Készüljünk fel a mém érme rallyra – Hogy ne hagyjuk ki a 300%-os nyereséget?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac a gyors növekedés szakaszába lépett, a figyelem pedig egy hiánypótló szektorra terelődik a mém érmékre.

Jelentős nyereségek lehetnek a láthatáron a befektetők számára ezen a téren.

Fedezd fel, hogyan ismerheted fel a kivételes hozamra alkalmas lehetőségeket. A legfontosabb trendek megértése és a megalapozott döntések meghozatala kulcsfontosságú.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Maradj az élen, ha betekintést nyersz abba, hogy mi mozgatja ezeket az egyedülálló eszközöket.

A BlastUP token készlet elfogy, az előértékesítés egy hét múlva véget ér

A BlastUP előértékesítése viharszerűen meghódítja a piacot, gyorsan több mint 7 millió dollárt gyűjtött és több mint 17.000 befektetőt ragadott magával néhány hónap alatt.

Az előértékesítésre kiosztott $BLP tokenek közel 70%-a már elkelt, így a befektetők versenyt futnak, hogy kivegyék a részüket ebből a dinamikus launchpad platformból.

mém érme

A BlastUP előértékesítés a végéhez közeledik, és május 31-ig 35%-os kedvezménnyel kínálja a $BLP tokeneket, mielőtt azok 0,1 dolláros áron bevezetésre kerülnek a DEX-en.

A kripto szakértők által rejtett gyöngyszemként elismert BlastUP token az előrejelzések szerint az év végére potenciálisan 1000%-kal fog az egekbe szökni.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segít a kripto startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni.

A BlastUP az előrehaladással párhuzamosan továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett. A BlastUP gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a Community Marketplace bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

A Dogwifhat (WIF) árfolyamának áttekintése és előrejelzése

A Dogwifhat (WIF) jelentős ingadozásokat tapasztal. A jelenlegi árfolyamsáv 2,54 és 3,32 dollár között mozog.

Az elmúlt héten az árfolyam 40,45%-kal változott, az elmúlt egy hónapban pedig 45,54%-os emelkedés volt tapasztalható.

Az elmúlt hat hónapban az árfolyam 198,92%-kal emelkedett. A piac impulzív mozgásban van, az RSI értéke 55,69, a MACD szintje pedig 0,06, ami a potenciális emelkedő trend folytatását jelzi.

A Bonk árfolyam áttekintése

A Bonk (BONK) jelenleg a 0,000026-0,000039 dollár közötti tartományban kereskedik, az RSI értéke 33,50, ami túladottnak tűnik. A 10 és 100 napos SMA-k közel vannak, ami egy lehetséges árstabilizációra utal.

A 13,44%-os 1 hetes és 48,50%-os 1 havi változással a BONK bikás jeleket mutat. A legközelebbi ellenállás 0,000045 dollárnál, míg a támasz 0,000018 dollárnál található.

Az érme jelenlegi mozgása korrekciósnak tűnik, ami potenciális belépési pontot biztosít a befektetők számára.

A Dogecoin (DOGE) árfolyama erősen tartja magát, ígéretes nyereséggel

A Dogecoin (DOGE) árfolyama a 0,1504 dollár és a 0,1782 dollár közötti tartományban mozog.

Az ár impulzív mozgásokat mutat, stabilan tartja magát a közelmúltbeli korrekciók ellenére.

Az RSI semleges 50,80-nál, a MACD enyhén negatív -0,0002-nél, ami jelzi a rövid távú elmozdulások lehetőségét.

A heti változás 2,639% -kal csökken, de a havi lendület pozitív, 13,47% -os. Hat hónap alatt az árfolyam 99,04%-kal emelkedett.

A jelenlegi támasz 0,1351 dollár körül van, míg az ellenállási szintek a 0,1907 és a 0,2185 dollár körül figyelhetők.

Pepe (PEPE) mém érme árfolyam áttekintés és előrejelzés

A Pepe (PEPE) jelenleg a 0,000011- 0,000018 dollár közötti tartományban kereskedik.

A legközelebbi ellenállási szint a 0,000021 dollárnál, a támasz pedig a 0,000006 dollárnál található.

Bár a PEPE egyszerű mozgóátlagai közel azonosak, a 31,14-es RSI és a 20,30-as stochasztikus értékek túladottnak jelzik. A MACD csökkenő tendenciát mutat.

Az elmúlt hónapban a PEPE 103,81%-os emelkedést ért el, ami impulzív mozgásra utal. Várható némi ellenállás a 0,000021 dollárnál, potenciális növekedéssel, ha áttöri ezt a szintet.

Következtetés

Az olyan mémérmék, mint a WIF, a BONK, a DOGE és a PEPE ígéretesnek bizonyultak, de rövid távon kevesebb potenciált nyújthatnak.

A BlastUP kiemelkedik a legnagyobb nyereségpotenciállal. Koncepciója és a Blast ökoszisztémába való integrációja erős versenyzővé teszi.

A befektetők jól tennék, ha erre a projektre összpontosítanának a jelentős hozam érdekében a 2024-ig tartó folyamatban lévő bikafutás során.

Webhely: https://blastup.io/
Twitterhttps://twitter.com/Blastup_io
Discordhttps://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegramhttps://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

A Polygon a második helyen áll az Ethereum után a tokenizált eszközök piacán

A Polygon alapítója, Sandeep Nailwal szerint a Polygon immár a második helyen áll az Ethereum után, mint a legnépszerűbb tokenizációs platform. Ezt a vélményt támasztja alá...

A SHIB nekiszomorodott a hacker incidens miatt, ám a Shiba Shootout túlélte a szégyent

Míg a Shiba Inu ($SHIB) érmék értéke  az az elmúlt nap során inkább csökkent, a város új sheriffje, a Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) már 729 ezer...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!