Egy újabb gazdasági figyelmeztetés Robert Kiyosaki részéről

-

A Bitcoin és az arany prominens befektetője, a pénzügyi oktatás területén tevékenykedő vállalkozó és a népszerű „Rich Dad Poor Dad” című könyv szerzője, Robert Kiyosaki a Twitteren egy újabb negatív jövőt jósolt az amerikai gazdaság számára, amely hamarosan bekövetkezik.

Várakozásai szerint a jelenlegi gazdasági helyzet súlyosbodása után depresszió várható.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Korábbi tweetekben Kiyosaki arra biztatta követőit, hogy halmozzanak fel bitcoint és más kockázatfedezeti eszközöket, és ez az elmúlt három év tweetjeinek többségében említés szintjén maradt fenn.

„Túl sok jel utal arra, hogy súlyos összeomlás következik”

Kiyosaki azt tweetelte, hogy „túl sok jel utal arra, hogy súlyos tőzsdei összeomlás” és „depresszió jön” egyaránt.

A pénzügyi guru arról tweetelt, hogy inkább nem foglalkozik sem a részvény-, sem a kötvénypiacokkal, mivel vállalkozóként túlságosan is szeret mindent kontrollálni.

Figyelmezteti azokat, akik túl nagy tétet tettek a részvényekre és kötvényekre olyan mértékben, hogy a jövőjük most már ezektől a piacoktól függ, hogy „legyenek óvatosak, esetleg kérjenek szakmai tanácsot”.

„Szálljatok be a Bitcoinba minél előbb” – mondja Kiyosaki.

Szombaton Kiyosaki a Twitteren azt állította, hogy a részvénypiac felfelé ível, amióta az amerikai adósságplafon megszűnt.

A múlt hónap elején írtak alá egy törvényt az adósságplafon meghosszabbításáról a jelenlegi 31,4 billió dolláron felül, ami lehetővé tette, hogy az USA elkerülje a fizetésképtelenséget.

A főbb indexek, mint például a Dow Jones, a Nasdaq és az S&P500 emelkedtek.

A „Rich Dad Poor Dad” szerzője úgy véli, hogy a tőzsde emelkedik, ahogyan az amerikai adósságplafont követi.

„Amerika egyre szegényebb lesz” – jelentette ki, utalva arra, hogy bár ez történik, még mindig van lehetőség a meggazdagodásra, és arra buzdította követőit, hogy minél hamarabb szálljanak be a Bitcoinba, az aranyba és az ezüstbe.

Olvastad már? Tisztább kriptoszabályzásra van szüksége Amerikának

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!