John Deaton támogatja a Coinbase-t a SEC perben

-

John Deaton, a Ripple (XRP) egyik szószólója és neves kriptoügyvéd nemrégiben kifejtette véleményét a Coinbase és az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) közti nemrégiben indított perrel kapcsolatban.

A Coinbase, egy amerikai székhelyű kriptopénz tőzsde a kriptoiparban egyedülálló módon pert indít a szabályozó hatóság ellen, ez tetszett Deatonnak, aki másodszor is benyújtotta a saját mandamus-iratát a bizottság ellen.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Szerinte a Coinbase fog győztesen kikerülni ebből az ügyből.

A Coinbase tavaly júliusban nyújtott be keresetet a szabályozó felügyelőszerv ellen, és a törvény szerint a SEC-nek ésszerű időn belül válaszolnia kell.

A Coinbase most bejelentette, hogy úgy döntött, jogi lépéseket tesz a SEC ellen, mivel nem reagáltak a beadványukra. A tőzsde állítása szerint ez az elsődleges oka a döntésének.

Deaton úttörő pert indított az XRP nevében, így ez az első ilyen ügy az USA kriptotörténetében.

A Writ of Mandamus kérte, hogy a SEC módosítsa a Ripple elleni panaszát úgy, hogy az csak a Ripple blokkláncos fizetési cég által értékesített XRP coinokra koncentráljon.

Ez korlátozná a vádjaik körét, és lehetővé tenné, hogy az XRP forgalomban maradjon.

Paul Grewal, a Coinbase technológiai igazgatója nemrégiben blogbejegyzést tett közzé, amelyben bírálta a SEC elnökének, Gary Genslernek a tétlenségét, amiért nem tisztázta, hogy mely kriptopénzeszközök minősülnek értékpapírnak.

A bejegyzésben Grewal megjegyezte, hogy a nagyobb egyértelműség akadályozza az innovációt és a fejlődést a kriptopénz iparágon belül.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az Egyesült Államok kriptopénz-közössége bírálta a SEC-t a kriptoeszközök szabályozására vonatkozó egyértelmű iránymutatás hiánya miatt, és felszólította a SEC-t, hogy adjon pontosabb iránymutatásokat.

Gary Gensler azonban azt állította, hogy a meglévő értékpapírtörvények elegendő iránymutatást nyújtanak a kripto közösség számára.

zeta

Olvastad már? A KuCoin hivatalos Twitter fiókját feltörték, 9 ETH és 0.2 BTC-t elloptak

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple (XRP) technikai elemzés 04.15.

Prémium Ripple (XRP) A piaci összeomlás óta a Ripple (XRP) árfolyama korrekciókat szenvedett el, és még nem mutatta a fellendülés jeleit. A rosszabb még hátravan, mivel a token...

A Bitcoin 60 ezer dollárral kapcsolatos aggodalmak miatt a kriptopiac érzi a borzongást

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli felfutása nagy reményt keltett a kriptoterületen az elmúlt hónapokban. A BTC közelmúltbeli árfolyammozgásai azonban teljes mértékben megváltoztatták az árfolyamot. Mozgatók, megrendítők és...

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!