Solana (SOL) technikai elemzés 06.25.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana

A Solana (SOL) rövid távú emelkedő trendben volt, miután a bikák áttörést értek el a 16 dolláros ellenálláson. A magasabb időkeretek azonban nem mutattak kifejezetten emelkedő tendenciát.

Ez azt sugallta, hogy a SOL bikák megrekedhetnek a 20 dolláros ellenállás közelében.

Figyelemre méltó, hogy a Tether dominanciája az elmúlt tíz napban visszaesett. Ez kéz a kézben járt az egész kriptopiac rallyjával.

Különösen a Bitcoin tapasztalta a nyereség oroszlánrészét, amit a növekvő Bitcoin dominancia tendencia is bizonyít.

A 4 órás gyertya 16,1 dollárig tartó kanóca azt mutatta, hogy még mindig a vevők vannak fölényben.

A 4 órás grafikonon a Solana június 15-e óta egy sor magasabb mélypontot regisztrált.

Június 21-én egy közelmúltbeli alacsonyabb csúcsot is áttört, hogy megtörje a medvés piaci struktúrát.

Az ezt követő magasabb csúcs és magasabb mélypont emelkedő tendenciát indított el a 4 órás grafikonon.

A napi grafikon azonban továbbra is határozottan medvés maradt. A 18,66 és a 22,3 dolláros szintek fontos szintek a bikák számára, amelyeket a napos grafikonon át kell törniük.

Eközben a 4 órás grafikon erős ellenállást mutatott a 18,66-19,3 dolláros zónában. Ezen a piros színnel kiemelt területen egy medvés rendelési blokkot láttunk.

Ennélfogva az elmúlt hét struktúrája és lendülete alapján is valószínűsíthető volt az ebbe az ellenállásba való elmozdulás.

Az OBV szintén egy helyi ellenálláson túl emelkedett. Így a vételi nyomás magasabbra lendítheti az árakat.

Hogy a Solana bikák összecsapnak-e a 20 dolláros szektor közelében egy visszafordulással, azt majd meglátjuk.

solana

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!