A Bitcoin Minetrix kripto ICO-ja óriási hozammal kecsegtet

-


Vendégbejegyzés


A kriptovaluta rajongók számára a bányászat mindig is egy jövedelmező bevételszerzési lehetőség volt.

Azonban a kriptobányászatnak megvannak a maga nehézségei is, hiszen a kezdeti költségek magasak, és a hozzá szükséges energiaigényes berendezések is elég drágák.

A bitcoint ráadásul még csak nem is lehet lekötni, mert a proof of work (PoW) modellt használja.

Az új kripto ICO remek Bitcoin alternatíva lehet 

A Bitcoin Minetrix tokenizált felhőbányászati platform zökkenőmentes Bitcoin bányászatot kínál az egészen egyedi Stake-to-Mine modellje segítségével.

A platform nemrégiben indította el a 10 fázisból álló előértékesítését, mely során a korai befektetők 0,011 dolláros áron vehetik meg a $BTCMTX tokent.

Figyelem, az egyes fordulók során a token ára szép fokozatosan emelkedik. 

Bitcoin Minetrix lekötés

A Bitcoin Minetrix túlszárnyalja a hagyományos bányászati folyamatokat, és felhőalapú bányászati platformként olyan stílusú bitcoin bányászatot tesz lehetővé, mely során a BTC-t nem kell személyesen birtokolni.

A platform hajtóereje az ERC-20 $BTCMTX nevű token. A tokentulajdonosok bányászati kreditekért cserébe leköthetik a $BTCMTX-et, és ezeket bitcoin bányászatra, vagy a lekötési jutalmak megszerzésére hasznosíthatják. 

Mivel ez az új kripto ICO még az előértékesítésének igen korai szakaszában jár, csábító APY-val bír, de ez a stakelők tömeges csatlakozásával bizonyosan csökkenni fog. Ha szeretnéd megkaparintani, gyorsnak kell lenned. 

Bitcoin Minetrix

Hogyan működik a Bitcoin Minetrix?

A Bitcoin Minetrix exkluzív Stake-To-Mine rendszere leszámol a drága és energiaigényes bányászati berendezésekbe való befektetés szükségességével.

Úgy teszi ezt, hogy közben a kriptopénz befektetők minden további nélkül élvezhetik a Bitcoin-bányászat megannyi előnyét.

Annak, aki a platform felhasználója szeretne lenni, csak egy Ethereum-kompatibilis pénztárcára (pl. MetaMask) van szüksége, és máris vásárolhat a $BTCMTX-ből, valamint le is kötheti azt.

A non-tradeable ERC-20 bányászati tokenekkel a felhasználók szabadon hozzáférhetnek a Bitcoin felhő bányászati teljesítményéhez.

Ezen túl arra is van lehetőségük, hogy az adott lekötési időszak végén kivegyék a tokenjeiket, majd eladják azokat az aktuális piaci áron.

Bitcoin Minetrix

Ez a modell egy kifejezetten fenntarthatóbb módját kínálja a Bitcoin-bányászatnak, és az abból eredő bevételek megszerzésének.

A decentralizált, és biztonságos bányászat során kikerülhetők a csaló bányászvállalkozások, és a készpénzes szerződések megkötése, melyek több, mint kockázatosak.

Összefoglalva, a Bitcoin Minetrix egy olyan blokklánc alapú felhőbányászati platform, amely leegyszerűsíti a Bitcoin bányászat folyamatát, amennyire csak lehet, és közben költséghatékonyabbá is teszi azt.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését most

Megéri a Bitcoin Minetrix kriptoprojekt ICO-ja?

A Bitcoin Minetrix ICO-ja (initial coin offering) minden potenciális befektetőnek lehetőséget ad arra, hogy támogatott áron jussanak hozzá a $BTCMTX tokenekhez.

Érdemes korán csatlakozni, hiszen az előértékesítés első fordulójában még csak 0,011 dolláros áron vehető token, de a tizedik, utolsó körre már 0,0119 dollárra emelkedik.

A projekt össztokenszáma 4 milliárd, a tokenomikája pedig a következő:

  • 5%-a Bitcoin-bányászatra fordítódik.
  • 35%-ot kap a marketing.
  • 15%-a a közösségé.
  • 7,5%-át lekötési jutalomként számolják el.

A Bitcoin Minetrix előértékesítési során valamivel több mint 15 millió dollárt szeretne összegyűjteni, ez 1.400.000.000 token eladásával egyenlő. Jelenleg a projekt eddig már több mint 197.000 dollárt gyűjtött össze.

Bitcoin Minetrix

Szeptember 20-án a Coinsult elvégezte a $BTCMTX okosszerződés auditálását, mely eredményesen zárult.

Összegzésképp, a Bitcoin Minetrix egyedi lehetőséget biztosít a passzív Bitcoin bányászati jutalmak megszerzésére, és mindeközben nem kell fizikai bányászati infrastruktúrát sem beszereznünk.

Elegendő, ha minimum 10 dollárt befektetünk a $BTCMTX tokenekbe, amiket aztán leköthetünk, elégethetünk, és hozzáférést is kapunk a Bitcoin felhő bányászati teljesítményéhez. Sőt, így résztvevői lehetünk egy zöldebb és fenntarthatóbb kriptobányászati módszernek is.

További információkért keresd fel a Bitcoin Minetrix ICO honlapját, ahol betekinthetsz az ütemtervbe és a whitepaper oldalaiba.

Maradj naprakész, és kövesd a projekt közösségi médiafelületeit:

Telegram 

Discord 

Twitter 

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését most

Ez is érdekelhet: 

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!