Fedezzük fel a következő altcoinokat, amelyek készen állnak a fellendülésre

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac mostanában jelentős fellendülésben van, a Bitcoin (BTC) vezeti a támadást.

A piaci kapitalizáció szerinti legnagyobb kriptopénz 2021 novembere óta először lépte át a 63.000 dolláros határt, amit a spot bitcoin ETF-ek kereskedési volumenének megugrása és a közelgő felezési eseményt övező növekvő optimizmus hajtott.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a várhatóan áprilisban bekövetkező esemény csökkenteni fogja a blokkonként létrehozott új bitcoinok kínálatát, ezáltal fokozva az eszköz szűkösségét.

A Bitcoin (BTC) árának emelkedése hullámzó hatást gyakorolt az egész kriptopiacra, 2022 áprilisa óta először emelve a piaci kapitalizációt 2 billió dollár fölé.

Ez a fellendülés nemcsak a Bitcoin (BTC) árfolyamában tükröződik, hanem a kriptohoz kapcsolódó részvények, például a Coinbase, a Riot Blockchain és a Microstrategy teljesítményében is, amelyek mind új éves csúcsokat értek el.

Néhányan még a mai piaci jövedelmező körülmények között sem tudnak túllépni azon, hogy lemaradtak egy nagyobb Bitcoin (BTC) rallyról.

Ne aggódj, a jelenlegi kriptopiacról megismert ismereteink alapján képes lennél elérni ezeket a hozamokat, sőt talán még meg is haladnád, ha a megfelelő altcoinokat választanád.

Számos olyan érmét fogunk megnevezni, amelyek nagyon jelentősnek ígérkeznek a kripto jövője szempontjából.

ScapesMania: A játék forradalma kibontakozik

A ScapesMania a rekordokat döntögető tokenértékesítésének átütő sikerével a várakozásokat felülmúlóan szárnyalt, több mint 6 000 000 dollárnyi tőkét gyűjtött össze, és egy több mint 60.000 rajongóból álló, erős közösséget épített ki.

Jelenleg minden szem türelmetlenül várja a projekt közelgő PancakeSwap listázását, amely kulcsfontosságú pillanat, és amely a ScapesMania-t az alkalmi játékok élvonalába repíti.

altcoin

Innovatív megközelítés a játékhoz: A különbségek áthidalása

A piramisjátékoktól és a játékosokkal való kapcsolat hiányától sújtott zsúfolt mezőnyben a ScapesMania a játék megváltoztatására törekszik.

Azáltal, hogy a projekt a Statista szerint 2027-re várhatóan 19,12 milliárd dollárt meghaladó jövedelmező alkalmi játékpiacra lép, áthidalja a játékosok és a tulajdonosok közötti szakadékot.

A tipikus kripto-játékos vállalkozásokkal ellentétben, amelyek mindenekelőtt a nyereséget helyezik előtérbe, a ScapesMania a játékosok élményét helyezi előtérbe.

A projekt egyedülálló játék ökoszisztémáján keresztül nemcsak ösztönzőket kínál, hanem a szenvedélyes befogadók élénk közösségét is táplálja.

Kiemelkedő jellemzők: Az élmény felemelése

A ScapesMania által kínált számtalan előny között számos kiemelkedő funkció ígéri, hogy felemeli az utazásodat:

  • A stratégiai marketingkezdeményezések a bevezetés után biztosítják a fenntartható közösségi elkötelezettséget és a megnövekedett keresletet.
  • Egy erős tokenkezelési stratégia elősegíti a stabilitást és a hosszú távú növekedést minden tokentulajdonos számára.
  • Az időben történő tokengenerálási események kihasználják az optimális piaci feltételeket, maximalizálva a megtérülést a legrövidebb időn belül.
  • A tokenek korlátozott kínálata fokozza a szűkösséget, ami idővel potenciálisan felerősíti a tokenek értékét.
  • Az ökorendszer bővülése az útközben hozzáadott új projektekkel biztosítja a portfólió nagyobb rugalmasságát.
  • Az átgondolt felépítésű tokenomika, beleértve a cliff és a vesting mechanizmusokat, megakadályozza a piaci volatilitást és fenntartja az egyensúlyt.
  • A prominens decentralizált tőzsdéken való jegyzés, a készülő központi tőzsdei jegyzésekkel együtt, biztosítja a likviditást és a hozzáférhetőséget.
  • A BlockSafu által végzett szigorú biztonsági ellenőrzések bizalmat ébresztenek a projekt integritása iránt.
  • A kiemelkedő láthatóság a vezető kriptokövetőkön szélesebb birtokosbázist vonz, ami az értéknövekedést segíti.

Jövőbeli kilátások: Stratégiai fejlesztési kezdeményezések

Amint a ScapesMania teljesíti finanszírozási céljait, itt az ideje előre tekinteni. A csoport buzgón hajtja előre a fejlesztést, együttműködve tapasztalt játékfejlesztőkkel és ápolva a saját tehetségüket.

A játékosok elkötelezettek a játékélmény tökéletesítése mellett, folyamatosan kísérleteznek és finomítanak, hogy mind a kripto rajongók, mind az alkalmi játékosok számára megfeleljenek.

Maradj a fejlődés élén: Iratkozz fel az értesítésekre

Ahogy a várakozás egyre nő a ScapesMania közelgő PancakeSwap listázása miatt, ragadja meg a lehetőséget, hogy a lehetőségek előtt maradj.

Iratkozz fel az értesítésekre, és nyisd meg a tőzsdei bevezetés utáni lehetőségek világát, amelyek rendkívül jövedelmezőnek bizonyulhatnak.

Ne hagyd ki ezt a sorsfordító lehetőséget. Csatlakozz a forradalomhoz még ma.

>>> Értesítések fogadása a listázásról – ragadd meg a lehetőséget! <<<

Optimism (OP): A növekedés és a potenciál világítótornya

Az Optimism (OP) a közelmúltban figyelemre méltó fellendülésnek volt tanúja, az Optimism (OP) token 2023 végén fellendülést tapasztalt.

Ez a fellendülés a Worldcoin (WLD) privacy token befogadását követő megnövekedett hálózati használatnak tulajdonítható, ami jelentősen megnövelte a napi tranzakciókat.

A platform decentralizációra és az alacsonyabb tranzakciós díjakra való összpontosítása előnyösnek bizonyult, mivel az OP-tulajdonosok közel 90%-a profitált a befektetéseiből 2024 elejére.

Az Optimism (OP) árfolyam-előrejelzések optimisták, az előrejelzések szerint jövőre 10,62 dollárra emelkedhet. A 2024-re vonatkozó különféle előrejelzések 4,48 és 7,59 dollár között mozognak, ami a token bikás kilátásait jelzi.

Az optimizmust alátámasztja a platform növekvő elfogadottsága és az Ethereum közelgő frissítéseinek várható pozitív hatása a Layer 2 megoldásokra.

A jövő ígéretesnek tűnik az Optimism (OP) számára, a várakozások szerint az Ethereum vezető Layer 2 megoldásává válik.

A DeFi és NFT tevékenységek növekedése a platformon növelheti a gyorsabb és olcsóbb tranzakciók iránti keresletet, ami tovább növeli az Optimism (OP) értékét.

Az olyan kihívások, mint a szabályozási változások és a piaci volatilitás azonban továbbra is jelentős bizonytalansági tényezők, amelyek befolyásolhatják a pályáját.

Starknet (STRK): A kihívásokon való navigálás

A Starknet (STRK) Total Value Locked (TVL) értéke egy hét alatt 194%-kal emelkedett, jelezve, hogy a közelmúltbeli viták ellenére visszanyerte a piac bizalmát.

A Mainnet bevezetését követő lenyűgöző növekedés a Starknetet (STRK) félelmetes Layer 2 megoldásként pozícionálja.

A csapat token-dömpinggel kapcsolatos vádjai azonban árnyékot vetettek a közvetlen árfolyam-teljesítményére.

A Starknet (STRK) árfolyamára nyomás nehezedik, és további esés várható, hacsak az Ethereum nem tapasztal jelentős fellendülést. A felület fejlesztési aktivitása visszaesett, ami medvés jelként értelmezhető.

A stablecoin kínálat növekedése, amelyet a bálnák tartanak, azonban arra utal, hogy elegendő vásárlóerő lehet az árfolyam fellendülésének támogatásához.

A Starknet (STRK) jövőbeni árdinamikáját befolyásolhatja a tokenek feloldásának ütemezése és az Ethereum teljesítménye.

Míg a TVL növekedése pozitív jel, a platformnak túl kell lépnie a közelmúltbeli negatív hangulaton és stabilizálnia kell a tokenomikáját a hosszú távú növekedés biztosítása érdekében.

Arbitrum (ARB): Folyamatos növekedés a verseny közepette

Az Arbitrum (ARB) indítása óta jelentős lépéseket tett, célja az Ethereum hatékonyságának növelése.

Bár 2023 szeptemberében történelmi mélypontot ért el, a platform újra fellendült, és a natív tokenje, az Arbitrum (ARB) 2024 januárjára körülbelül 1,80 dollárra állt helyre.

Ez a fellendülés részben a The Graph-hoz való integrációjának és a szélesebb piac fokozatos stabilizálódásának tulajdonítható.

Az Arbitrumra (ARB) vonatkozó prognózisok óvatosan optimisták, a becslések szerint 2025-re 6,25 dollárra emelkedhet.

A rövid távú előrejelzések szerint 2024 elején 1,68 és 1,99 dollár közötti potenciális ingadozás várható, ami a piac jelenlegi volatilitását és a Layer 2 megoldások előtt álló kihívásokat tükrözi.

Az Arbitrum (ARB) sikere hosszú távon attól függ, hogy képes lesz-e az Ethereum vezető skálázhatósági megoldásává válni.

A platform műszaki fejlesztésekre és hálózati biztonságra való összpontosítása megerősítheti pozícióját.

A más Layer 2 megoldások által támasztott verseny és a szabályozási bizonytalanságok azonban jelentős kihívásokat jelentenek a növekedési pályája előtt.

Következtetés

A kriptopénzek piaca jelentős feltámadásnak lehet tanúja, amelyet a Bitcoin (BTC) 63 000 dollár fölé emelkedése vezet, ami egy utoljára 2021 novemberében látott mérföldkövet jelent.

Ez a Bitcoin (BTC) feleződési eseményre való várakozás és a növekvő kereskedési volumen által táplált rali a teljes piaci kapitalizációt 2 billió dollár fölé repíti.

A ScapesMania-hoz hasonló altcoinok várhatóan kihasználják az előnyös piaci feltételeket a jelenlegi pozícionálásuknak köszönhetően.

A casual gaming projekt maga különösen vonzó ajánlatnak tűnik a múltbeli értékesítési sikereivel, erős fundamentumaival és világos jövőképével.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!