Az XRP meglepheti a piacot?

-

Az XRP, az ötödik legnagyobb kriptopénz, meglepheti a kereskedőket, tekintettel a jelenlegi piaci helyzetre.

A Glassnode társalapítója, aki az X-en Negentropic néven tevékenykedik, egy friss tweetben jelezte, hogy a jelenlegi kriptokörnyezet továbbra is volatilis.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Úgy folytatta, hogy azok számára, akik hajlandóak további kockázatot vállalni, az olyan nagy tőkeértékűek, mint az XRP, érdemes lehet közelebbről is megnézni.

A Glassnode társalapítója szerint kockázat szempontjából a piac egy újabb felfelé irányuló mozgásra készülhet.

A kockázati jel agresszívan csökkent 100-ról, némi volatilitással, hasonlóan ahhoz, ahogyan a 2023-as kiemelkedő felfutás előtt. Ez alapján a piac talán előkészíti a terepet a következő erős elmozduláshoz.

Az XRP október 3-án jelentős emelkedést produkált, 0,547 dolláros csúcsra emelkedett, amikor a SEC közbenső fellebbezést kérő indítványát elutasították

További jó hír, hogy a Ripple bejelentette, hogy Szingapúrban Major Payment Institution engedélyt kapott a digitális fizetési token szolgáltatásokra.

xrp
Forrás: tradingview.com

Az XRP azonban némi profitfelvételt tapasztalt, mivel az árfolyam arra a szintre esett, ahol jelenleg kereskedik. Az XRP az elmúlt 24 órában 0,56%-ot esett, a cikk írásakor 0,5173 dolláron állt.

A kereskedők akár szoros figyelemmel is kísérhetik az XRP-t, mivel az árfolyama egy szűk sávba rendeződik röviddel a halálkereszt kialakulása után a napi grafikonon.

A történelmi előzmények alapján az XRP múltbeli halálkereszt eseményei gyakran jeleztek nagyobb vagy köztes árfolyampontokat.

Ebben a tekintetben az XRP a jelenlegi konszolidáción keresztül bázist építhet a magasabbra lépés előkészítéseként. A Ripple- SEC-perében is pozitívumot sejtet a Ripple.

A CryptoLaw alapítója, John Deaton egy nemrégiben adott podcast interjúban kijelentette, hogy:

„a SEC esélyei a per megnyerésére szinte a nullához közelítenek. Az egyetlen lehetőségük most az, hogy vagy elutasítják a keresetet, vagy egyezségről tárgyalnak, amit talán éppen most tesznek meg. A Ripple célja, hogy a lehető legtöbb kiadást visszakapja”.

Olvastad már? Az Avalanche Stars Aréna hackernek esett áldozatul

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mutatjuk, hogy miért lehetesz a WSM-mel a 2024-es bikafutam egyik legnagyobb nyertese

Vendégbejegyzés Nagy a nyüzsgés a Wall Street Memes ($WSM) háza táján. Az ökoszisztéma láthatóan továbbra is növekedik, és az új, kripto alapokkal rendelkező Wall Street Memes...

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!