GMX (GMX) technikai elemzés 03.03.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

GMX (GMX)

A GMX (GMX) árfolyam hónapok óta egy tartományon belül kereskedik, egy sor magasabb csúcsot, majd magasabb mélypontot alkotva, ami egy fordított fej-váll mintában csúcsosodott ki.

Ez egy fordított mintázat, ahol két magasabb mélypont (váll) alakul ki egy alacsonyabb csúcs (fej) két oldalán az árfolyam-akció közepén.

Az inverz fej és váll mintázat célját a minta lábától a fej csúcsáig terjedő távolság mérésével lehet megbecsülni. E függőleges távolságot aztán a kitörési pontra helyezzük fel.

Amennyiben a GMX árfolyamának sikerül kitörnie és 59,64 dollár felett zár, akkor aktiválódhat az irányadó chartmintázat, és az altcoin valószínűleg 49,03%-kal 89 dollárig lőhet.

Nagyon bikás esetben a nyereség kiterjeszkedhet a GMX számára, hogy visszaszerezze a 91,40 dolláros tartományi csúcsot, a legutóbb 2023. április 18-án látott szinteket.

Vegyük észre a Relative Strength Index (RSI) pályáját, ami arra utal, hogy a lendület még mindig emelkedik.

Az Awesome Oscillator (AO) mutató szintén pozitív tartományban van, zöld hisztogram sávokkal, ami a bikák erős jelenlétére utal a GMX piacon.

Másrészről, az 59,64 dollárról való elutasítás a GMX árfolyamát lefelé küldheti, valószínűleg újra tesztelni fogja az 50 dolláros pszichológiai támaszt.

Az e szint alatti áttörés és zárás alacsonyabb mélypontot eredményezne, ami teret engedne a medvéknek a piac visszaszerzésére.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!