Dogecoin (DOGE) technikai elemezés 03.03.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogecoin (DOGE)

A Dogecoin (DOGE) árfolyama jelentősen emelkedett az elmúlt héten. A CoinMarketCap szerint a mém érme több mint 65%-kal emelkedett az elmúlt hét napban.

A cikk írásakor a DOGE 0,1360 dolláron kereskedett, 20 milliárd dollár feletti piaci kapitalizációval.

A World of Charts elemzője március 2-án azt jósolta, hogy a DOGE árfolyama több mint 135%-kal emelkedhet.

Amennyiben ez az elemzés valósággá válik, a DOGE következő célértéke 0,265 dollár lehet.

Hogy jobban megértsük, hogy ez az eredmény valószínű-e, ellenőriztem a mém érme mérőszámait.

Egy utópisztikus helyzetet figyelembe véve, vetettünk egy pillantást a Hyblock Capital adataira.

Az elemzésem szerint a DOGE erős ellenállásba ütközött a 0,143 dolláros szint közelében. Egy áttörés e fölé a határ fölé további bikarallyt indítana el.

A Santiment adatainak elemzéséből kiderült, hogy a Dogecoin Social Volume és MVRV Ratio jelentősen emelkedett, ami a további árfolyam-emelkedés megnövekedett esélyét mutatja.

A Binance Funding Rate is zöld maradt, ami azt jelenti, hogy a származtatott befektetők a szerkesztési időben aktívan vásárolták a DOGE-t.

Az áremelkedés ellenére azonban néhány mérőszám medvésnek tűnt. Különösen a DOGE Weighted Sentiment értéke csökkent, ami arra utal, hogy a negatív hangulat az érme körül megnőtt.

A másik medvés metrika, az Open Interest szintén csökkent a közelmúltban.

Továbbá, a mém érme árfolyama a cikk megjelenésekor megérintette a Bollinger-sávok felső határát, míg a Relative Strength Index (RSI) a túlvásárolt zónában volt.

Ez azt sugallta, hogy az elkövetkező napokban növekedhet az eladási nyomás, ami a DOGE bikafutásának végét eredményezheti.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!