversum körüli felhajtást illeti, Reeves megkérdezte:

„Nem lehetne, hogy a metaversumot ne a Facebook találja fel? A metaverse fogalma ennél sokkal régebbi” – mondta. „Én csak azt mondom, hogy »ugyan már, ember«”.

Olvastad már? Elemzők szerint Bitcoin nyílt érdeklődésének csökkenése „utat ad a növekedésnek”

Forrás: decrypt.co
Kiemelt kép: Stylish HD Wallpapers

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!