Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

-

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába.

Mindeközben az altcoin rally még nem kezdődött el, mivel a piaci cap még nem érte el az 1 milliárd dollárt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mindemellett ez a népszerű altcoin, az XRP, amely a medvés gödörben ragadt, a szint fölé emelkedett, és várhatóan hamarosan újabb bikafutást indít.

Habár az XRP árfolyama medvés befolyáson belül kereskedett, a hosszú távú trend továbbra is emelkedő maradt.

Ahogy a bikák minden medvés alkalommal jól megvédték a támaszszinteket, a legutóbbi, a döntő ellenálláson túli lökéssel jelezték erős jelenlétüket.

Az XRP árfolyama az emelkedő trendvonal fölé emelkedett, és egy sikeres visszateszt megtisztíthatja az utat az új éves csúcsok felé.

altcoin
Forrás: tradingview.com

A volumen hosszú ideig az átlagos kereteken belül maradt, ami a piaci szereplők normális részvételére utal.

Ez azonban óriási volatilitást okozott az XRP árfolyamában, amely többször is megpróbált áttörni a csökkenő trendvonal fölé.

Mivel a BTC árfolyama új csúcsok felé emelkedik, a piac is optimistává vált. Ezért az XRP árfolyama a kulcsfontosságú ellenállási zóna fölé emelkedett, ami most egy erős bikafutás előtt álló várakozásokat kelthet.

A technikai adatok arra utalnak, hogy a buli még csak most kezdődött, és az XRP árfolyamának még hosszú út áll előtte. A RSI lassan a felső küszöb felé mozog, és 65-nél áll.

A 70-es érték átlépése megerősítheti az újabb emelkedés kezdetét, ami akkor következhet be, ha az árfolyam befejezi a folyamatban lévő visszalépést.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Másodsorban az ár elérte a Bollinger-sávok felső sávját, miközben azok még nem tágultak ki, ezért egy mély visszalépés kisebb lehetősége várható.

Míg a piaci hangulat a bikáknak kedvez, és a piaci szereplők optimisták a közelgő rallyt illetően, az XRP árfolyama valószínűleg nem fogja elveszíteni a 0,58 dolláros lokális támaszt.

Ezért egy finom lökés felfelé érvénytelenítheti a medvés tézist, de sokkal tovább kell mennie, hogy elérje az 1 dolláros mérföldkövet.


Olvastad már? Miért lehet jó egy korrekció a Bitcoinnak 60.000 dollár körül

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!