A kripto influencerek a Bitcoin Minetrixra szavaznak, jól teszik?

-


Vendégbejegyzés


A kriptovilág vezető influencerei már felfigyeltek az 594.000 dolláros előértékesítést meghaladó  Bitcoin Minetrix-ra, mely egy forradalmian új, tokenizált Bitcoin-felhőbányászati projekt.

Mivel a Bitcoin Minetrix kriptoprojektje kiemelkedően hatékony üzleti modelljével elérhető közelségbe hozza az iparágat a hétköznapi emberek számára is, valóban megérdemli, hogy  közelebbről is megvizsgáljuk.

Mindössze annyit kell tennünk, hogy megvásároljuk és lekötjük a tokent, majd engedjük, hogy az automatizált rendszer krediteket generáljon a számlánkra, amit aztán Bitcoin bányászatra lehet fordítani.

Látogasd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését most

Vegyél részt a Bitcoin Minetrix 30,000 dolláros nyereményjátékában

Már részt vehetsz a Gleam által szervezett  30.000 dolláros Minedrop nyereményjátékban, melyről minden részletet elolvashatsz a Bitcoin Minetrix honlapján.

Itt még több kripto airdrop nyereményjátékot találsz.

A Bitcoin Minetrix-ra nem lehet nem figyelni

A 108 000 feliratkozóval rendelkező Crypto Gains YouTube csatorna már alig várja, hogy ez az új kripto tényleg felforgassa az iparágat, és a kisemberek is profitáljanak belőle. Szerinte pont ebben rejlik a kripto lényege.

„Bányászháború folyik, és a Bitcoin Minetrix segít decentralizálni a hash teljesítményt… ez nagyszerű lehet” – mondja a csatorna házigazdája.

A Bitcoin Minetrix a Stake-to-Mine rendszerre épít, ami segít igazságosabban elosztani a bányászati nyereséget, és megcélozza a lakossági befektetőket is. 

Egyszerűen csak le kell kötni a $BTCMTX tokeneket egy staking pool intelligens szerződésbe, ami kredit-jutalmakkal látja el a befektetőket.

Innentől kezdve az a feladat, hogy ezeket a krediteket a felhőben való Bitcoin bányászatra fordítsák.

A Bitcoin Minetrix biztonságos felhőbányászattal vet véget a csalók uralmának

Az ágazatot sajnos már megtépázta a sok csaló, de most új távlatok nyílhatnak.

A 33.500 feliratkozóval rendelkező Cilinix YouTube-csatorna beszámol róla, hogy a projekt székhelye a kelet-európai Tbilisziben, Grúziában van, és ez az ország abszolút befogadó a kriptovalutával szemben. Emiatt nem kell rettegni az esetleges tiltásoktól sem.

Végre vége azoknak az időknek, amikor készpénzzel kellett csatlakozni egy bányászpoolhoz vagy felhőbányászati szolgáltatáshoz.

A Cilinix YouTube-csatorna legutóbbi videója kiemeli a 3 legjobb, legnagyobb profitlehetőséggel rendelkező kripto előértékesítést, és a sorban a Bitcoin Minetrix is megjelenik:

A Bitcoin Minetrix egyébként egy ERC-20 token, tehát az Ethereum blokkláncon fut, ami még mindig a kriptoipar fő kereskedelmi láncának számít. 

Vásárolj és köss le még ma $BTCMTX tokeneket, hogy 1000% feletti hozamot érj el

Ha csatlakozol a Bitcoin Minetrix projektjéhez, máris szerezhetsz két féle passzív jövedelemforrást.

Először is, ott vannak a leköthető $BTCMTX tokenek, melyek jelenleg 1,061%-os hozamot hordoznak magukban. Sőt, minden egyes előállított ETH blokkért 158,5 $BTCMTX jutalom üti a markod.

A projekt sikerességét mutatja, hogy eddig több, mint 39 millió $BTCMTX-et kötöttek le.

A körültekintő befektetők általában gyanakodva figyelik a túl magas hozamokat, mert túl szépnek tűnnek ahhoz, hogy igazak legyenek.

Ám mivel a Bitcoin Minetrix hozamát jutalmakként kiosztott tokenkészletből szerzik, így nem kell egy áthatolhatatlan algoritmikus modellezés megfejteni ahhoz, hogy felleljük a hozam forrását. 

Bitcoin Minetrix

A következő videóban a Melos Crypto csatorna emeli ki az akkor 1481%-on álló hozamot.

Természetesen ez a hozam dinamikus, tehát minél több a staker, annál inkább csökkenő tendenciát mutat. De ez még mindig egy csillagászati, 1000% feletti éves százalékos hozam, tehát érthető, hogy ennyien benevezenek az előértékesítésbe.

Az 50.500 előfizetővel rendelkező Melos Crypto kiemeli a videójában, hogy 20 grafikus kártya megvásárlásával és a drága áramra való költéssel nem nagyon lehet már sehova sem jutni, ehelyett a Bitcoin Minetrix-ra való szavazásra biztat. Igaz, azt sem hallgatja el, hogy videóját a $BTCMTX csapata szponzorálja.

A lekötésből, és a Bitcoin bányászatból is $BTCMTX jövedelemre számíthatsz

A $BTCMTX stake-to-earn időszakának végeztével beindul a bányászat, és egyben sor kerül a stake-to-mine éleződésére is, amit szintén automatikusan, intelligens szerződésekkel irányítanak.

A bányászati tevékenységből származó jövedelem aránya attól függ, hogy a stakerek hány tokent szánnak a Stake-to-Mine folyamatra.

A Bitcoin hashrate azt méri, hogy mennyi számítási teljesítményt alkalmaznak ahhoz, hogy ellenőrizzék a tranzakcióblokkokat. A blokkok bányászatához szükséges hash-teljesítmény mennyisége a rendszerbe vetett hittől, valamint a nyereségesség jelenlegi és jövőbeli kilátásaitól függ.

Mivel a Bitcoin bányászatához jelentős tőkére van szükség, a szerényebb anyagiakkal rendelkezők számára ez a teljesen decentralizált megközelítés több, mint vonzó. 

Megemlítendő, hogy a bányászat jövedelmezőségének meghatározásához fontos ismernünk az éjjel-nappal üzemelő SIC fúrótornyok működtetéséhez szükséges villamos energia költségét is. Nem csoda, hogy a bányászati tevékenység egyre inkább az alacsony energiaköltségeket kínáló régiók felé irányul.

Vegyük például a vízenergiát, amely az egyik lehető legolcsóbb és legzöldebb energiaforrás azoknak, akik Bitcoint szeretnének bányászni.

Látogasd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését most

A Bitcoin Minetrix kivonja az egyenletből a felesleges bonyodalmakat és a tőkeköltséget

Eközben el kell mondjuk, hogy hashrate jelentős részét még mindig az olcsó, fosszilis tüzelőanyagokon alapuló termelés uralja. Erre egy nagyon jó példa Kína.

Az Egyesült Államok is kezd előtérbe kerülni a nyugati átlagnál olcsóbb villamosenergia-termelésével, ami megadja az esélyét annak, hogy a bányászat nyereségessé váljon.

A bányászok életében döntő jelentőségű a Bitcoin protokoll nehézségi mechanizmusa is. Minél több hash-teljesítményt használnak ugyanis, annál nehézkesebben megy a proof-of-work ellenőrzési folyamat.

Ha a fentieket átgondoljuk, már érthető, miért bólintanak rá oly sokan a felhő opcióra.

Michael Wrubel 310.000 feliratkozójának mesélt a BTCMTX iránti lelkesedéséről:

A Bitcoin Minetrix aktívan hozzájárul a Bitcoin decentralizáltságához

Figyelnünk kell a bányászati ágazat általános egészségi állapotára is, hiszen ha a bányászat túlzottan centralizálttá válik (lásd nagy bányászpoolok), vagy a hash-hatalom egyetlen szervezetre koncentrálódik (gondolj arra, amikor Kína volt a bányászat főszereplője), az mindig biztonsági kockázatot jelent.

A jó hír az, hogy a Bitcoin Minetrix elősegíti a bányászati iparág decentralizációját, és ezáltal biztonságosabbá is teszi azt.

A kripto szakértő elemző Austin Hilton úgy gondolja, hogy a Bitcoin Minetrix egy valódi rejtett gyöngyszem, hiszen versenyképes értékkülönbségei vannak. 

Megosztja a feliratkozóival azt is, hogy már sokat tanulmányozta a bányászat folyamatát, de eddig mindig túl drágának találta – egészen a Bitcoin Minetrix megjelenéséig.

Látogasd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését most

Itt az idő, hogy a Bitcoin Minetrix segítségével felkészülj a következő felezésre, és a bikafutamra

Azzal, hogy a Bitcoin-bányászatot tokenizálják, az még hatékonyabbá és biztonságosabbá válik, és ezzel az átlagemberek számára is lehetségessé válik a bányászati profitból való részesedés. 

Az is jó pont, hogy a Bitcoin Minetrix okosszerződését a Coinsult teljeskörűen auditálta, és nem fedett fel problémát.  

Készülj a Bitcoin 2024. április 25-i felezésére! A Bitcoin felezésre négyévente kerül sor, ekkor a jutalmak bányászott blokkonként a felére csökkennek, 6,25-ről 3,125 BTC-re. Ez a Bitcoin protokoll pénzverési mechanizmusa.

Persze elsőre úgy tűnhet, hogy a Bitcoin bányászatáért járó jutalmak csökkenése negatívan hat majd a bányászokra, de valójában az történik, hogy a kevesebb mennyiségű forgalomba kerülő érme felfelé nyomja majd az árakat. Ez azt jelenti, hogy nő az egyes érmék tényleges értéke.

Mivel az összes korábbi bányászati ciklusban ez volt a forgatókönyv, várhatóan ismét így alakul majd a történet.

Mivel a Bitcoin Minetrix belekapaszkodik a Bitcoin-bányászat felfelé ívelő gazdasági trendjébe, de közben csökkenti a tőkekockázatot, így magabiztosan felkészült a felezési eseményre. 

Jacob Crypto Bury előértékesítési elemző egyenesen 10x-es megtérülési potenciált említ a Bitcoin Minetrix kapcsán.

Conor Kenny, a 165 ezer főt számláló YouTube influencer is szurkol a Bitcoin Minetrixnak, és meglehetősen kedveli annak egyszerűségét és a benne rejlő, hétköznapi emberek számára is megnyíló passzív jövedelemszerzési lehetőséget. 

Crypto ZEUS is le van lenyűgözve a Bitcoin Minetrix előnyeitől, és hangsúlyozza az előértékesítéshez való csatlakozás lehetőségét.

Így vásárolj Bitcoin Minetrixot ($BTCMTX)

A Stake-to-Mine Bitcoin Minetrix a négy részből álló ütemtervének jelenleg az 1. fázisában tartózkodik.

Az előértékesítési fázis után következik majd fejlesztést, a bevezetést és a terjeszkedést magában foglaló másik három fázis, amelyek elvezetnek majd a platform egyre népszerűbbé válásához.

Ugyan az az alkalmazásokhoz és az asztali számítógépekhez kapcsolódó Stake-to-Mine irányítópult bevezetését csak a 2. és a 3. ütemre tervezték be, már megkezdődtek a felhőszolgáltatókkal való tárgyalások.

A $BTCMTX token megvásárlásához ETH-ra, USDT-re,  BNB-re vagy bankkártyára van szükséged. Ha ETH-val tervezed a vásárlást, akkor azonnal elkezdheted a tokenek lekötését is. 

Látogasd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését most

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!