Ethereum technikai elemzés 04.25.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum

A bikák megpróbálták az árfolyamot az 1.874 dolláros ellenállás fölé tolni, azonban a medvék nyomása megakadályozza, hogy az árfolyam áttörje az ellenállást.

A medvék továbbra is a kezükben tartják az irányítást az árfolyam felett, és ha a támaszszint alá törik, akkor az ETH/USD 1.800 dollárig és esetleg lejjebb is eshet.

Az Ethereum forgalomban lévő kínálata az elmúlt 24 órában stabil maradt, és jelenleg 120.406.936 ETH-nál tart.

Az Ethereum piaci kapitalizációja 219 milliárd dollár, és jelenleg a 2. helyen áll a piaci kapitalizáció tekintetében.

Az ETH/USD pár kereskedési volumene is jelentősen csökkent a hét eleje óta, és jelenleg 8,19 milliárd dolláron áll.

A napos grafikon azt mutatja, hogy az Ethereum árfolyama egy szűk sávban kereskedik az 1.807 dolláros támaszszint körül, amelyet a mai napon korábban áttörtek.

Az egész héten egyre erősödött a medvés nyomás, ami a támasz alá nyomta az árfolyamot. Ennek ellenére a bikáknak az 1.874 dolláros ellenállás fölé kell törniük ahhoz, hogy a bikák átvegyék az irányítást.

Az RSI indikátor csökken, ami azt jelzi, hogy az Ethereum árfolyamára nehezedő medvés nyomás növekszik, és ha a 40-es szint alá törik, az további veszteségeket jelezhet.

A MACD azt mutatja, hogy az ETH/USD jelenleg medvés lendületben van, a MACD vonal a jelzővonal alatt kereskedik.

A Bollinger-sávok a napi grafikonon szintén azt jelzik, hogy egy medvés mozgás jöhet, mivel az ETH/USD az alsó és felső sávok közötti szűk sávban marad.

A felső Bollinger-sáv jelenleg 2141 dollárnál, míg az alsó sáv 1736 dollárnál van.

Összességében az Ethereummal kapcsolatos piaci hangulat továbbra is fennmarad, az ár az 1807 dolláros támogatás és az 1874 dolláros ellenállás közötti szűk sávban marad.

A technikai mutatók is azt mutatják, hogy további veszteségek várhatók, mivel a medvék továbbra is lefelé nyomják az ETH/USD árfolyamát.

Ha a medvék a támogatási szint alá esnek, az Ethereum 1800 dollárra eshet, és potenciálisan lejjebb is. A bikáknak az ellenállási szint fölé kell törniük a bikás kitöréshez.

ethereum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!