A Bitmain leállította az alkalmazottak fizetésének egy részét

-

A Bitmain, a világ legnagyobb Bitcoin-bányászati gépeket gyártó vállalata felfüggesztette alkalmazottai szeptemberi fizetésének egy részének kifizetését – közölte Colin Wu kínai kriptoújságíró és blogger.

A döntést a vállalat negatív működési cash flow-jának fényében született meg a hónapban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Semmi gond?

A Bitmain október 3-án adott ki egy közleményt, amelyben részletesen leírta a szeptemberi fizetések részleges felfüggesztését a vállalat pénzügyi kihívásai miatt.

Ez azután történt, hogy a vállalat bemutatta legújabb S21-es bányászgépét egy nemrég Hongkongban tartott konferencián.

A helyzet azonban gyorsan megoldódott, mivel a Bitmain október 7-én visszafizette a szeptemberi béreket.

A cég tisztázta, hogy csak néhány személy teljesítménybérét tartotta vissza, amit mostanra kompenzáltak. Az összes alapbért a tervek szerint szeptember 30-án fizették ki.

A Bitmain egyéb tevékenységéről

Az elmúlt hónapokban a Bitmain üzleti fronton is aktív volt.

Szeptember 22-én a csődbe ment Bitcoin-bányász Core Scientific bejelentette, hogy 27.000 Bitmain szervert kíván eladni 77 millió dollárért.

Az üzlet részeként a Bitmain 53,9 millió dollárt kap a CORZQ közös részvényeiben.

Továbbá, mivel a Core Scientific a 11. fejezet szerinti eljárás során a Bitmain várhatóan 54 millió dolláros részesedést szerez a bányászatban.


Olvastad már? A kripto influencerek a Bitcoin Minetrixra szavaznak, jól teszik?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Mutatjuk, hogy miért lehetesz a WSM-mel a 2024-es bikafutam egyik legnagyobb nyertese

Vendégbejegyzés Nagy a nyüzsgés a Wall Street Memes ($WSM) háza táján. Az ökoszisztéma láthatóan továbbra is növekedik, és az új, kripto alapokkal rendelkező Wall Street Memes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!