Bitcoin technikai elemzés 04.14.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A Bitcoin piacán az elmúlt napokban erős emelkedő tendenciát tapasztaltunk, mivel az árfolyam 31.035 dolláros idei csúcsot ért el.

A közelmúltbeli árfolyam emelkedés azonban némi eladási nyomással is találkozott, mivel úgy tűnik, hogy a medvék megpróbálják visszavenni az irányítást a piac felett.

A 30.044 dolláros támaszszintet áttörték, és az árfolyam most nagyon közel kereskedik ehhez a szinthez.

A 24 órás Bitcoin árelemzés azt tükrözi, hogy az ár a kezdeti órák emelkedése után ismét csökkenést mutatott.

A BTC/USD pár a cikk írásakor 30.229 dolláron kereskedik, mivel a medvék vezetik az árfolyam alakulását, a BTC még mindig 8,49 százalékos értéknövekedést mutat az elmúlt hét napban, mivel az árfolyam folyamatosan emelkedett.

A BTC piaci kapitalizációja jelenleg 586 milliárd dolláron áll, az elmúlt 24 órában -0,73 százalékos csökkenéssel, a kereskedési volumen azonban továbbra is a bikák javára alakul, mivel 22 milliárd dolláron áll, az elmúlt 24 órában 26,44 százalékos növekedéssel.

A 24 órás Bollinger-sávok a volatilitás csökkenését mutatják, mivel az árfolyam a régi tartományba való visszatérés küszöbén áll. A felső Bollinger-sáv 30.464 dolláron áll, az alsó pedig 26.623 dolláron.

A Relatív Erősség Index (RSI) szintén azt mutatja, hogy a bikás nyomás csökkenése lefelé hajtja az árat, mivel jelenleg 68.50-es ponton áll.

A mozgóátlag konvergencia-divergencia (MACD) csökkenő MACD-vonallal medvés átmenetet jelez.

Összességében a Bitcoin árelemzése a mai napra vonatkozóan egy medvés trend felé mutat, mivel az eladási nyomás növekszik, és a bikák háttérbe szorultak.

Az ár tovább eshet, ha ez a medvés aktivitás folytatódik az elkövetkező órákban.

Az eladási nyomást szorosan figyelni kell, mivel az árfolyam tovább korrigálhat, ha ez folytatódik, és a 30.044 dolláros támaszszintet ismét tesztelni fogja. Ha egy bikarallyra kerül sor, akkor láthatjuk, hogy a BTC átlépi a 31.035 dolláros csúcsát.

bitcoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Winklevoss ikrek társtulajdonosok lettek egy fociklubban

A Winklevoss ikrek a Real Bedford FC csapatában szereztek részesedést, az ismert bitcoin-rajongó, Peter McCormack fociklubjában. A terveik szerint a klubot a legjobbak közé akarják...

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!