A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

-

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében.

A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését felkeltette.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A PEPE kiszámíthatatlanul mozog

Szeptember 28-án a CoinMarketCap adatai szerint a mémcoin több mint 12%-ot ugrott az árfolyamában.

A pályát látva a bikák további emelkedésre készülhettek. De sajnos ez nem így történt.

Forrás: CoinMarketCap

Egy nappal később, szeptember 29-én a PEPE több mint 3%-ot esett vissza. Bár ez a profitot hajszoló kereskedőknek tulajdonítható, az ingadozások pontosan tükrözték a mémcoin volatilis viselkedését.

Vajon a bálnák rájöttek valamire?

A piaci tőkeérték alapján harmadik legnagyobb mémcoinban az elmúlt napokban folyamatos kereskedési aktivitás volt tapasztalható. Egy konkrét cím piaci mozgásai jelentős érdeklődést váltottak ki.

A Lookonchain szerint a kereskedők a nyereség maximalizálása érdekében rendszeresen vásároltak és adtak el PEPE tokeneket.

Miután a korábbi kereskedéseikből 2,34 millió dollárt kerestek, a cím szeptember 29-én egy tranzakcióban 645.000 dollár értékben vásárolt PEPE-t. Mondanom sem kell, hogy a kereskedő bika volt a PEPE rövid távú kilátásait illetően.

De ez nem csak egy tárcára korlátozódott. A Santiment adatai szerint a bálnák bőségesen gyarapították a stackjeiket, amit a top címek birtokában lévő kínálat megugrása is bizonyít.

PEPE
Forrás: Santiment

Ráadásul a tőzsdéken a héten jelentősen csökkent a kínálat. Ez arra utalt, hogy szélesebb körű piaci felhalmozódás van folyamatban, és a PEPE tovább emelkedhet a támaszszintek tesztelése után.

Ne feledjük, hogy a mémcoinok mozgalmas világa tele van veszélyekkel. A befektetőknek azt tanácsoljuk, hogy óvatosan lépjenek és cselekedjenek.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A társadalmi aktivitás csökken

Meglepő módon a PEPE körüli társadalmi felhajtás az egy héttel ezelőtti csúcspont után lefelé kúszott. Mindezt annak ellenére, hogy az érme értéke folyamatosan emelkedik.

Emellett a szeptember 29-én a negatív tartományba esett a súlyozott hangulat, ami azt jelzi, hogy a befektetők pesszimistán vélekednek

Forrás: Santiment

A PEPE eltérést jelentett a piacot uraló számos kutyatémájú tokentől. A kriptopénz a bevezetését követő napokban 10-szeresére robbant, és profitra éhes kereskedők raját vonzotta.

A PEPE hivatalos oldala szerint a coinnak nincs belső értéke és pénzügyi megtérülési elvárása.

Olvastad már? A Bitcoin Minetrix kripto ICO-ja óriási hozammal kecsegtet

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!