Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

-

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti.

A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett jelentős lépésként a Chiliz és a Socios együttműködött a Premier League klubbal, a Tottenham Hotspurrel a SPURS Fan Token bevezetése érdekében.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Chiliz vezérigazgatója, Alexandre Dreyfus szerint a közelmúltbeli bevezetéssel a Tottenham a hetedik Premier League klubként csatlakozott a fejlődő globális sport ökoszisztémához, ami az innováció és a rugalmasság iránti érdeklődést mutatja a változékony piaci körülmények között.

A Spurs Token újradefiniálja a szurkolói elkötelezettséget

A SPURS Fan Token új funkciók egész sorával gazdagítva érkezik a Tottenham digitális hűségprogramjához.

A jelentések szerint a Chiliz és a Socios ökoszisztéma születése óta több mint 400 millió dollár bevételt osztott szét a globális sportiparban, lehetővé téve a szurkolók nagyobb mértékű elkötelezettségét és interakcióját.

A közlemény kiemeli, hogy a Fan token bevezetése jelentős változást jelent a Tottenham számára a digitális szurkolói elköteleződés terén.

A kereskedelmi értékesítési igazgató és a Tottenham Hotspur, Ryan Norys elmondta:

„Nagyon örülünk, hogy a klubhoz kapcsolódó jutalmak és élmények új sorát kínálhatjuk a szurkolóknak világszerte. A Fan Token-ünk a meglévő tagsági rendszerünk számos előnyét fogja kiegészíteni. Ez a partnerség jól példázza, hogy a klub hogyan dolgozik azon, hogy további visszatérő bevételi forrásokat teremtsen, amelyeket a futballtevékenységeinkbe fektethetünk vissza.”

A közlemény szerint október 4-től, szerdától minden 18 éves és idősebb bérlettulajdonos ingyenes, nem átruházható Spurs Fan Token-t kap.

Ezek a tokenek hozzáférést biztosítanak a Socios.com-on található klubszavazásokhoz, előrejelzésekhez, kvízekhez és versenyekhez, ahol a szurkolók pontokat és jutalmakat szerezhetnek.

Az új együttműködésnek köszönhetően a Socios.com finanszírozza a Tottenham Hotspur Alapítvány Reignite programját, amely felnőtteknek nyújt munkalehetőséget, miközben a klub helyi közösségében az egészséges életmód támogatását segíti elő.

A Spurs csatlakozik másokhoz a blokklánc világában

A Tottenham mellett hat másik Premier League klub is csatlakozott a térben. A 2021-ben hatalmas népszerűségre szert tevő szurkolói tokenek révén a Manchester City a Socios és a Chiliz blokklánccal való együttműködés révén a legkorábbi elfogadók között volt.

Még abban az évben az Arsenal, a Crystal Palace, az Everton és az Aston Villa a Socios-szal és a Blockchainnel együttműködve indította el szurkolói tokenjeit.

A Premier League-ből az elmúlt szezonban kiesett Leeds szintén szurkolói tokeneket kínál a Socios és a Chiliz együttműködésén keresztül.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A vezérigazgató szerint a Chiliz Blockchain és a Socios arra számít, hogy még több felhasználó és szurkolói token lesz.

A Chiliz vezérigazgatója megemlítette, hogy,

 „Jelenleg több mint 50 klubbal állunk tárgyalásban világszerte, néhányan készen állnak arra, hogy beszálljanak, mások még gondolkodnak”.

A Premier League labdarúgó klubok mellett számos klub különböző bajnokságokból, köztük a Juventus, a Paris Saint Germain, az AC Milan, a Sevilla, az Atletico, az FC Barcelona, a Galatasaray, valamint olyan nemzeti csapatok, mint Argentína és Olaszország, rendelkeznek szurkolói tokenekkel.


Olvastad már? Hogyan vonzza az Ethereum az intézményi befektetőket?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Mutatjuk, hogy miért lehetesz a WSM-mel a 2024-es bikafutam egyik legnagyobb nyertese

Vendégbejegyzés Nagy a nyüzsgés a Wall Street Memes ($WSM) háza táján. Az ökoszisztéma láthatóan továbbra is növekedik, és az új, kripto alapokkal rendelkező Wall Street Memes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!