A SHIB bálnák elmerülnek a Raboo és a Pepe mém érme mániában, ahogy a kriptopiacokon újraéled a mém őrület

-

Miközben a mémérme-mánia újra fellángol a kriptopiacokon, a SHIB kriptobálnák a Raboo és a Pepe felé fordítják figyelmüket.

A jelenleg 0,0042 dolláron jegyzett Raboo jelentős izgalmakat generál, hiszen már több mint 1,5 millió dollárt gyűjtött, 6891 regisztrált felhasználója és 2193 token-tulajdonosa van.

A 3. szakasz 77,5%-ának teljesítésével a Raboo lendülete tagadhatatlan.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Lelkesen vetik bele magukat a befektetők ebbe az AI-alapú mémérmébe, akiket a gyors növekedés és a benne rejlő jövedelmező lehetőségek ragadnak magukkal.

Lehet, hogy a Raboo lesz a következő nagy dobás a mémérme-őrületben?

Shiba Inu: A legfrissebb felhajtás

A SHIB közösség aktívan égeti a tokeneket, ami azt jelenti, hogy csökkenti a SHIB forgalomban lévő kínálatát, hogy potenciálisan növelje a token értékét.

A burn rate három számjegyű százalékos arányban emelkedett, ami a közösség erős támogatását és a szűkösség fokozására irányuló erőfeszítéseket tükrözi.

A SHIB jelenleg 0,000024 dollár körül mozog, az elmúlt héten mintegy 4,7%-os árfolyam-emelkedéssel.

Az elmúlt hónapban azonban körülbelül 6,2%-kal emelkedett, így az elemzők bikaerősek, és azt jósolják, hogy a SHIB az elkövetkező időszakban 0,000036 és 0,000094 dollár közé kerülhet.

Míg a SHIB teljesítménye az utóbbi időben kissé hullámvasútra került, az erős közösség és a pozitív piaci kilátások az elkövetkező hetekben magasabbra tolhatják az árfolyamot.

Raboo: A mémérmék újradefiniálása AI-vel, SocialFi-vel és más eszközökkel

A Raboo a mesterséges intelligencia, a közösség által vezérelt post-to-earn modell és az olyan izgalmas funkciók, mint a staking és az NFT-k innovatív keverékével képes megzavarni a meme coinok piacát.

A Raboo a mesterséges intelligenciát használja ki, hogy csak a legvagányabb, legmegragadóbb mémeket kurátorkodjon, biztosítva a minőségellenőrzést és elkülönítve azt a tengernyi felejthető tartalomtól.

A platform „Post-to-Earn” modellje lehetővé teszi, hogy kreativitásodat valódi jutalmakra váltsd. Vegyél részt mémgeneráló versenyeken, járulj hozzá vicces tartalmakhoz, és nézd meg, ahogy a közösségi médiához való értésed pénzügyi nyereségre változik.

A jövőre nézve a Raboo tervezi a staking lehetőségek és egy jövőbeli NFT-gyűjtemény bevezetését, tovább ösztönözve a felhasználók részvételét és elősegítve egy erős, hosszú távú közösség kialakulását.

A korai befektetők számára az üzletet megédesítendő, a Raboo 1,8 milliárdos korlátozott token-készlettel és alacsony, 0,0042 dolláros előértékesítési árral büszkélkedhet.

Néhány elemző még egy potenciális 100-szoros emelkedést is jósol a bevezetés után, ami a Raboo-t vonzó ajánlattá teszi.

A Pepe érme 116%-os nyereséget ért el ebben a hónapban

A PEPE egy lendületes emelkedésen ment keresztül, az elmúlt héten több mint 30%-ot emelkedett, és új történelmi csúcsokat ért el.

A Pepe rallyja egybeesik a kriptopiacok fokozott optimizmusával, különösen az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával.

A PEPE árfolyam-emelkedését a jelentős befektetői érdeklődés táplálja, a kriptobálnák aktivitása a közelmúltban ugrott meg. Mindez azt jelenti, hogy a nagybefektetők, az úgynevezett kriptobálnák felhalmozzák a PEPE-t, ami tovább lendítheti az árfolyamot.

A PEPE piaci kapitalizációja meghaladta a 6,75 milliárd dollárt, ami jelentős mérföldkő.

Emellett a PEPE napi kereskedési volumene az egekbe szökött, és meghaladta a 2,5 milliárd dollárt, ami erős befektetői részvételt jelez.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Összefoglaló

Miközben a SHIB bálnák a meme érmék piacán hullámokat keltenek, a Raboo kiemelkedik gyors előértékesítési sikerével.

A 3. szakasz 77,5%-a gyorsan elkelt, így a Raboo-hoz való csatlakozás lehetősége gyorsan fogy.

Az őrület valódi, és a Raboo lendülete nem mutatja a lassulás jeleit. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy meglovagold ennek a mesterséges intelligencia által vezérelt mémérme-jelenségnek a hullámát.

A Raboo előértékesítésében itt vehetsz részt.
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!