Június 3-án indul a Dogeverse mém érme, és akár 100-szorosára nőhet

-

A következő nagy tőzsdei debütálónk a Dogeverse mém érme, és már tényleg az utolsó perceknél járunk, amíg hozzájuthatunk ilyen kedvezményes áron.

Aki szeretne csatlakozni, annak nagyon sietnie kell, hiszen a többláncú Dogeverse ICO-ja 2024. június 3-án 10 órakor (UTC) zárja kapuit.

A tokentulajdonosok két napra rá, június 5-én 10 órától igényelhetik a megvásárolt érméiket.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Dogeverse eredménye dicséretes, hiszen két hónap alatt több mint 15 millió dollárt gyűjtött össze, és ezzel a kripto előértékesítések egyik legnagyobb aduásza lett idén.

Az érme ára az ICO utolsó szakaszában még mindig bámulatosan kedvező, 0,00031 dollár.

Mivel az értéke a decentralizált tőzsdéken (DEX) valószínűleg villámgyorsan felkúszik, a mostani a legjobb pillanat arra, hogy az érdeklődők kihasználják a legalacsonyabb árat.

A Dogeverse egyedülálló módon 6 láncon éldegél

Nem csoda, hogy ez a mém érme ennyi figyelmet és tőkét vonzott, hiszen különleges a dizájnja, és ráadásul ez az első olyan multichain mém érme, amely hat láncon is megtalálható.

A token előértékesítése jelenleg is él az Ethereum, a BNB Chain, a Polygon, a Solana, az Avalanche és a Base láncokon, és ezzel egyedi lehetőséget biztosít szerte a kriptovilágon.

Dogeverse

Az Ethereum még mindig a kriptoiparág első számú kereskedelmi sínje, kiemelkedő piaci pozíciója miatt tehát bőven van értelme számolni vele. Érdemes szót ejteni arról is, hogy a Dogeverse érmeeladásainak 85%-a az Ethereumon ment végbe.

A Dogeverse csapata meglehetősen ambiciózus elképzelésekkel érkezett a kriptotérképre: van például verziója a Solanán is.

Ennek oka az, hogy minden valószínűség szerint ez a legjobb lánc a mém érmék bevezetésére, hiszen az Ethereumhoz viszonyítva sokkal alacsonyabb költségekkel jár együtt.

A Dogeverse univerzumának szerves részét képezik a Polygon (MATIC) és Base Etherum Layer 2 megoldások is.

Végül, de nem utolsósorban az Avalanche réteg 1-es magja is társul a Doge multiverzumhoz, melyről tudni kell, hogy az Ethereum közvetlen versenytársát tisztelhetjük benne.

Az új ökoszisztéma érméje tehát nagy utazó, és multichain képességeinek köszönhetően Cosmo szó szerint bárhol ott teremhet: akár még a 60-es években is a Beatles mellett. 

Az elemzők közül többen is arra tippelnek, hogy Cosmo az iparág egyik legerősebb kriptohálózatává teheti a Dogeverse-t.

Eddig a kriptovilág résztvevőinek bonyolult hidakon, becsomagolt tokeneken és hasonló nehézségeken kellett átrágniuk magukat, de ennek immár vége.

A Dogeverse ökoszisztémája hat igen népszerű láncot is a kegyeibe fogadott, így a használhatósági problémáknak is kegyesen búcsút intett. 

Cosmo nem csupán egy cuki Doge-kutya, több mint 15 millió dollárjával a széfben már a Dogeverse fényes jövőjét építi, melyben méltó helyet kap majd a blokklánc-interoperabilitás is.

Nézd meg a Dogeverse előértékesítését

A kripto szakértők szerint a Dogeverse napjaink egyik legjobb előértékesítése és könnyen a következő 100x mém érme lehet

A Cilinix Crypto YouTube csatorna a Dogeverse projektjét választotta a kriptopiacon manapság elérhető három legjobb előértékesítés egyikének.

A kripto-szakértők egyik ökölszabálya az ICO-k közti keresgélés során az, hogy nézzünk rá a gyűjtés állására. 

Azok az előértékesítések ugyanis, amelyek komoly összegeket gyűjtöttek be, komoly fejlesztési forrásokkal rendelkeznek, nagy likviditást biztosítanak, és natív érméjükkel könnyű kereskedni is.

Ha hallgatunk a fenti szabályra, akkor láthatjuk, hogy mivel a Dogeverse eddig több mint 15 millió dollárt keresett, ott a helye a nyerő ICO-k között.

Ugyan a kriptopiacon minden egyes tevékenység esetén adott némi kockázat is, azok, akik lehető legmagasabb hozamra vágynak, a mém érmék szektorában valódi gyöngyszemekre bukkanhatnak.

Különösen illik ez az előértékesítési ajánlatokra, hiszen ezek folyamán bevásárolhatsz az adott nagy reményű érmékből még azelőtt, hogy azok a tőzsdére kerülnének. 

A Dogeverse mém érme jellegével, és multichain kínálatával jogosan hívja fel magára a figyelmet.

A Dogecoin értéke mintegy 186 936%-kal emelkedett a 2015 május 7-i történelmi mélypontja óta, és a PEPE is csúcsokat dönget éppen, bizonyítva, hogy a mém érméknek igenis van létjogosultsága, és hatalmas megtérüléssel ajándékozhatják meg a befektetőiket.

Egyszóval valóban minden esély adott arra, hogy a Dogeverse lehessen a következő 100-szoros mém érme.

A kutyás mém érmék dominanciája egyébként szemmel látható a CoinMarketCap top 10 mém érme listájának szemlélésekor is, hiszen közöttük 6 kutyás érme is csahol:

dogeverse

Forrás: CoinMarketCap

Kiemeljük az új divatos mém érmét, a Dog-go-the-moon (DOG) tokent, mely a tőzsdei bevezetését követően már elérte a 814 millió dolláros piaci kapitalizációs értéket.

A Dogeverse-ről számos kriptóval foglalkozó online népszerű kriptohírportálon adtak pozitív hangvételű hírt, így például a Decrypt, a The Economic Times, a NewsBTC, a Crypto.news, a CryptoPotato, a Cryptonews.com és a Bitcoin.com oldalakon is.

Látogasd meg a Dogeverse ICO-ját

Kösd le a DOGEVERSE érmét, és keress 43%-os APY-t

Jó, ha nem hagyjuk figyelmen kívül, hogy a Dogeverse ICO-ján részt vevők számára a stakingből eredő passzív jövedelem is elérhető.

A szerencsés befektetők jelenleg akár évi 43%-ot is kereshetnek a lekötéssel, a jutalmakat pedig két év alatt osztják ki.

dogeverse

A tőzsdei megjelenés előtti lekötés egyrészt arra szolgál, hogy jutalmazza a befektetőket, másrészt a bevezetéskor fellépő eladási nyomás egy részét is kiiktathatja.

A staking szabálya az, hogy a lekötött érméket a tulajdonosaiknak a decentralizált tőzsdei bevezetés elejétől számított hét napig kell tartaniuk.

Ne várj a legutolsó pillanatig, csatlakozz a Dogeverse ICO-jához, és biztosítsd a helyed a kripto multichain jövőjében.

Nézd meg a Dogeverse előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum (ETH) bálna ébredezik az ETH ETF indítása előtt

Egy alvó Ethereum-cím aktiválódása mindössze egy nappal a spot Ethereum ETF-ek elindítása előtt felébredt. A Whale Alert szerint kilenc év után először aktiválódott egy 977 ETH...

A top elemző az Ethereum 5000 dollárra való emelkedését jósolja az ETF buzgalom közepette – Az altcoin szezon a következő?

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenleg nyugodt, de várakozással teli. A befektetők türelmetlenül várják a következő bikafutást, az altcoinok pedig még mindig vonzó belépési pontokat kínálnak. A közelmúltbeli stabilitás...

Az Ethereum ETF-ek az ETH árát az év végére 20.000 dollárra nyomhatják?

A kriptovilág izgalomtól pezseg az Ethereum ETF-ek számára a közelmúltban adott zöld utat követően. Ez mérföldkőnek számító döntés, és ugyanúgy átformálhatja a piacokat, mint ahogyan...

A Kraken a Tottenham Hotspur hivatalos kriptopartnere lesz

A Kraken megosztja a Tottenham Hotspur-rel azt a víziót, hogy miként lehet kihasználni az olyan élvonalbeli technológiákat, mint a blokklánc, az ügyfelek és a szurkolók...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!