Nagyobb szerepet fog kapni a TON token a Telegram hálózatán

-

A Telegram bejelentette, hogy változásokat vezetnek be a hirdetési rendszerükben, és ebben kulcsfontosságú szerepe lesz a saját kibocsátású kriptopénznek, a TON tokennek.

Pavel Durov, a cég vezetője elmondta, a cég új utakat keres, hogy pénzre tudja váltani a hatalmas mértékű forgalmat, amelyet a felhasználók generálnak, az új stratégiának pedig fontos eleme lesz a blokklánc.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Telegram a Toncoin-t használja a hirdetési platformon történő fizetésekhez

A Telegramon a nagyobb csatornák esetében már most is vannak meghatározott típusú, a magánszférát tiszteletben tartó reklámok, de Durov szerint ez a megoldás mindössze a forgalom 10%-át tudja lefedni, így a cég bevételei nagymértékben elmaradnak a lehetségestől.

Durov úgy nyilatkozott, hogy az új reklámstratégiájuk alkalmazásával meg tudják nyitni a Telegram hirdetési platformját több, mint 100 ország számára.

Az ügyvezető szerint pedig ahhoz, hogy ezt menedzselni tudja a vállalat, a fizetési funkciók esetében nagymértékben fognak a TON tokenre támaszkodni.

„Biztosra akarunk menni, hogy a pénzforgalom, a befizetések és a kiutalások gyorsan és zökkenőmentesen menjenek. Ahhoz, hogy ez így legyen, a TON blokkláncát fogjuk erre a célra használni.”

Egy másik újdonság, amelyet Durov bejelentett, az a monetizációs stratégia megosztása a felhasználókkal.

A csatornák tulajdonosai meg fogják kapni a reklámbevételek 50%-át, hasonlóan ahhoz, ahogyan a Twitter, mostani nevén X működik, amely szintén részesedést nyújt a felhasználóknak a reklámbevételekből.

Ezt már jóval korábban, 2021-ben beharangozták a Telegram esetében, amikor is elmondták, hogy a cég működési költségeinek a fedetése után a további bevételeket a tervek szerint megosztanák a felhasználókkal, hiszen az ő aktivitásuk, a felhasználói forgalom generálja majd ezt a bevételt.

Durov abban reménykedik, hogy ez egyfajta öngerjesztő folyamatot tud majd elindítani, és arra ösztönzi majd a csatornák tulajdonosait, hogy megosszák a tartalmaikat, vagy akár promótálják azokat a reklámbevételek felhasználásával.

A TON token segítségével ráadásul a felhasználók bármikor ki tudják majd venni a pénzüket a platformról.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A Telegram esetében eddig nem volt túl sok felhasználási módja a saját tokennek, bár a belső piactéren lehetett vele fizetni, mikor a felhasználók prémium neveket vagy tagságokat vásároltak maguknak.


Olvastad már? Elrejtett kripto drágakövek, amire a bálnák fogadnak a piaci emelkedés során

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!