A SEAL fókája 10x-es megtérülési potenciált hirdet

-


Vendégbejegyzés


A Sealana (SEAL) már eddig is jelentős befektetést vonzott. Ugyan a gyűjtés üteme a közelmúltban igencsak lelassult, még mindig jócskán ott hever benne a potenciál, hogy a befektetőket 10x-es hozammal lepje meg.

Cilinix Crypto neves kriptoszakértő is benevezett az érmébe. Befektetésének első részét az ICO-n vásárolta meg, míg a másik hányadát a tőzsdei bevezetés után tervezi megvenni.

Úgy véli, az a legjobb lépés, ha egy esetleges startbeli rallikor eladja érméinek egy részét, a a maradékot pedig akkor, ha a várható visszalépés után újra beköszönt egy kiadós bikafutam.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az elemző személyes stratégiájának követése még akkor is eredményes lehet, ha az érme nem nyújt 10x-es hozamot.

Nézd meg a Business2Community videóját, hogy képbe kerülj a projekt állapotával, és lehetőségeivel kapcsolatban.

A Sealana 3 millió dollár felett jár az ICO-ján

A fókás Solana-alapú projekt csapata már több mint 3 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítése folyamán, köszönhetően a mém érmék vad népszerűségének, mely a spot ETH ETF-ek jóváhagyását követően lobbant fel újra. A SEAL tokenek az egyfázisú ICO során 0,022 dollárért kaphatók.

A Sealana legkevesebb 5 millió dollárt szeretne gyűjteni, e cél elérése beletelhet még néhány hétbe. Előfordulhat, hogy a 10 millió dollárt is kitűzik, de ez még a jövő titka.

Ha az összegyűjteni kívánt összeg túlzottan maximalista, az nem csak pozitív jel, hanem egyúttal kapzsiságot is sugallhat, és ez rányomhatja a bélyegét a befektetői hangulatra.

A Sealana fejlesztői bölcs módon némi változtatást eszközöltek akkor, amikor kibővítették a fizetési lehetőségeket, és az érme már nem csak SOL-lal, hanem ETH-val, BNB-vel, és USDT-vel is elérhető a befektetők számára.

E lépés célja az, hogy minél több érdeklődő tudjon vásárolni az alacsony árú natív érméből, a SEAL-ből. 

Azt érdemes szem előtt tartani, hogy az Ethereum-nak magasak a hálózati költségei, amit a lakossági befektetők nem igazán szoktak díjazni. 

Bőven várhatók izgalmak a Sealana ICO-jának lezárultával, hiszen ekkor jön el annak az ideje, hogy bekísérjék az érmét a decentralizált tőzsdékre (DEX).

Ez a bevezetés biztosítja majd a SEAL kezdeti elérhetőségét a nyílt piacon való kereskedéshez. Az eddigi tapasztalatok alapján a DEX-listázások a mém érmék esetében sokszor váltottak ki jelentős árfolyam-ugrásokat.

Nézd meg a Sealana előértékesítését

Kriptoszakértők szerint a SOL ETF újra felrázhatja az olyan Solana érméket, mint a Sealana

Míg az Ethereum ETF elfogadása fellendítette a Pepe és más Ethereum alapú érmék értékét, addig a piac most már egy Solana ETF-re vár, mely olyan mém érmékre lenne kedvező hatással, mint például a Sealana. Ez pedig nem puszta spekuláció.

A TradFi szakértői a CNBC-n vitatták meg ezt a fontos kérdést, és azt sugallták, hogy valószínűleg a SOL a következő a listán.

Ez a beszélgetés felbolygatta a Solana közösséget, főleg, mivel az Ethereum piaci kapitalizációja 6x nagyobb, mint a Solana-é.

A kisebb piaci érték azt jelenti, hogy kevesebb befektetés szükséges a SOL árfolyamának növeléséhez, és ez jókora nyereséggel járhat.

Ha megjelennek a spot SOL ETF-ek, akkor ideális környezet teremtődik a Solana ökoszisztéma, és egyúttal a Sealana növekedéséhez is. 

A Sealana egyik célja, hogy Amerika mém érméjévé nője ki magát, és ennek érdekében igazodik a mostani  amerikai kripto trendhez, és kiaknázza a közelgő elnökválasztást valamint a SEC kriptopénzekkel kapcsolatos véleményét.

Ezt egy felettébb jó stratégiának tartjuk, de a nagy áttörés még várat magára. A Sealana X-fiókja egyébként hemzseg a humoros posztoktól, de nem retten meg a vitáktól sem.

Tekintsd meg a Sealana oldalát

Képes-e a Sealana 10x-es hozamot tud nyújtani? Az elemzők úgy hiszik, igen

A piaci elemzők szerint a SEAL lehet az egyik legjobb mém érme a piacon. A meglehetősen optimista kriptopiaci véleményvezér, Crypto Boy úgy véli, hogy a projekt 100-szoros nyereséget hozhat a csapat konyhájára, és piedesztálra emeli az ICO sikerét. 

A mintegy 269 000 feliratkozóval dicsekvő Austin Hilton, akinek 269.000 feliratkozója van, illetve a több mint 200 000 feliratkozóval rendelkező Only Investors is kiemeli a tömegből ezt a mém érme projektet. 

A My Financial Friend, és Crypto Zeus YouTuber-ek videói is megemlítik a Sealana potenciálját,  Crypto Zeus pedig egyenesen a dogwifhathoz hasonlítja.

seal

A népszerű YouTube-csatorna, a 99Bitcoins is bizakodó a Sealana növekedésével kapcsolatban, és szerinte megvan rá az esély, hogy élvezze majd a bővülő Solana ökoszisztéma előnyeit.

A Sealana előértékesítése a Slerf előértékesítésének viharos eseményei után kezdődött. Ha visszaemlékszel, a Slerf csapata egy hiba miatt elégette a teljes előértékesítési kínálatot.

Ez váratlan szűkösséget hozott létre, és egyúttal szuper lehetőséget teremtett a Slerf árfolyamának és kereskedési volumenének növekedéséhez. Egyébként a Sealana előértékesítéséhez nem tartozik konkrét felső határ, tehát tulajdonképpen bármikor véget érhet.

Ha játszadozol a befektetés gondolatával, biztosítsd a pozíciódat ebben az ígéretes projektben és csatlakozz a SEAL token előértékesítéséhez!

Nézd meg a Sealana előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!