Az Algotech a címlapokon, miközben a PEPE havi aktivitása 230%-kal emelkedik, ami bikás mozgást jelez

-


Vendégbejegyzés


Annak ellenére, hogy az ETH spot ETF tombol, az Algotech és a PEPE uralja a híreket. Az Algotech technológiája forradalmasítani fogja a kereskedést, a PEPE pedig az internet imádott mémcoinja.

A kriptovilág a modern technológia agyszüleménye. A világ rohanó, és a kriptovaluták is hasonló tempóban mozognak; a ma kriptohírek ugyanolyan spontán és innovatívak mint tegnap.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezen a héten új események kerültek a befektetők látókörébe: Az Algotech, a kifejezetten a kriptopiacra tervezett decentralizált algoritmikus kereskedési platform, egy új gyerek a piacon, az ALGT token előértékesítése során 5,8 millió dollárral nyeli el a befektetők figyelmét, a PEPE, az internet szeretett mémérméje pedig teljesen váratlanul árfolyam-emelkedést tapasztal.

Az Algotech mesterséges intelligencia és decentralizáció összefésülése forradalmasítja a piacot

Az Algotech egy olyan kereskedési platform, amely az AI és a decentralizáció erejét használja arra, hogy segítsen a befektetőknek a grafikonok elemzésében, a kereskedési döntések meghozatalában és a befektetési lehetőségek további kiszűrésében.

Ez az algoritmusok által működtetett kereskedési platform felforgatja a kézi kereskedés összes hátrányát.

A grafikonadatok általában túlmutatnak azon, amit az emberek elemezni tudnak. Lassan haladunk, hibázunk, és elfogultságaink a helyes kereskedési döntések meghozatalának útjába állnak. Egy olyan gyors tempójú piacon, hogy alig tudjuk utolérni magunkat.

Az Algotech közbelép és kiküszöböli ezeket a hibákat.

A felület lézeres pontossággal elemzi a historikus adatokat, figyeli a piac emelkedéseit és csökkenéseit, kiszúrja a potenciális kereskedési lehetőségeket, és az Ön kockázati toleranciájához igazodó, testre szabott kereskedési lehetőségeket kínál.

Az Algotech az alkímiához hasonlít, amit a piacra hoz; olyan, mintha egy mesterséges intelligencia asszisztense hatalmas mennyiségű piaci adatot nézne Ön helyett. Ez a segéd kézen fogja Önt, és nyugtatja a szívét, hogy Ön adatvezéreltebb befektetési döntéseket hozhasson.

Az ALGT, a platform tokenje az előértékesítési szakaszba lépett, és ez gyorsan lehetőséggé vált, hogy megalapozza a kick-ass státuszát az altcoinok között.

Az előértékesítés 5,8 millió dollárjával a befektetők erős támogatást mutatnak a platform születőben lévő kereskedési technológiája iránt.

Az előértékesítés lehetőséget nyújt a befektetőknek, hogy a token nyilvános bevezetése előtt támogatott áron biztosítsák az ALGT-t.

Egy technológiával, amely forradalmasítani fogja a kereskedést és azt, ahogyan a befektetők a kriptoterületen navigálnak, valamint egy olyan tokennel, amelynek előértékesítése milliós nagyságrendben zajlik, aligha kell csodálkozni azon, hogy az Algotech a kriptohírek terén kerül terítékre.

A PEPE bikás mozgása

Algotech

Ez volt a kripto csúcsok hete, és a PEPE, a béka témájú mémérme is csatlakozik a trendhez.

Az ethereum spot ETF nemrég zöld utat kapott az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottságtól (SEC), ami a Bitcoin, az Ethereum és más altcoinok árfolyamának ralihoz vezetett.

A PEPE árfolyama hétfőn 0,0000169 dolláros történelmi csúcsot ért el. Ez 5,2%-os napi nyereséget, izgalmas 81%-os heti emelkedést és akár 230%-os havi nyereséget jelent.

Nem az árfolyam kiugrása az egyetlen hullámzás a PEPE mém érmével, mivel az adatok azt mutatják, hogy május 20. és 27. között a Pepe aktív címletének növekedése volt tapasztalható. Ebben az időszakban az aktív címek száma majdnem megduplázódott.

A közösségi dominancia – az a mérőszám, amely azt követi, hogy a PEPE mennyire uralja a kriptodevizákról szóló vitákat a közösségi médiában – szerint a PEPE népszerűsége is megugrott. A mémcoin népszerűsége ugyanezen időszak alatt 0,8%-ról 3,5%-ra nőtt.

Mindezek, valamint a tőzsdéken a PEPE kínálat közel állandó szintje azt jelzi, hogy a befektetők még mindig bullish a PEPE-vel kapcsolatban.

Mindez azt jelenti, hogy a befektetők eladásának valószínűsége alacsony, és a PEPE további emelkedésére van kilátás.

További információk:

Látogass el az Algotech előértékesítésre
Csatlakozz az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!