A Floki a következőkben különbözik a többi mémérmétől

-

A Floki (FLOKI) tokenek összértéke, amelyeket a platform négy hónapja futó staking programjában zároltak, 300 millió dollár fölé szökött, miután az elmúlt 24 órában parabolikusan megugrott a mémcoin piaci ára.

A CoinGecko szerint a kutyás témájú token a cikkírás idején 0,0001355 dolláron cserélt gazdát, ami 13%-os emelkedést jelent 24 óra alatt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Floki hivatalos staking portáljának adatai szerint 1,4 billió van letétbe helyezve az Ethereumon (ETH) és egy 1,1 billió a BNB láncon (BNB).

Floki
Forrás: staking.floki.com

A feltett összeg a FLOKI teljes forgalomban lévő készletének 26%-ának felel meg, ami azt jelenti, hogy az Elon Musk Shiba Inu kutyájáról mintázott mém érme egy jelentős része a piaci kereskedők számára tiltott területnek számított.

A motiváció a staking mögött

Egy nemrég közzétett bejegyzésében a Floki azt állította, hogy ő az egyetlen olyan nagy mémcoin, amelynek készletének ilyen jelentős része letétbe van helyezve.

A magas hozam, amely négyéves zárolási időszak esetén 34%-ra emelkedett, a betétek megugrását okozta.

Minél hosszabb a letétbe helyezés időtartama, annál magasabb az elért éves százalékos hozam (APY).

Az érmék letétbe helyezésének motivációját a Floki eszköz tokenizációs platformja, a TokenFi (TOKEN) is hajtotta.

Ha a felhasználók felteszik a FLOKI tokenjeiket, jutalomként TOKEN-t kapnak.

A testvérprojekt azért indult, hogy egy szeletet hasítson ki abból a növekvő iparágból, amely a valós világbeli eszközök tokenek formájában történő reprezentálását jelenti egy blokkláncon.

Az előnyök ellenére a FLOKI lemaradt

A staking mellett az ökoszisztéma néhány más projektje is növelte a teljes TVL-t. A tokenek és NFT-k biztonságos zárolására használt FlockiFi a cikkírás idején több mint 111 millió dolláros TVL-lel büszkélkedhetett.

A Floki – néhány versenytársával ellentétben – hasznosságorientáltan közelítette meg az elfogadást.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Olyan termékeket hozott létre, mint az NFT-alapú játékok, NFT-gyűjtemények, sőt, még egy kriptobetéti kártyát is.

Ezen előnyei ellenére azonban a kereskedés és a spekuláció tekintetében lemaradt más mémprojektek mögött.

A cikkírás idején ez volt a hatodik legnagyobb mémérme a piaci tőkeértéket tekintve, a Pepe (PEPE) mögött, amely semmilyen valós hasznosságot nem kínált.


Olvastad már? Tagadja a Binance megbírságolását Nigéria

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!