Az FC Barcelona bemutatja második NFT-jét a World of Women együttműködésével

-

Az FC Barcelona, Európa egyik futballóriása, bejelentette együttműködését a NFT kollekcióval, a World of Women-nel, a „Masterpiece” sorozat második NFT-jének kiadásához.

Az „Empowerment” nevű token aukción lesz elérhető az OpenSea piactéren június 26. és 28. között.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A közlemény szerint a partnerség célja, hogy kiemelje a nők folyamatos hozzájárulását és eredményeit a labdarúgásban.

A World of Women művésze, Rhi Madeline által készített NFT az FC Barcelona női csapatkapitányára, Alexia Putellas elött tiszteleg.

Alexia Putellas
Forrás: fcbarcelona.fr

Fontos megjegyezni, hogy Putellas vezette csapatát a Wolfsburg elleni Női Bajnokok Ligája elődöntőjében, amelyet közel 92.000 néző figyelt​.

Egy lépés a nagyobb képviselet felé

Az „Empowerment” több mint egy NFT, ez a női labdarúgás előrehaladásának szimbóluma az utóbbi években.

Diana-Luk Ye, a World of Women Web3 Partnerships és Marketingmenedzsere úgy tekint az NFT-re, mint küldetésük folytatására, hogy megerősítsék a nőket és nem-bináris embereket a Web3 térben és azon túl.

„A képviselet még mindig probléma, amit megpróbálunk megoldani” – mondta Ye​.

Az NFT tartalmaz több FC Barcelona előnyt a tulajdonos számára. Az előnyök közé tartozik egy találkozás Putellassal, egy pár aláírt focicipő és egy fizikai szék a Barcelona Stadion, a Spotify Camp Nou-ból, amelyhez Oscar Tusquets művész által készített aláírt portré tartozik​.

Az FC Barcelona folyamatos innovációja a Web3 térben

Az „Empowerment” kiadása az első Johan Cruyffnak dedikált Mestermű NFT sikeres aukcióját után következik, amely 693,000 dollárt hozott a Sotheby’s árverésén.

Ez a lépés megerősíti az FC Barcelona innovatív szurkolói elkötelezettségét és történelemünnepélyét a blokklánc technológia segítségével.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Fontosabb, hogy az „Empowerment” NFT-k alátámasztják a klub elkötelezettségét a női sportolókért és elismerésükért a sportban​.

Az „Empowerment” NFT aukcióját további jelentős lépés az FC Barcelona számára a blokklánc technológia és a Web3 kezdeményezések világában, amelyek tovább összekapcsolják a futball és a blokklánc világát.

Ez a közös munka új mércét állít más sportklubok elé, hogy technológiát használjanak a szurkolókkal való kapcsolattartáshoz és a történelmi pillanatok ünnepléséhez.


Olvastad már? A kripto jövője: Bitwise Executive egy új korszak kezdetét jelzi

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre kisebb az USDT részesedése a tőzsdéken

Az USDT piaci részesedése a központosított kriptotőzsdéken 2024-ben 82%-ról 74%-ra csökkent. Bár az elmúlt években számos nagy horderejű összeomlás és árfolyam-ingadozás történt, a stablecoinok iránt...

A Bitcoin visszaszerzi a 60.000 dolláros szintet: Itt egy lista fontosabb altcoinokról

A Bitcoin jelenleg 60.000 dolláron áll, és megpróbálja visszaszerezni a jelenlegi szintek feletti kritikus tartományi mélypontokat. Miközben vannak pozitív jelek, még mindig van mit tenni ahhoz,...

A Shiba Inu ETF beindítja a pletykákat és 4.000%-os égési rátát vált ki, de ez a másik token gyorsabban fog égetni

Vendégbejegyzés A Shiba Inu (SHIB) közösség izgalomtól és spekulációktól pezseg egy lehetséges Shiba Inu ETF-ről szóló pletykák miatt. A pletyka nagy érdeklődést váltott ki, és a...

3 alulértékelt token 10-szeres emelkedésért idén!

Prémium A kriptopénzek piaca ezen a héten fokozott áringadozást mutatott, ami rávilágított a kriptopénz területen a vételi és eladási nyomás növekedésére. Emellett a top tokenek sikeresen újra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!