Döbbenetes: A kriptokereskedő 3.700 dollárból milliókat csinál, majd nagyot bukott a Celebrity Token-en

-

Egy kriptokereskedő vad fordulatot produkálva 3.762 dollárból 3.7 millió dollárt csinált egy életre szóló 3,7 millió dollárból mindössze öt nap alatt! De várjunk csak, van még más is…

Ez a kereskedő drámai bukást élt át, miután egy híresség tokenjébe fektetett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A LookonChain, egy jelentős blokklánc-analitikai platform belemerül ebbe a hullámvasútba, és feltárja, hogyan lehet egy szempillantás alatt vagyonokat szerezni és elveszíteni a kriptók őrült világában.

A kriptokereskedő emelkedései és mélypontjai

Miközben egyes kereskedők nagy nyereséget termelnek, mások meredek veszteségekkel szembesülnek, ami rávilágít a piac kockázatos jellegére.

A LookonChain nemrég tweetelt egy kereskedőről, aki mindkét végletet megtapasztalta.

A kereskedő a BOME tokenekkel való kereskedés után 3,7 millió dollárt keresett, majd a JENNER tokenekkel nehéz helyzetbe került.

A kereskedő először 2620 SOL-t fektetett BOME tokenekbe, és 21.159 SOL-ért adta el őket, így mindössze öt nap alatt 18.539 SOL, azaz körülbelül 3,7 millió dollárnyi profitot tett zsebre.

Forrás: X

A kereskedő szerencséje azonban fordulatot vett, amikor a kereskedő úgy döntött, hogy 1.208 SOL-ot fektet $Jenner-be.

A korábbi siker ellenére a kereskedő végül mindössze 423 SOL- ért adta el a $Jennert, így 785 SOL veszteséget szenvedett el, ami körülbelül (133,4 ezer dollár) értéket jelentett egyetlen nap alatt.

A hírességek tokenjeinek furcsa világa

A kriptopiac extra kiszámíthatatlan lehet a hírességek által támogatott vagy a hype által hajtott tokenek esetében.

A LookonChain szerint a kereskedő stratégiája a hírességek, különösen Jenner tokenjeinek hírnevét használta ki az Ethereum blokkláncán.

A kereskedő mindössze 1 Ethereummal (kb. 3 762 dollár) kezdve 429,28 millió Jenner-tokenre tett szert, ami a teljes kínálat mintegy 43%-át jelenti.

Ezután a kereskedő gyorsan eladta 393 millió Jenner tokent, 89 Ethereum, azaz akkoriban 338.000 dollár nyereséget termelve.

A gyors lépés ellenére a kereskedőnek még mindig 36,3 millió Jenner tokenje van, ami nagyjából 150.000 dollár értékű.

A történet megmutatja a kriptopiacon rejlő nagy nyereség lehetőségét, de egyben emlékeztet a piac kiszámíthatatlanságára és a kockázatkezelés szükségességére is.

A kriptopénz világában a vagyonok egy pillanat alatt megváltozhatnak, ami arra ösztönzi a kereskedőket, hogy éberek és stratégiailag felkészültek maradjanak.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Az Ethereum spot ETF-ek az altcoin szezon indításához, a Ripple az XRP nyár felé mozdul el

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!