Elrejtett kripto drágakövek, amire a bálnák fogadnak a piaci emelkedés során

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac jelenleg jelentős elmozdulásnak lehet tanúja, amit elsősorban az Ethereum (ETH) értékének újraéledése hajt, ami újra felébreszti a befektetők érdeklődését a szélesebb altcoin piac iránt.

Ez a fellendülés az Ethereum ökoszisztémán belüli számos kulcsfontosságú fejleménynek tulajdonítható, beleértve egy spot Ethereum tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyását az Egyesült Államokban, a közelgő Dencun frissítést, számos skálázási megoldás várható bevezetését és az olyan staking platformok bevezetését, mint az EigenLayer.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezek a fejlemények jelentős katalizátornak tekinthetők az Ethereum újjáéledése szempontjából, különösen egy olyan időszak után, amikor több hónapon keresztül százalékos növekedési ütemben elmaradt a Bitcoin (BTC) mögött.

Az ETH tőzsdetartalékok csökkenése – 800.000 ETH mintegy 2,4 milliárd dollár értékben hagyta el a platformokat az év eleje óta – erős kínálati szűkületet jelent, amely várhatóan felfelé irányuló nyomást gyakorol az ETH árfolyamára, és esetleg altcoin-szezont indíthat el.

Azok a projektek, amelyek ebben a hónapban felkeltették a bálnák figyelmét, mindannyian sok jóval kecsegtetnek.

Továbbra is alulértékeltek, de olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek javíthatják hosszú távú kilátásaikat.

A mai szövegben a bálnákat vonzó néhány figyelemre méltó projektről, valamint azok jövőbeli kilátásairól lesz szó.

ScapesMania: Forradalmasítja a játékvilágot

A ScapesMania, a kriptoszféra egyik feltörekvő csillaga nem csak a számokról szól, hanem a 60.000 fős közösségről is, amely irányítja a pályáját. Az összegyűjtött több mint 6 millió dollárral a projekt új távlatok felé indul.

Jegyezd be a naptáradat! A nagyon várt tőzsdei bevezetés a PancakeSwap-on hamarosan megtörténik.

Maradj velünk, hogy megtudd a közelmúltban közzétett AMA-ban bejelentett pontos dátumot.

kripto

A ScapesMania erejének felszabadítása

A ScapesMania áthidalja a két világ közötti szakadékot, zökkenőmentes játékmenetet kínálva a rajongóknak, és jutalmazva a tulajdonosokat a támogatásukért.

Ez egy win-win forgatókönyv, amely átformálja a játékterületen.

Az alkalmi játékok által uralt birodalomban a ScapesMania vezető szerepet tölt be.

Mivel a globális játékipar az előrejelzések szerint 2027-re eléri a 19,12 milliárd dollárt, az időzítés nem is lehetne tökéletesebb az innováció hullámának meglovagolására.

A ScapesMania legfontosabb jellemzői

Fedezd fel, hogy a ScapesMania miért ejtette rabul a közönségét:

  • Aprólékosan kidolgozott tokenomikák biztosítják a kereslet és a kínálat egyensúlyát.
  • Olyan kezdeményezések, mint a token-visszavásárlás és -égetés, csökkentik a forgalomban lévő kínálatot, így növelve az értéket a tulajdonosok számára.
  • A DAO kormányzása lehetővé teszi a tulajdonosok számára a projektdöntések alakítását.
  • A tokenek használati értékének folyamatos bővítése és az új játékprojektek bevonása dinamikusan tartja az ökoszisztémát.

A biztonsága és az elismerés záloga

Nyugodt lehetsz, ha tudod, hogy a ScapesMania intelligens szerződése átment a BlockSafu szigorú ellenőrzésén.

Ráadásul a projekt a legjobb kriptomédia-platformok és influencerek figyelmét is magáénak tudhatja, ami megszilárdítja hitelességét.

Az előttünk álló út feltérképezése

Miután az alapgenerálási célok már teljesültek, a hangsúly a robusztus fejlesztésre helyeződik át.

A ScapesMania együttműködik az iparági veteránokkal és a házon belüli tehetségekkel, finomítva a stratégiákat a közönséggel való optimális rezonancia érdekében.

A projekt láthatóságát fokozva átfogó marketingstratégia indul a listára kerülés után.

Ragadd meg a lehetőséget

A hamarosan megjelenő tőzsdei jegyzés csak a kezdet. Csatlakozz most az utazáshoz, hogy biztosítsd a részed ebben az ígéretes vállalkozásban. Egy világosabb jövőkép és nagyobb potenciál miatt nincs is jobb alkalom, hogy beszállj a projektbe.

Maradj képben, és ne maradj le semmiről többé. Iratkozz fel a tőzsdei értesítőkre, és légy részese valami jövedelmezőnek.

>>> Ne maradj le a listázási figyelmeztetésekről – ragadd meg a lehetőséget <<<

Jupiter (JUP): A kriptoközösségi erő kihasználása a növekedés érdekében

A Jupiter alapítójának a Jupiter Work Groups (JWGs) kezdeményezésének közelmúltbeli bemutatása jelentős emelkedést váltott ki a Jupiter (JUP) tokenek értékében.

A Jupiter közösségen belüli együttműködés és növekedés elősegítése a célkitűzés, a közösségépítés és a decentralizált kormányzás területén tapasztalt vezetők szakértelmének felhasználásával.

A várakozás és az optimizmus, amely ezt a kísérleti kezdeményezést övezi, a Jupiter (JUP) iránti piaci lelkesedés jelentős növekedéséhez vezetett.

A Jupiter (JUP) tokenjeinek árfolyama a JWGs kezdeményezés bejelentését követően figyelemre méltó emelkedést tapasztalt.

Ez az árváltozás a közösség optimizmusát és a kezdeményezés Jupiter (JUP) ökoszisztémára gyakorolt potenciális hatását tükrözi.

A JWGs kezdeményezése úttörő megközelítést képvisel a Jupiter (JUP) ökoszisztémán belüli együttműködésben, amely jelentősen növelheti a közösség részvételét, és további innovációt és növekedést eredményezhet.

A kezdeményezés kísérleti jellege azonban bizonytalanságokat is rejt magában a kivitelezéssel és a célkitűzések megvalósításával kapcsolatban.

A siker a közösség hatékony bevonásától és a vezetésnek a decentralizált irányítás bonyolult viszonyai között való eligazodási képességétől függ.

Osmosis (OSMO): Az ingadozásokon át a stabilitás felé navigálva

Az Osmosis (OSMO) magas volatilitással teli évet élt át, amely jelentős értéknövekedéssel zárult.

A projekt átdolgozott a tokenomikáján, ami a közösségi volumen és a kereskedési aktivitás folyamatos növekedésével együtt az Osmosis (OSMO) iránti növekvő érdeklődést és bizalmat jelzi.

A folyamatosan magas közösségi volumen és a súlyozott hangulat pozitív tendenciái – bizonyos ingadozások ellenére – alátámasztják a nyilvánosság folyamatos elkötelezettségét az Osmosis (OSMO) iránt.

Az Osmosis (OSMO) árfolyam-előrejelzései optimisták, az előrejelzések szerint idén 4,54 dollárt, jövőre pedig potenciálisan 6,16 dollárt érhet el.

Ezen előrejelzések az Osmosis (OSMO) stabilitására és növekedésére vonatkozó pozitív kilátásokat tükrözik, a kriptopénzpiac eredendő volatilitása ellenére.

Az Osmosis (OSMO) jövője ígéretesnek tűnik, az elkövetkező években jelentős árfolyam-emelkedési potenciállal. A projekt interoperabilitásra való összpontosítása és a Cosmos ökoszisztémán belüli pozíciója további elfogadást és fejlődést ösztönözhet.

Mindazonáltal az olyan kihívások, mint a más interoperábilis blokkláncplatformok által támasztott verseny és a szabályozási változások befolyásolhatják a pályáját.

Az Osmosis (OSMO) sikeressége valószínűleg azon múlik majd, hogy a gyorsan változó piac közepette képes lesz-e az innovációra és a felhasználói elkötelezettség fenntartására.

Cosmos (ATOM): A közösség az infláció csökkentése ellen dönt

A Cosmos Hub közössége nemrégiben kulcsfontosságú döntés előtt állt a Cosmos (ATOM) token gazdaságpolitikájával kapcsolatban.

Szavazásra bocsátottak egy 868-as javaslat néven ismert előterjesztést, amelynek célja az InflationMin paraméter 7%-ról 0%-ra történő csökkentése volt.

A javaslat célja az volt, hogy csökkentse a Cosmos (ATOM) inflációs nyomását olyan helyzetekben, amikor az érme kínálatának jelentős része a hálózaton van lekötve.

A közösség azonban ellene szavazott ennek a javaslatnak, az érvényesítők közel fele ellenezte a változtatást.

A 868-as javaslat elutasítása azt jelenti, hogy a Cosmos (ATOM) inflációjára vonatkozó jelenlegi gazdasági politika változatlan marad.

A döntés tükrözi a közösségnek az infláció bizonyos szintjének fenntartása melletti álláspontját, ami hatással lehet a Cosmos (ATOM) piaci dinamikájára és vonzerejére a jelenlegi és potenciális érdekeltek számára egyaránt.

A 868-as javaslatról szóló szavazás eredménye kiemeli a decentralizált hálózat gazdaságpolitikájának kezelésével járó összetettséget.

Míg a jelenlegi inflációs ráta fenntartása mellett hozott döntés rövid távon támogathatja a stabilitást, rávilágít a Cosmos (ATOM) közösségen belül a hálózat optimális gazdasági stratégiájáról folyó vitákra is.

A Cosmos (ATOM) inflációs rátájával és gazdaságpolitikájával kapcsolatos jövőbeli viták és javaslatok valószínűleg továbbra is jelentős hangsúlyt kapnak, ami potenciálisan hatással lehet a token piaci teljesítményére és a Cosmos (ATOM) szélesebb ökoszisztémájára.

Dymension (DYM): Ígéretes kezdés jövőbeli potenciállal

A Dymension (DYM) 2024 januárjában lépett be érdemben a kriptopiacra, és gyorsan felkapaszkodott a piaci tőkeérték alapján a top 100 kriptopénz közé.

A rollapp létrehozási platformjának elindítása és az azt követő mainnet indítása hozzájárult a befektetői érdeklődés megugrásához.

A Dymension (DYM) február elejére 5,15 dollár körüli árfolyamon kereskedett, ami jól mutatja, hogy a piac pozitívan fogadta a decentralizált pénzügyi (DeFi) és play-to-earn (P2E) platformok innovatív megközelítését.

A Dymension (DYM) árfolyam-előrejelzései derűlátóak, egyes előrejelzések szerint idén 12,77 dollárt, 2025-ben pedig potenciálisan 17,88 dollárt érhet el.

Ezen előrejelzések a Dymension (DYM) növekedési potenciáljába vetett erős hitet tükrözik, valamint azt, hogy a vállalat képes kihasználni a korai lendületét.

A Dymension (DYM) ígéretes fordulóponton áll, innovatív platformja és erős piacra lépése potenciális növekedésre pozícionálja.

Ugyanakkor, mint minden új belépőnek a változékony kriptopiacon, a Dymension (DYM) is kihívásokkal néz szembe, többek között a lendületének fenntartásával, felhasználói bázisának bővítésével és a DeFi és P2E platformok versenyhelyzetében való eligazodással.

A projekt innovációs és alkalmazkodási képessége döntő fontosságú lesz az árpotenciáljának megvalósításában és a kriptoökoszisztémára gyakorolt tartós hatás biztosításában.

Következtetés

A piac most egy nagyon érdekes szakaszban van, és a hozzáértő kereskedők magas hozamokat élvezhetnek, ha a megfelelő lépéseket teszik.

Történelmi szempontból az, hogy csak azt csináljuk, amit a bálnák tesznek, nagyszerű (ha nem is kalandos) stratégia.

Ahogy a kriptók felértékelődnek, annál nagyobb figyelem irányul rájuk, de ezekkel a fent említett érmékkel esélyed van arra, hogy mindenki más előtt beszállj.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!