A Retik már majdnem 50%-ot zuhant, ideje átnyargalni a Mega Dice érméhez

-

A Retik Finance értéke az elmúlt 24 órában 49,11%-ot zuhant, és szerda délután 0,4939 dolláron kereskedett, miközben a kereskedési volumen 2,06 millió dolláron állt.

retik

Forrás: GeckoTerminal.com

A Retik Finance decentralizált pénzügyi (DeFi) platform gyorsabb és olcsóbb tranzakciókat biztosít.

A projektet több központi tőzsdén (CEX) és decentralizált kriptotőzsdén (DEX) is útjára indították, köztük van a jól ismert Uniswap, a MEXC, az LBank, a Digifinex, a Bitmart, a CoinW és a P2B is.

Tudni kell, hogy minél több tőzsdén jegyeznek egy kriptót, annál likvidebb és hozzáférhetőbb lesz, és egyre több befektető vehet részt az adott érmével való kereskedésben.

A RETIK nem sokkal a tőzsdére kerülése után elérte a 2,40 dolláros történelmi csúcsot, viszont azóta úgy tűnik, hogy menekülőre fogta, és a GeckoTerminal adatai szerint csökkenő ék alakzatban kereskedik.

Ebben a kaotikus helyzetben érdemes megfontolnunk a Mega Dice token előértékesítését is.

A Retik Finance ára folyamatosan pattog lefelé 

Nem is olyan régen még úgy tűnt, hogy a 0,79 dollár körüli támasz zóna esélyt adhat a bikák számára egy kitöréshez.

Az elemzők abban reménykedtek, hogyha a bikáknak sikerül lendületben maradni, akkor a RETIK érme megharcolhat az 1,04 dolláros közvetlen ellenállással, amely egybeesett az 50 napos egyszerű mozgóátlaggal (SMA).

retik

Forrás: GeckoTerminal.com

Elemzésünkkor a Relatív Erősség Index (RSI) a 30-as túladott tartományból 40-es szintre szárnyalt, amely a befektetők növekvő vásárlási nyomását jelezte.

A Moving Average Convergence Divergence (MACD) bikás jeleket mutatott, a MACD vonal (kék) a jelzővonal (narancssárga) fölött haladt át, tehát megadta a bikák számára az esélyt, hogy többet vásárolva sikeresen kihasználják ezt a bikás átmenetet.

A zöld sávok a semleges vonal felett terpeszkedtek, azaz a RETIK pozitív lendületben volt. Fontosnak tartjuk még kiemelni az átlagos irányadó indexet (ADX), mely a 40-es szint felett kereskedett.

Retik Finance árfolyam-előrejelzés

A Retik Finance árfolyam elemzése során azt találtuk, hogy a RETIK a csökkenő ék alakzat felett bikás rallyra készülődik.

Írásunkkor a MACD, az ADX és az RSI a bikás rally jeleit mutatták, és kiderült, hogy a bikák célja az, hogy a RETIK tokent egy új, 2,5 dollár feletti történelmi csúcsra tolják.

Amennyiben a medvék fogják átvenni a gyeplőt, akkor a RETIK a 0,73 dollárnál lévő következő támaszzónáig hátrálhat.

A Retik Finance bikái ugyan arra törekszenek, hogy az árfolyam újra elérjen egy pozitív történelmi pillanatot, sokan inkább átpártolnak a Mega Dice előértékesítéséhez, és alaposan bevásárolnak a Solana blokklánc első GambleFi projektjének érméjéből.

A népszerű 99Bitcoins kripto YouTube csatorna nemrégi jóslata szerint a DICE akár 100-szorosára is emelkedhet az indulása után.

Nézd meg a Mega Dice token előértékesítését

Ez a friss Solana GameFi Token már 1.2 millió dollárt gyűjtött

A Mega Dice (DICE) előértékesítése már 1,2 millió dollár felett jár. A platform több mint 4000 játékkal, 50+ sportfogadási lehetőséggel és egy hihetetlenül aktív, 50 000 játékosból álló közösséggel büszkélkedhet.

A 10 000 aktív játékos havonta 50 millió dollárnyi tétet hoz össze, ami azért valljuk be, nem kevés.

Az új kriptovaluta, a DICE eltökélt célja, hogy felülmúlja a Rollbit Coin kaszinóóriás sikerét, illetve túlszárnyalja a TG.Casino bevezetési sikerét, amely a tőzsdére lépése után 4-szeresére emelkedett.

A felhasználók örülnek a Mega Dice egyedi lekötési rendszerének is, mely során naponta részesedhetnek a nyereségből.

Csatlakozz te is az előértékesítéshez, a DICE-t hivatalos honlapján, ahol jelenleg 0,075 dollárért vásárolhatsz egy DICE érmét BNB, ETH vagy SOL felhasználásával. Sőt, az általad ajánlott befektetők vásárlásai után 10%-ot kereshetsz.

Nézd meg a Mega Dice token előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!