Egy újabb gazdasági figyelmeztetés Robert Kiyosaki részéről

-

A Bitcoin és az arany prominens befektetője, a pénzügyi oktatás területén tevékenykedő vállalkozó és a népszerű „Rich Dad Poor Dad” című könyv szerzője, Robert Kiyosaki a Twitteren egy újabb negatív jövőt jósolt az amerikai gazdaság számára, amely hamarosan bekövetkezik.

Várakozásai szerint a jelenlegi gazdasági helyzet súlyosbodása után depresszió várható.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Korábbi tweetekben Kiyosaki arra biztatta követőit, hogy halmozzanak fel bitcoint és más kockázatfedezeti eszközöket, és ez az elmúlt három év tweetjeinek többségében említés szintjén maradt fenn.

„Túl sok jel utal arra, hogy súlyos összeomlás következik”

Kiyosaki azt tweetelte, hogy „túl sok jel utal arra, hogy súlyos tőzsdei összeomlás” és „depresszió jön” egyaránt.

A pénzügyi guru arról tweetelt, hogy inkább nem foglalkozik sem a részvény-, sem a kötvénypiacokkal, mivel vállalkozóként túlságosan is szeret mindent kontrollálni.

Figyelmezteti azokat, akik túl nagy tétet tettek a részvényekre és kötvényekre olyan mértékben, hogy a jövőjük most már ezektől a piacoktól függ, hogy „legyenek óvatosak, esetleg kérjenek szakmai tanácsot”.

„Szálljatok be a Bitcoinba minél előbb” – mondja Kiyosaki.

Szombaton Kiyosaki a Twitteren azt állította, hogy a részvénypiac felfelé ível, amióta az amerikai adósságplafon megszűnt.

A múlt hónap elején írtak alá egy törvényt az adósságplafon meghosszabbításáról a jelenlegi 31,4 billió dolláron felül, ami lehetővé tette, hogy az USA elkerülje a fizetésképtelenséget.

A főbb indexek, mint például a Dow Jones, a Nasdaq és az S&P500 emelkedtek.

A „Rich Dad Poor Dad” szerzője úgy véli, hogy a tőzsde emelkedik, ahogyan az amerikai adósságplafont követi.

„Amerika egyre szegényebb lesz” – jelentette ki, utalva arra, hogy bár ez történik, még mindig van lehetőség a meggazdagodásra, és arra buzdította követőit, hogy minél hamarabb szálljanak be a Bitcoinba, az aranyba és az ezüstbe.

Olvastad már? Tisztább kriptoszabályzásra van szüksége Amerikának

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!