Az Ethereum spot ETF-ek az altcoin szezon indításához, a Ripple az XRP nyár felé mozdul el

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac az Ethereum spot ETF-ek jóváhagyását követően izgalomtól pezseg.

Miután megkezdik a kereskedést, ezek az alapok várhatóan beindítják az altcoin szezont, az Ethereum (ETH) és más kripto tokenek, mint az ETFSwap (ETFS) és a Ripple (XRP) pedig masszívan felfelé fognak mozdulni, ha ez megtörténik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ETFSwap (ETFS) készen áll az altcoin szezonra az Ethereum Spot ETF-ekkel

Az ETFSwap (ETFS) előértékesítésébe bevásárolt kripto befektetők azt mondják, hogy bikaerősek az ETFSwap (ETFS) ökoszisztémával kapcsolatban, mivel a befektetési platform már a kezdetektől fogva elnyerte a befektetők bizalmát azzal, hogy segített nekik pozícionálni az olyan eszközökben, mint az Ethereum Spot ETF-ek.

Az ETFSwap (ETFS) már átfogó auditon esett át, amelyet a CyberScope, egy vezető kiberbiztonsági és blokklánc auditáló cég végzett.

Az átláthatóság ezen aktusa segített elnyerni az ETFSwap (ETFS) befektetőinek bizalmát, különösen mivel a CyberScope által végzett audit kimutatta, hogy az ETFSwap intelligens szerződéseiben vagy bármelyik mögöttes infrastruktúrájában kritikus sebezhetőségek vagy biztonsági hiányosságok vannak.

Emellett a decentralizált befektetési platform jól teljesített az ETFSwap (ETFS) tokenomikájának feltárásában is az előértékesítés elindítása óta.

Az ETFSwap tokenomika azt mutatja, hogy az érme teljes kínálatának lenyűgöző 44%-a áll a közösség rendelkezésére.

Konkrétan 40%-a nyilvános értékesítésre van fenntartva, így a kriptoközösség tagjai már a kezdetektől fogva kulcsszerepet játszhatnak az ETFSwap (ETFS) víziójában.

Mindeközben 4% a közösség számára van fenntartva, hogy jutalmazza őket az ETFSwap (ETFS) ökoszisztémában való aktív részvételükért.

Ezenkívül az ETFSwap (ETFS) jó helyzetben van ahhoz, hogy tömegesen profitáljon, amikor az Ethereum spot ETF-ek megkezdik a kereskedést, mivel a befektetési platform tokenizálni fogja ezeket az alapokat, és lehetővé teszi a láncon belüli kereskedést.

A Second Mountain kriptokutató cég előrejelzése szerint dollármilliárdok fognak beáramlani ezekbe az alapokba, ami jelentős árfolyam-ugrásokat indíthat el az ETFSwap (ETFS) számára.

Korábban az ETFSwap már gondoskodott arról, hogy a platformra érkező beáramlások a natív tokenjén, az ETFS-en keresztül haladjanak.

A befektetőknek egy bizonyos mennyiségű kriptotokennel kell rendelkezniük, amelyet aztán a tokenizált Ethereum spot ETF-ekre vagy bármely más ETF-re, amelybe befektetni szeretnének, átváltanak.

A hagyományos pénzügyi (TradFi) területről érkező befektetőket is biztosan az ETFSwap (ETFS) fogja befogadni, akik a láncra lépnének, hogy az Ethereum (ETH) ökoszisztéma által nyújtott vonzó hozamokat megszerezzék.

Itt jön be az ETFSwap (ETFS), mivel lehetővé teszi mindkét világ legjobbját. Ezen TradFi befektetők biztonságosabban tudnak majd befektetni a hagyományos eszközeikbe, és emellett élvezhetik a staking jutalmakat is, mivel nem csak az Ethereum (ETH) tokenjeiket, hanem az ETFSwap (ETFS) tokenjeiket is felteszik a befektetési platformon.

ethereum

A Ripple (XRP) várva várt kitörése idén nyáron megtörténhet

A Good Morning Crypto kriptoelemzője, ABS of Good Morning Crypto nemrég megemlítette, hogy a Ripple XRP kitörése már régóta esedékes, és hozzátette, hogy több technikai mutató is azt mutatja, hogy a kriptotoken idén nyáron robbanásszerűen fog kitörni.

A Ripple (XRP) kitörésének tervezett időszaka egybeesik azzal, amikor az Ethereum Spot ETF-ek valószínűleg elkezdik a kereskedést.

ethereum

Az Ethereum spot ETF-ek elindítják az altcoin-szezont, ez lehet a katalizátor, amely kiváltja a Ripple (XRP) parabolikus mozgását.

Mindeközben az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) és a Ripple közötti jogi csata a nyáron véget érhet, ami szintén megnyitná az utat a Ripple (XRP) számára, hogy emelkedő tendenciát élvezzen.

Azt is érdemes megemlíteni, hogy a Ripple (XRP), amellyel jelenleg 0,5 dollár körül kereskednek, már több mint hat éve egészséges konszolidációban van.

A Ripple (XRP) árfolyama ezért az egekbe szökhet, amikor elkezdi parabolikus mozgását felfelé.

Végezetül a Ripple (XRP), az ETFSwap (ETFS), a Spot Ethereum ETF-ek és az altcoin szezonja

Bár az összes altcoin, köztük a Ripple (XRP) is, várhatóan jelentős nyereséget könyvelhet el egyszer az altcoin szezonban, nem kétséges, hogy az ETFSwap (ETFS) lesz a legnagyobb nyertes mind közül, tekintve, hogy jól pozícionált, hogy profitáljon az összes narratívából, ami ezeket a spot Ethereum ETF-eket övezi.

Először is, az ETFSwap (ETFS) egy ERC-20-as token, és az egyik legjelentősebb Ethereum-alapú token, figyelembe véve annak hasznosságát.

Közben közvetlen kapcsolatban áll az Ethereum spot ETF-ekkel is, amelyek várhatóan beindítják az altcoin-szezont, mivel ezek az alapok tokenizálva lesznek a befektetési platformon.

Ilyenformán nincs jobb módja az altcoin-szezonra való pozícionálásnak, mint az ETFSwap (ETFS) megvásárlása, amely most a folyamatban lévő előértékesítés 1. szakaszában van.

További információ az ETFS előértékesítésről:

Látogasson el az ETFSwap előértékesítésre
Csatlakozzon az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!