A kripto jövője: Bitwise Executive egy új korszak kezdetét jelzi

-

A Bloombergnek adott pénteki interjújában Matt Hougan, a Bitwise Asset Management befektetési igazgatója elmondta, hogy a kriptó evolúciója a mainstream pénzügyek felé megkezdődött.

Ezt az elmozdulást olyan tényezőknek tulajdonítja, mint az intézményi befektetők növekvő érdeklődése és az iparág infrastruktúrájának folyamatos növekedése.

„A BlackRock, a világ legnagyobb vagyonkezelője kitűzte a zászlaját, és azt mondta, hogy a Bitcoin számít, és ez az az eszköz, amelyet az intézményi befektetők a következő öt-tíz évben birtokolni akarnak majd. Szerintem a kripto új korszakába léptünk” – jelentette ki Hougan.

Hougan azt sugallta, hogy ez a fejlemény nem hirtelen történt, hanem inkább az iparág folyamatos növekedési trendjének eredménye.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


„Az árak tavaly november óta emelkednek az FTX-botrányt követően. Egy többéves bikapiacba léptünk, amely most kezdődik” – tette hozzá.

A CIO utalt arra is, hogy egyre több ígéretes cég van a kripto területén, és a közeljövőben IPO-k beáramlására számít.

Hozzátette:

„Van egy feltorlódott mennyiség érdekes cégekből a kriptotérben, kriptoinfrastruktúrával foglalkozó cégekből, amelyek lényegesen erősebb eredményeket fognak látni, ahogy a Bitcoin és más kriptoeszközök tovább emelkednek”.

Hougan azonban figyelmeztetett, hogy a bikapiac útját durva szakaszok szakíthatják meg. Ennek ellenére továbbra is optimista az iparág hosszú távú kilátásaival kapcsolatban.

Ezt az optimizmust a jelentős intézményi érdeklődésnek tulajdonította, amit a BlackRock nemrég benyújtott, spot Bitcoin ETF-re vonatkozó bejelentése is bizonyít.

„A nagy intézményi befektetők hozzáférést akarnak ehhez a piachoz. Ezért indítanak spot Bitcoin ETF-et. A hosszú távú kilátások rendkívül erősnek tűnnek” – mondta Hougan.

A szabályozási előrelépések jelentőségét tovább hangsúlyozva Hougan úgy tekintett rájuk, mint az iparág alapjainak további megszilárdításának eszközére.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


„Minden egyes szabályozási lépés egy új építőkockát hoz létre, amelyre egy új bikapiac épülhet” – zárta.

Ez a fejlődés, ahogy ő fogalmazott, egy új korszak kezdetét jelzi a kriptoipar számára, a „kripto mainstream korszakát”.

Olvastad már? A SEC lemond a BlockFi 30 millió dolláros bírságáról a hitelezők kifizetéséig

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ferrari az USA után Európában is alkalmazza a kriptofizetéseket

A Ferrari e hónap végétől elfogadja a kriptovaluta fizetéseket Európában. A lépés az amerikai piacon való sikeres használat után következik. A kriptovaluták továbbra is a mainstream...

Elstartoltak az ETH ETF-ek: még több intézményi tőke érkezhet a kriptopiacra

Két nappal ezelőtt, július 23-án indult el a kereskedés az Ethereum ETF-ekkel, amelyek bejegyzését a közelmúltban hagyta jóvá az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete. Richard...

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!